kad jau apie langų valymą kalbam, gal kas žinote iš kur pirkti gerą (labai gerą, nefufleką kokį) kotą su šluotele ar pan., na kad gerai langus nuvalytų? Labai reikia, nes namie be koto negaliu nuvalyti, o iš 7 aukšto nesinori iškrist
aš dėl baimės iškristi iš 5 a. irgi nevalau langų
QUOTE(zizliuke @ 2011 05 10, 11:03)
kad jau apie langų valymą kalbam, gal kas žinote iš kur pirkti gerą (labai gerą, nefufleką kokį) kotą su šluotele ar pan., na kad gerai langus nuvalytų? Labai reikia, nes namie be koto negaliu nuvalyti, o iš 7 aukšto nesinori iškrist
Aš nežinau, fufl;iakiškais naudojauosi, bet pažiūrėk kokią Veleda - jų produkcija šiaip kokybiška. Dar vienos pavadinimą pamiršau irgi neblogai atrodo, bet kaip užkrito, jei prisiminsiu parašysiu.
QUOTE(zizliuke @ 2011 05 10, 11:03)
Ar imanoma su kotu gerai nuvalyt? Man irgi reiketu, balkone visu istiklinimu nepasiekiu.
QUOTE(linamog @ 2011 05 10, 12:16)
Ar imanoma su kotu gerai nuvalyt? Man irgi reiketu, balkone visu istiklinimu nepasiekiu.
sveikos
aš ir galvoju..ar gerai su tuo kotu valosi..?
QUOTE(saulyteee @ 2011 05 11, 14:28)
jo kotas gerai labai, as visus langus valau su tuo daiktu:
vienoj pusej tokia a la kempinele (medziaga) kitoj gumine juostele, nupurski langa valikliu ta sluoste ismaliavoji visa tada gumine juostele nubrauki ir langai blizga jokiu zmoru ir jokios pi*alynes
QUOTE(Gorada @ 2011 05 12, 15:27)
jo kotas gerai labai, as visus langus valau su tuo daiktu:
vienoj pusej tokia a la kempinele (medziaga) kitoj gumine juostele, nupurski langa valikliu ta sluoste ismaliavoji visa tada gumine juostele nubrauki ir langai blizga jokiu zmoru ir jokios pi*alynes
o gal pasakysit kokią turit?kokios firmos?
reiktų ir man šito daikto, langų daug, dideli
QUOTE(saulyteee @ 2011 05 14, 18:31)
o gal pasakysit kokią turit?kokios firmos?
nzn man rodos vilenda ar vileda - nzn kaip rasosi
maxymkej pirkau, ne is pigiuju
Vileda.
Labas rytas... gana apie tas šluotas
va skaitinėjausi, domėjausi personalo valdymu ir radau neblogą puslapiuką
http://vetytaametyta...estas-1575.html
bandžiau testą atsakinėt, nifiga neišėjo, labai jau aš siaurų pažiūrų matomai. ilgiausiai galvojau, kaip tuos 9 taškus sujungti viena linija, nesumąsčiau nors tu ką, gal dar miegu
pamėginkite jūs
ten ir daugiau gerų temų yra
va skaitinėjausi, domėjausi personalo valdymu ir radau neblogą puslapiuką
http://vetytaametyta...estas-1575.html
bandžiau testą atsakinėt, nifiga neišėjo, labai jau aš siaurų pažiūrų matomai. ilgiausiai galvojau, kaip tuos 9 taškus sujungti viena linija, nesumąsčiau nors tu ką, gal dar miegu
pamėginkite jūs
ten ir daugiau gerų temų yra
aukselir, kaip jūs gyvenat?