Sveikos viskodaristės
Prisuduodu ir aš. Turiu sūnelį Gimė lengvai ir greitai gegužės 13 d. Dabar tik truputi kamuojamės, labai jau diegliukai kankina. Bet šiaip viskas normaliai..
Aukseli, tavo dukrytė
QUOTE(wijokle @ 2011 05 27, 14:33)
Sveikos viskodaristės
Prisuduodu ir aš. Turiu sūnelį Gimė lengvai ir greitai gegužės 13 d. Dabar tik truputi kamuojamės, labai jau diegliukai kankina. Bet šiaip viskas normaliai..
Aukseli, tavo dukrytė
Aukseli, tavo dukrytė
dideliausi sveikinimai mamytei, aukit ir stiprekit
o vardas koks ?
QUOTE(wijokle @ 2011 05 27, 13:33)
Sveikos viskodaristės
Ačiū už sveikinimus
Vardas Dovydas
QUOTE(aukselisr @ 2011 05 27, 15:44)
o vardas koks ?
Vardas Dovydas
labas merginos,
turiu skubu klausima
jei galit atsakykit skubiai
man reikia termina suzinot, per kiek laiko reikia atsakyt pilieciui i prasyma, rasta, pareiskima? gal gali kokio nutarimo nuoroda imest, labai reikia
turiu skubu klausima
jei galit atsakykit skubiai
man reikia termina suzinot, per kiek laiko reikia atsakyt pilieciui i prasyma, rasta, pareiskima? gal gali kokio nutarimo nuoroda imest, labai reikia
Labas, zizliuke, kiek zinau, kiekvienoj institucijoj skirtingus terminus nusistato.
ZIZLIUKE turi būti numatyta jūsų vidaus tvarkoje, ar įstatuose
man rodos radau daugmaz tinkama:
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=329431
30 punktas. kadangi mes 5staiga, tai manau tinka
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=329431
30 punktas. kadangi mes 5staiga, tai manau tinka
Ką veikiat
Skaipas dingo... nu nėr gyvenimo
Skaipas dingo... nu nėr gyvenimo
atėjau pasibėdavot
blyn ir as atejau bedavotis panos skypes nera, as dirbt be jsuu negaliu
ai ir seip labai sudina savijauta.... kazkas ir toliau atakuoja meilais... seimos sveikataprisiekineja... iki absurdo daejom... bet as laikausi savo.
*** kaip karsta.... neturiu kuo kvepuoti. noretus pa trusam sedeti
ai ir seip labai sudina savijauta.... kazkas ir toliau atakuoja meilais... seimos sveikataprisiekineja... iki absurdo daejom... bet as laikausi savo.
*** kaip karsta.... neturiu kuo kvepuoti. noretus pa trusam sedeti
Aš jau namie... nekenčiu microsoft, kad sugadino skype
Karšta
Karšta