Įkraunama...
Įkraunama...

Viskodara

kai prisikaupia, užtenka mažos mažutėlės smulkmenos, kad imtų ir sugriūtų pasaulis....
dar baisiau, kai ateina suvokimas, jog neįmanoma pabėgt nuo savęs...
gali šypsotis kalbėdamas su žmogum, gali tylėti, gali rašyti, tekste prikrauti linksmų smailikų, gali netgi juoktis iš visiškai nejuokingo pokšto....
bet ateina toks laikas, kai supranti, kad visa tai melas, netikra.
tada kai skauda, kai dėl neaišku ko žliumbi, kai poelgiai ne tik kitiems bet ir pačiam sau, keisti ir netikėti, lieki vienas.
ir taip jau yra, kad niekam neįdomu. užsikrušk, kaip sakoma.

žinau, praeis kiek laiko ir vėl šypsosiuos, ir vėl galėsiu vaidinti laimingą.
bet kažkiek ir pavargau. laukti. neaišku ko.

nieko, praeis.

Atsakyti
laiminga, laikykis 4u.gif Kartais reikia liūdnumo akimirkų, kad paskui pajustum labai didelį džiaugsmą mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl dienpinigių taip skamba tas stebuklingas sakinys:
Įsakau sumokėti penkiasdešimt procentų dienpinigių prieš darbuotojui išvykstant į komandiruotę, grįžus iš jos nurodau apmokėti tokias, tokias išlaidas ir likusią dienpinigių dalį smile.gif

Cikas - būna ir darbdavių nesupratingų, bet tu turi tokią teisę smile.gif

Čia yra du skirtingi atleidimo būdai.
Nuo tavo pareiškimo raštu tave darbdavys gali pasilikti išdirbti maksimaliai - 14 darbo dienų arba minimaliai 3 darbo dienas, nuo prašymo surašymo.

Neišlaikius bandomojo - tik su aktais, kad tu neįvykdei tau patikėto darbo.

Atostoginiai yra išmokami prieš 3 darbo dienas, kitu atveju tau yra pratęsiama tiek atostogų dienų, kiek pavėluota sumokėti. Ir už tas dienas yra mokamas vidutinis darbo užmokestis smile.gif

smile4theworld - Džiaugiuosi su tavimi thumbup.gif

gal dar iškils kokių klausimų smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Lady Jo~: 24 kovo 2011 - 18:50
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2011 03 24, 19:49)
Atostoginiai yra išmokami prieš 3 darbo dienas, kitu atveju tau yra pratęsiama tiek atostogų dienų, kiek pavėluota sumokėti. Ir už tas dienas yra mokamas vidutinis darbo užmokestis smile.gif

Teoriškai/teisiškai biggrin.gif
bet praktikoje, deja.. doh.gif
Atsakyti
Užjaučiu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 03 24, 21:48)
Teoriškai/teisiškai biggrin.gif
bet praktikoje, deja..  doh.gif

Būtent.

Labas rytas.
Atsakyti
labas

va knaisiojausi, ieškojau gražių dalykėlių Vėlykoms, tai raudau neblogų šabloniukų: įvairios dėžutės, gėlytės, zuikiai puikiai, kiaušinukai ir kitokie papuošimukai. Čia visko aišku nesudėsiu. Nabet keliata:

user posted image
šitas padarytas su balionėlio pagalba

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gal kam patiks, turiu daugiau 4u.gif
Atsakyti
Jej, parsiukai kokio mielumo!..
Atsakyti
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2011 03 24, 18:49)

viskas super, sveika atvykus, bet DK pasiskaityti ir mes galime. man pikta tik tiek, kad užsimerkus prieš įvairias situacijas ir nurodinėjate įstatymus. o realybė kokia?

QUOTE(zizliuke @ 2011 03 25, 12:40)
gal kam patiks, turiu daugiau  4u.gif

mes nuorodas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 03 25, 15:12)
viskas super, sveika atvykus, bet DK pasiskaityti ir mes galime. man pikta tik tiek, kad užsimerkus prieš įvairias situacijas ir nurodinėjate įstatymus. o realybė kokia?

vava, as kartais paskaicius istatyma ir paziurejus i savo valdzia, na dali valdzios, jauciuos, na skaitydama istatyma jauciuosi lyg koki filosofini veikala skaityciau biggrin.gif realybe deja visai ne tokia... aisku kai kur i gera puse, bet daugumoj i blogaja... naivu butu tiketis, kad visur viskas vyks tik pagal istatymo nuostatas. nu arba dar taip galima galvoti tik isidarbinus ir dar nepajautus kas tai yra per virtuve biggrin.gif nu gal dar valstybinese istaigose. nezinau.

pavyzdziui imone is kurios isejau pries metus pasirodo visus anuos metus man dar "mokejo" alga - ta pamaciau savo deklaracijoj. tai apie koki istatymu teisinguma kalbame?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 03 25, 13:12)

O realybė kiekvienoje įmonėje gali būti vis kitokia. Kokia prasmė apie tai kalbėti? smile.gif

Man pradėjus dirbti savojoje, viską tvarkė buhalterija. Nuo dokumentų, personalo iki tiesioginio buhalterinio darbo. Deja, buhalterija pasirodė nesanti labai pareiginga. Aklai vykdžiau ką sakė, vėliau atlikau praktiką didesnėje įmonėje, susipažinau su tam tikrais procesais. Pradėjau bendrauti čia. Visą laiką liksiu dėkinga Marija5, kadangi ji mane pastūmėjo eiti ir kalbėtis su vadovu, kažką keisti, rodyti iniciatyvą. Palaikė mano norą, suteikė pasitikėjimo savimi - patvirtindama, kad mano nuojautos, rasta informacija yra tikra ir svari.
Taip ne kartą mano iniciatyva buvo keičiami sprendimai net dėl kažkokių patarimų, kuriuos už atlygį jam buvo suteikę teisininkai.

Šiai dienai esu už daug ką atsakinga, nors neabejoju, kad kliauzų darau, bet džiaugiuosi gana sistemingu darbu su nauja buhalterijos paslaugas teikiančia įmone.
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2011 03 25, 13:25)
O realybė kiekvienoje įmonėje gali būti vis kitokia. Kokia prasmė apie tai kalbėti? smile.gif

tada kokia prasmė nurašinėti DK?
Atsakyti