ko nutilote viskodaristės?
ooo dar tebegyvuoja viskodara
sveikos bandau po pertraukos vėl klijuotis pas jus
sveikos bandau po pertraukos vėl klijuotis pas jus
ei? nebėr bendraujančių?
Dirba visos
o gal intensyviai boso dienai ruošiasi...
kokia cia pas jus tyla....
QUOTE(zizliuke @ 2011 10 10, 15:10)
o gal intensyviai boso dienai ruošiasi...
o beje kada svesit? penktadienį ar pirmadienį ir ką organizuojat?
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2011 10 10, 16:23)
kokia cia pas jus tyla....
tyla pries audrą
Labas vakaras Ar teko Jums rašyti prašymą Sodrai dėl duomenų teikimo sutarties?
QUOTE(rainbow @ 2011 10 13, 21:22)
Labas vakaras Ar teko Jums rašyti prašymą Sodrai dėl duomenų teikimo sutarties?
ne nėra tekę
klausykit kur nebrangiai padangas permontuoja a?
Laba diena,
aš vėl kreipiuosi į Jus. Tarkim administracijos vadovas nori perduoti įmonės apvalųjį antspaudą, koks raštas turi būti parašytas. "Perdavimo aktas"? ar koks "Įsakymas"? Gal turite pavyzdėlį? Ačiū
aš vėl kreipiuosi į Jus. Tarkim administracijos vadovas nori perduoti įmonės apvalųjį antspaudą, koks raštas turi būti parašytas. "Perdavimo aktas"? ar koks "Įsakymas"? Gal turite pavyzdėlį? Ačiū
QUOTE(rainbow @ 2011 10 20, 13:26)
Laba diena,
Čia vidiniai dokumentai. Gali būti ir "Perdavimo aktas", ir "Įsakymas". Aš rašyčiau įsakymą.
už įmonės, įstaigos anspaudą yra atsakingas vadovas. Jei jis keičiasi, tada senasis turi perduoti naujajam perdavimo aktu, kuriam ir parašoma, kad vadovaujantis tarkim kažkokiu nutarimu, įsakymu, ar paties vadovo prašymu atleisti iš darbo, keičiantis materialiai atsakingiems asmenims perduodamas spaudas (aišku ir kita dokumentacija) iš tokio ir tokio vadovo Petro Petraičio vadovui Jonui Jonaičiui. Ir tada sąrašiukas eina. Pasirašo abudu gale.