Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Lazdynuose ir Karoliniškėse

QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 14, 12:46)
oj apie samofalova galiu pasakoti ir pasakoti... as neisivaizduoju, kiek jai dabar metu, bet laaabai daug... ji mane pacia gyde, kai dar dirbo karoliniskiu poliklinikoje (dabar man 30, kai gyde, buvau 2-3 metuku, taigi galit isivaizduoti, kiek jai dabar metu, nes ji jau tada buvo senuciuke). vakar nuvedziau pas ja savo sunu - turejom pas ja eiti, nes musu gydytoja serga, tai nukreipe pas samofalova, dabar ji dirba karoliniskiu seimos klinikoje. Istorija tokia - ieinu pro duris su 2 menesiu sunuciu ant ranku, ji paziurejo i mus, i kortele ir sako: "aha, jam dabar metai ir 4 menesiai, taip?" sakau jam 2 menesiai, ji atsako "a, tikrai, metai ir 2 menesiai" as akis isputusi saku, kad JAM DU MENESIAI. ji vaiko net neapziurejo, nusiunte i kita kabineta pasisverti. gryzusi klausiu jos, nuo ko sunuciui gali buti pabertas veidukas - ar kokia alergija, ar siaip. o ji atsako "ka as zinau, nezinau, praeis gal kada nors"... tada klausiu, gal misinuka reikia keisti, jos atsakymas - nesivarginkit, kam jus tas vargas dabar cia kaitalioti. tada prasau siuntimo pas dermatologa. jos atsakymas - nematau reikalo, jeigu norit, eikit priovaciai, siuntimo neduosiu, nes neaisku, ar jo reikia...as apakusi... niekada neikit pas sia gydytoja,... jei ji neatskiria dvieju menesiu vaiko nuo 1,5 metu vaiko, manau daug ka pasako... po sio vizito ketinu pereiti i kita klinika... nes jei karoliniskiu seimos klinika priima tokias gydytojas su abejotina kompetencija, kurios net nesivargina apziureti vaiko - taip, atejom profilaktiskai, bet ir profilaktiskai turi vaika paklausyti, apziureti, ar viskas gerai... tokia ir tos klinikos reputacija tada........

Čia tai geras unsure.gif . Mes lankomes pas Krasovskiene Lazdynu poliklinikoje. Gydytoja vidutiniška, visada norisi gauti daugiau informacijos iš jos. Ištašo vaistus, bet galėtų daugiau papasakoti kaip gydytis be vaistų, kaip stiprinti imunitetą ir pan.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

gal kas lankotės pas DABRAVOLSKIENĘ ZITĄ? labai laukiu atsiliepimų ax.gif

QUOTE(Burka @ 2009 05 09, 20:01)
Ir mes pas Poskuviene thumbup.gif esam labai patenkinti ir nors jau gyvenam ne Lazdynuose,bet gydytojos keisti neskubam ir toliau pas ja lankomes 4u.gif

o aš esu nekokios nuomonės apie šią gydytoją ax.gif
pas ją vyksta labai greita apžiūra - pasveria ir pamatuoja (kalbu apie metinuką vaiką), nebent pati visko klausinėji, kai esi pirmakartė ne viską gali žinoti, ką paklausti.. dėl to dažniausia eilių pas ją nebūna.. šiaip kiek žinau, prieš kiekvieną skiepą vaikučiui bent gerklė turėtų būti pažiūrima ax.gif
Atsakyti
Gaila, kad tema apmirus..
Deja Dabravolskienė nesutiko prisiimti mano mažiukės, argumentavo, jog blogai prieš kolegę - atiminėti pacientus... verysad.gif
Atsakyti
O gal zinote gydytoja Giedraityte? Kokios nuomones apie sia pediatre.
Atsakyti
Sveikos, gal zinote, ar pediatrai dabar privalo atvykti pas kudiki i namus, jeigu tevai iskviecia del kokiu nors kudikio sveikatos problemu? Kiek zinau, anksciau jie turedavo atvykti, o dabar girdejau, kad nebe... Kaip yra is tiesu? Kas tai reglamentuoja?
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 07 24, 13:18)
O gal zinote gydytoja Giedraityte? Kokios nuomones apie sia pediatre.

Gal turejot omeny Karoliniskiu poliklinikos vaiku gydytoja Giedryte?
Atsakyti
Sveikos.as dar laukiuos.pati lankausi antakalnio poliklinikoj.pagimdzius,vaikeli noriu registruot karoliniskiu poliklinikoj.patogu,nes prie pat namu.
Ar reikia is anksto issirinkt pediatre ir su ja susitart?
Kokia patartumet pediatre?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Kai pagimdysi, tuomet kai israsys ir pasiskambinsite ar nueisite y poliklinika, ten ir issirinksite pediatre...mes tai pas Matuliauskaite esame, nesenai dira ji, vietoj Adomaitytes, tai man ji patinka, nes nera is tu pencininkiu su savo senomis teorijomis, ir jaunesne ji gal apie 40 m. sesute labai faina jos Teresa.
Atsakyti
QUOTE(***LuLu*** @ 2012 09 16, 12:46)
Kai pagimdysi, tuomet kai israsys ir pasiskambinsite ar nueisite y poliklinika, ten ir issirinksite pediatre...mes tai pas Matuliauskaite esame, nesenai dira ji, vietoj Adomaitytes, tai man ji patinka, nes nera is tu pencininkiu su savo senomis teorijomis, ir jaunesne ji gal apie 40 m. sesute labai faina jos Teresa.

o galite trumpai papasakoti, kaip pas šią pediatrę vyksta eilinė kūdikio apžiūra? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,
Atsiprašau, kad vėlai atšakau. Tačiau pagelbėt neišeitų, nes patys lašiukus siuntėmės per pažįstamus.
Atsakyti
Ar kas nors lankotės Karoliniškių poliklinikoje pas Gretą Šakalienę? Gal galite parašyti atsiliepimų? Aš vedu savo vaiką pas ją, bet kuo toliau, tuo labiau ji man nepatinka. Šiaip maloni, rami, šypsosi, bet kai nuvedu kosintį vaiką, pradeda traukti iš stalčiaus farmacininkų lapelius ir liepia viską nusipirkti. Nueinu į vaistinę - 100 Lt ar dar daugiau. Tada turiu tartis su vaistininke, kurių iš tų vaistų tikrai reikia, o kurių ne. Dažniausiai suma sumažėja iki kokių 30 Lt. Ir taip jau kelis kartus... Na, ir dar daugiau turiu visokių pastebėjimų apie ją, bet kol nebuvo vaikui jokių rimtų bėdų, tol kaip ir negaliu galutinai nuspręsti apie jos kompetenciją. Pasidalinkit informacija apie ją, kas tik galite!
Atsakyti

sveikos, domina kas lankotės Lazdynų poliklinikoj su kūdikiais, kokia gydytoja rekomenduotumėt? nes pagal teritoriją priklausom Lazdynams, bet arčiau būtų Karoliniškių poliklinika, tai dvejoju, kurią rinktis... Nes norėtųsi, kad mažiuką bent pirmom savaitėm aplankytų namie...

Atsakyti