Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Sveik, Dzuke, as irgi be sveikatos, bet raitoju vienas siandien vis prabegom, nes kai namie dar trys ligoniai, tai visi tokie unoravni, kad jau man savuju noru ner kada rodyt doh.gif

QUOTE(karalyste @ 2011 03 19, 20:10)
Merginos sniegas sninga uz lango kaip ziema, o gandras vaiksto blink.gif jau grizusiu pasirodo yra g.gif

karalyste, ir as jau maciau, prie musu irgi zyliojo jau. Kazkaip man anksti atrodo.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 19, 19:45)
as irgi be sveikatos, bet raitoju vienas siandien vis prabegom, nes kai namie dar trys ligoniai,

Kadabra, sveikit 4u.gif . Jei dar temperatūra tai neviltis apima. verysad.gif

Man kojos tik šiandien skauda...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 19, 21:07)
Kadabra, sveikit  4u.gif . Jei dar temperatūra tai  neviltis apima. verysad.gif

Man kojos tik šiandien skauda...

bjaurybes tos ligos biggrin.gif
laikykis ir tu Zollia, ateis va sauletos dienos, gal bus linksmiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 03 19, 12:24)
žollia o iš kur jūs esat? matau kad žemaitija, aš iš Klaipedos raj. bet čia daug kas nuo Vilniaus puses,o iš pajūrio yra dar kas?

Saulyte, aš iš Gargždų bigsmile.gif
Atsakyti
Turėjau abu anūkėlius šiandien, vieną išsivežė, kitą užmigdžiau.
Nesirkit, mergaitės, pavasaris juk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 03 19, 22:14)
Saulyte, aš iš Gargždų bigsmile.gif

o aš iš Vėžaičių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 19, 22:54)
bjaurybes tos ligos  biggrin.gif

O mes visi trys pradėjom tą oscilokoksinumą gert tirpintą degtinėlėj (ko dėl sveikatos nepadarysi biggrin.gif ), ir nei vienas nuo dičkės neužsikrėtėm thumbup.gif . Nors pediatras irgi patvirtino, kad pagal tyrimus ir eigą, greičiausiai kiauliukų gripą dičkė apturėjo.

Varau velt, savaitę nieko nevėliau, pasiilgau nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 20, 10:52)
O mes visi trys pradėjom tą oscilokoksinumą gert tirpintą degtinėlėj (ko dėl sveikatos nepadarysi biggrin.gif ), ir nei vienas nuo dičkės neužsikrėtėm thumbup.gif . Nors pediatras irgi patvirtino, kad pagal tyrimus ir eigą, greičiausiai kiauliukų gripą dičkė apturėjo.

Varau velt, savaitę nieko nevėliau, pasiilgau nerealiai wub.gif

vien del degtines kazkaip abejoju (vaikams), bet kazkokios priemones ir mums reikia, gal sakau kokio Influcido ar dar tai kokio homeopatinio preparato pagert g.gif .
gal is bg vilnos velsi?
Atsakyti
Kadabra, tai degtinę tiesiog skiest reikia. Šaukštelis degtinės tikrai neturės jokio įtakos, kefyras beje irgi su laipsniais, visokie augaliniai purškalai į gerklę irgi degtinės pagrindu. Vaikams mušti tempai dažnai naudojami įtrynimai degtine, ir niekas to nedraudžia. Čia kiekis svarbu, o ne pats degtinės buvimo/nebuvimo faktas. Kūdikiui iki metų tik gal neduočiau, be to galima ir tiesiog kelis žirniukus išsikrapštyt iš tos tūtelės ir vandeny tirpint. Bet tada į priekį negali pasidaryt, nes veikia H2O tirpinti tik parą. Nu bet tokioms diskusijoms ir ką pavartot profilaktiškai reikia kraustytis į homeopatijos temą.

Ne iš Bg, prisipirkau tokių ryškių splavų 18 mic. vilnos iš ornamentų, tai dabar labai niežti nagus pimiau tą "sugadint" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 20 kovo 2011 - 10:48
QUOTE(saulyte2 @ 2011 03 20, 00:30)
o aš iš Vėžaičių  bigsmile.gif

Labas rytas bigsmile.gif
Ot geras, kaimynkos esam bigsmile.gif Merginos, mus su saulyte skiria tik 5 km g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 03 20, 12:37)
Labas rytas bigsmile.gif
Ot geras, kaimynkos esam bigsmile.gif  Merginos, mus su saulyte skiria tik 5 km g.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
vakar nebeištvėriau -VĖLIAU assa.gif yahoo.gif IŠ Bg.tai va-vėliau dažytą karšinį alyvuogių spalvos. karšinys nudažytas netolygiai, tai žalesnis, tai gelsvesnis, nu žodž-melanžas.bet vėlėsi gerai,tolygiai, nesipūtė, nesišiaušė, traukėsi sakyč normaliai(iš ilgio ir pločio po kokius 3-4 cm dėjau). ir svarbiausia-NEDAŽĖ VISIŠKAI.šiukšlių beveik nėr, akuoto irgi nedaug. kaip iš tos laidos "...man patiko, viskas patiko..." biggrin.gif
Atsakyti