Įkraunama...
Įkraunama...

Viskodara

ko nutilote viskodaristės? 4u.gif
Atsakyti
ooo dar tebegyvuoja viskodara hihihi.gif

sveikos biggrin.gif bandau po pertraukos vėl klijuotis pas jus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
ei? nebėr bendraujančių? g.gif lens.gif
Atsakyti
Dirba visos biggrin.gif
Atsakyti
o gal intensyviai boso dienai ruošiasi... smile.gif
Atsakyti
kokia cia pas jus tyla.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2011 10 10, 15:10)
o gal intensyviai boso dienai ruošiasi... smile.gif

o beje kada svesit? penktadienį ar pirmadienį ir ką organizuojat?
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2011 10 10, 16:23)
kokia cia pas jus tyla.... blink.gif

tyla pries audrą biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Ar teko Jums rašyti prašymą Sodrai dėl duomenų teikimo sutarties? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainbow @ 2011 10 13, 21:22)
Labas vakaras  4u.gif  Ar teko Jums rašyti prašymą Sodrai dėl duomenų teikimo sutarties?  4u.gif

schmoll.gif ne nėra tekę

klausykit kur nebrangiai padangas permontuoja a? biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
aš vėl kreipiuosi į Jus. Tarkim administracijos vadovas nori perduoti įmonės apvalųjį antspaudą, koks raštas turi būti parašytas. "Perdavimo aktas"? ar koks "Įsakymas"? Gal turite pavyzdėlį? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rainbow @ 2011 10 20, 13:26)
Laba diena,
aš vėl kreipiuosi į Jus. Tarkim administracijos vadovas nori perduoti įmonės apvalųjį antspaudą, koks raštas turi būti parašytas. "Perdavimo aktas"? ar koks "Įsakymas"? Gal turite pavyzdėlį? Ačiū smile.gif

Čia vidiniai dokumentai. Gali būti ir "Perdavimo aktas", ir "Įsakymas". Aš rašyčiau įsakymą.
Atsakyti
už įmonės, įstaigos anspaudą yra atsakingas vadovas. Jei jis keičiasi, tada senasis turi perduoti naujajam perdavimo aktu, kuriam ir parašoma, kad vadovaujantis tarkim kažkokiu nutarimu, įsakymu, ar paties vadovo prašymu atleisti iš darbo, keičiantis materialiai atsakingiems asmenims perduodamas spaudas (aišku ir kita dokumentacija) iš tokio ir tokio vadovo Petro Petraičio vadovui Jonui Jonaičiui. Ir tada sąrašiukas eina. Pasirašo abudu gale.
Atsakyti