Įkraunama...
Įkraunama...

Viskodara

Gražių ir jaukių švenčių!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2011 12 16, 11:17)
Jei kam priklauso tabeliai

kaip skaičiuojate darbo dienas, kiek viso dirbo? tarkim, jei zmogui isejo dirbti ne pilna menesi, sirgo, ar atostogavo? Skaičiuojate rankiniu būdu ar formule (excel)?

siaip as dabar atradau formule, kad skaiciuotu automatiskai. Gal kam reikia.

O gal čia tik aš tokia atsilikus iki šiol rankiniu būdu skaičiuodavau smile.gif

verysad.gif man reikia blush2.gif nes skaiciuoju rankiniu budu.
Atsakyti
pas mane tokia:

=COUNT(F10:AJ10)

skliaustuose skaičiai turi apiimti visas mėnesio dienas tabelyje, nuo 1 iki 31 (ta eilutė, kur rašosi darbo valandos)
čia gali skirtis pas kiekviena tie skaičiukai. Todėl reikės pasikoreguoti.

Atsakyti
Labas rytas,

Iškilo klausimas: peržiūrėjome dokumentus ir radome klaidą, beveik toks pat dokumentas išspausdintas iš eilės du kartus, bet numeracija atitinkamai suteikta Nr.3 ir Nr. 4. Toliau seka eina Nr. 5 ir t.t. Iš tikrųjų dokumentas Nr.4 yra klaidinantis ir jį reikėtų pašalinti. Juk numeracija tai bus ne iš eilės. Ir jeigu toks dokumentas jau yra užregistruotas, tai jo negalima išmesti. Kaip teisingai tai atlikti? smile.gif

Ačiū iš anksto. 4u.gif
Atsakyti
Pakeistos Dokumentų rengimo taisyklės
(įsigalioja 2012 m. vasario 3 d.)

Vyriausiojo archyvaro įsakymas
Dėl Lietuvos vyriausiojo archyvaro 2011 m. liepos 4 d. įsakymo Nr. V-117 „Dėl Dokumentų rengimo taisyklių patvirtinimo" pakeitimo
(2012 01 30, Nr. V-13, Žin., 2012 02 02, Nr. 15-683)


Lietuvos vyriausiojo archyvaro įsakymu pakeistos Dokumentų rengimo taisyklės. Taisyklių 36 punktas papildytas dar vienu pavyzdžiu, kaip turi būti rašoma priedo žyma:
„Pvz.:
Lietuvos Respublikos kultūros ministro
2012 m. kovo 9 d. įsakymo Nr. V-100
priedas"

Taip pat, atsižvelgiant į tai, kad vietoje anksčiau buvusių juridinių asmenų teisinių formų „valstybės biudžetinė įstaiga" ir „savivaldybės biudžetinė įstaiga" šiuo metu yra tik viena teisinė forma „biudžetinė įstaiga", atitinkamai pataisyti dokumentų įforminimo pavyzdžiai, pateikti Dokumentų rengimo taisyklių 2, 5, 6, 7 ir 8 prieduose.

Lietuvos vyriausiojo archyvaro įsakymas dėl Lietuvos vyriausiojo archyvaro 2011 m. liepos 4 d. įsakymo Nr. V-117 „Dėl Dokumentų rengimo taisyklių patvirtinimo" pakeitimo skelbiamas interneto tinklalapyje adresu:
http://www3.lrs.lt/p...s...ry=&p_tr2=2
Atsakyti
Sveikos, Viskodaristės.
Gal kas galėtų atsakyti 4u.gif , ar reikia dėti apvalų įstaigos antspaudą ant darbo grafikų? Buvau seminare, ten pasakė, kad ant įstaigos vidaus dokumentų apvalaus antspaudo nereikia dėti, jei kiti teisės aktai nenustato kitaip. O dėl darbo grafikų lektorė negalėjo tiksliai atsakyti. Tai dabar bandau ieškoti, ar tikrai jo nebereikia, o gal jie priklauso tam atvejui, kuriuos numato tie "kiti teisės aktai".
Gal kas su tuo susidūrėte? O kaip pas jus įstaigose?
Atsakyti
tai pagal tą patį seminarą, iš atminties išplaukia, jei yra TVIRTINU žyma - antspaudo nededam. tai ant darbo grafikų tvirtinimo žymą ir rašykit - bus be antspaudo
Atsakyti
Taip aš irgi supratau, tik suabejojau, gal jiems galioja koks buhalterinis įstatymas, darbo laiko apskaitos ar pan. Nes mūsų buhalterės griežtai sako, kad reikia dėti ir diskusijų net negali būti, o kuom remiantis reikia dėti, taip ir nesugebėjo paaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2012 02 28, 16:16)
Taip aš irgi supratau, tik suabejojau, gal jiems galioja koks buhalterinis įstatymas, darbo laiko apskaitos ar pan. Nes mūsų buhalterės griežtai sako, kad reikia dėti ir diskusijų net negali būti, o kuom remiantis reikia dėti, taip ir nesugebėjo paaiškinti.

o tu kuom remiantis sakei, kad nebereikia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2012 02 28, 16:22)
o tu kuom remiantis sakei, kad nebereikia?  lotuliukas.gif

As remciaus tuo, kad buhe neturejo kuo pasiremt. lotuliukas.gif
Atsakyti
čia vadinasi - kas ką "padarė" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2012 02 28, 16:28)
Sveikos, Viskodaristės.
Gal kas galėtų atsakyti  4u.gif , ar reikia dėti apvalų įstaigos antspaudą ant darbo grafikų? Buvau seminare, ten pasakė, kad ant įstaigos vidaus dokumentų apvalaus antspaudo nereikia dėti, jei kiti teisės aktai nenustato kitaip. O dėl darbo grafikų lektorė negalėjo tiksliai atsakyti. Tai dabar bandau ieškoti, ar tikrai jo nebereikia, o gal jie priklauso tam atvejui, kuriuos numato tie "kiti teisės aktai".
Gal kas su tuo susidūrėte? O kaip pas jus įstaigose?


Mes nededam 4u.gif tik tvirtinimo
Atsakyti