


iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad nėra ką valgyti, bet labiau įsigilinus galima pasigaminti puikiausius suderintus patiekalus


Vix, 22 Kov 2011 - 18:43, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Vix, 22 Kov 2011 - 18:43, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
visai butu smagu kad meniukus rasytu..bent man butu lengviau gaudytis
![]()
![]()
![]()
Papildyta:
skaitau dabar jusu antraja temele, nes pirmosios neatidaro, tikiuosi rasti daugiau ats i man kylancius klausimus, kad cia jums nesikartotu
irmulia, 22 Kov 2011 - 20:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
irmulia, 22 Kov 2011 - 20:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
koks ten meniu
![]()
rytais - įvairūs vaisiai ( mango, bananai, clementinai, obuoliai ir pan.) o vasarą iš vis būdavo per dieną gyva vien tik arbūzunerealus dalykas - vėsina, sotu, skanu
![]()
priešpiečiams dažniausiai irgi vaisiai būna, na kartais avokadas![]()
pietūs įvairiai - šviežios salotos ( būna vien daržovės, arba su vytintu kumpiu), įvairios košės (virtos vandenyje , paskanintos gabalėliu sviesto) , sriubos (dažniausiai trintos įvairių daržovių), garintos daržovės, garuose virta vištiena, kalakutiena ( dažnai : su šviežiomis arba garuose virtomis daržovėmis) , garuose virta/kepta įvairi žuvis ( dažniausiai su garuose virtomis daržovėmis).
pavakariai : ruginių miltų duonukai ( keli , visai be nieko), kartais vaisiai, kartais žalios daržovės ( dažniausiai - avokadas) jogurtas, daržovių ir sūrio (arba tik daržovių) užkepėlės
vakarienė: salotos, košės, sriubos, kartais vaisiai, varškė ( kartais grūdėta be nieko arba būna tokios su priedais), varškė+jogurtas, tik jogurtas ( dažniausiai natūralus be nieko, kartais visokios activia) arba tiesiog ruginė duona: 1-2 riekelės ( dažniausiai su saulėgrąžomis, ir plonai užtepta sviestu arba net be jo)
beje, dėl kiaušinių - jų neperlabiausiai valgau, labai retai ( tiesiog nelabai juos mėgstu).
Jei bulvių buvau visiškai atsisakiusi, kai mečiau svorį, tai dabar kartais jomis pasilepinu, bet : griežtai be jokių mėsų šalia, vienos ( pvz. virtos su lupena, keptos orkaitėje su lupena)
savaitgalio ir švenčių meniukai dažnai būna kiek nesuderinti, bet kas svarbiausia - saikingas maisto kiekis ir laikas, kada paskutinį kartą valgai ( anksčiau iki 18 val. dabar iki 19-20 val.)
na ir aišku, daug vandens - ne mažiau nei 1,5-2 litrai per dieną.
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”