QUOTE(Miliuke @ 2006 07 27, 11:30)
Niekas negali pasidalinti mintimis apie Lazdynu poliklinikos pediatre Valantijute
Mes lankomes pas gyd. Valantiejute.Normali gydytoja. Nieko per daug blogo negaliu pasakyti. Kiek turejau klausimu, i visus gavau atsakymus, visa laika nuramina, pataria.
Tiesa, turejom slogyte baisia ( kai mano gelytei buvo 3 menesiukai), bet tookia sloga per tris dienas niekas neisgydo.
Apie Valantiejute-nieko blogo, tik as apie pacia Lazdynu poliklinika nekokia nuomone susidariau ir vat del ko:
paskyre mums masaziuka, o masazistes nera. Irase i kazkokia eile, sako, jei norit, susiraskit privaciai.Tai jei neturit ir siulot privaciai, tai bent telefonus tu masazisciu duokit ar ka, ar cia is zemiu reikia kapstyti?
Sako, po menesio gal bus masaziste?
Ka as zinau, tai man dabar vaikui masazo reikia, o ne po menesio ir ne po dvieju.
Tiesa, gal kas zino kokia masaziste ir gali patarti? Gal ir kainukes zino?
Girdejau, kad po masaziuku, vaikuciai ramesni tampa, tai labai norisi greiciau mano gelytuka ismasazuoti.Tiesa, gal yra galimybe, kad masaziste pamokina tevelius parodo, o veliau mes jau ir patys ismasazuotume.Padekit, jei galit.
Labai aciu:)
"Žmogus, išsiugdęs savybę visiškai valdyti savo protą, gali užvaldyti ir visa kita, kas jam teisėtai priklauso" /Karnegis/