QUOTE(Lyanna @ 2011 03 22, 13:01)
Beje, šį šeštadienį sukame laiką viena valanda į priekį, nepamirškit
Mažiau miego, bet vakaras ilgesnis. Laukia manęs ir cuciko bendri pasivaikščiojimai, tegul tik pradžiūna takeliai.
+2011 03 22, 13:27-->
QUOTE(laiminga @ 2011 03 22, 13:27)
Cikai, ai velniop tas bobšes.
Aišku velniop. Sėdžiu va, graužiu ekologiškus ryžių trapučius, užsikandu džiovintais vaisiais ir man gerai. Būč pasidalinus su kolegomis, kurie užklysta pas mane į kabinetą, bet dabar - eikit perst, man pačiai užteks tik šiai savaitei
Papildyta:
QUOTE(zizliuke @ 2011 03 22, 13:50)
Dėl komandiruotės formulavimo:
šiaip gal geriau atskirais įsakymais rašyti, vieną direktoriui, kitą vadybininkui. Direktorius rašo, išvykstu į komandiruotę, o jau vadybininkui tada išleidžiu į komandiruotę
šiaip gal geriau atskirais įsakymais rašyti, vieną direktoriui, kitą vadybininkui. Direktorius rašo, išvykstu į komandiruotę, o jau vadybininkui tada išleidžiu į komandiruotę
Iškart seka dar daugiau klausymų: jūs rašydamos įsakymus komandiruotėms dirikui ar jo pavaldiniams formuluojat skirtingai?
Aš tai vienodai: diriko įsakymas dėl A.B. siuntimo į komandiruotę. O jei tas A.B. - pats dirikas, tai taip ir gaunasi sviestas sviestuotas, kad dirikas komandiruoja diriką.
Šiuo atveju jie kartu vyksta į tą pačią vietą tuo pačiu klausimu. Suplakiau kartu net nepagalvojusi atskirti.