Raganėle, gražu, gražu
ech retokai beuzeinu, nes rupesciu, darbu padaugejo, o ir rankele mano apvyrinta dar gyja, lupasi jau...negaliu nieko daryt rimtesnio bet jau nuo 1dienio B komandiruoten isvaziuoja, tai jau mano bus virtuve (ten musu abieju dirbtuves) prisikaupe jau ir uzsakymu vaje vaje - net neturiu zodziu jusu groziams pagirti, o baltos abejos man superduper - gaila, kad nepraktiskos, ale yra gi pedantisku svaruoliu tokiu, tai jiems ir tinka
QUOTE(raganele @ 2011 04 01, 19:25)
Na vyriškas formuot super - jokių lyginimų, ar vienodą ovaliuką iškirpai... Tik vienas prakirpimas ir psio, o tada suvėlus man 45 dydis puikiai formuojasi ant vyro kroksų patiko, kad nebereikia daugiau sukt galvos dėl tų angų lyginimo ir karpymo. Šablonas siaurintas, ausytės vos cm pakeltos, jei aukščiau jau būtų nenormaliai aukštas užkulnis.
Raganele, super forma ir dizainas tavo tapkyciu
o ar nebutu galima dabartinio sablono forma pamatyt ?
QUOTE(Juperi @ 2011 04 02, 15:46)
ne, nepjauni- saunuole, kad galvoj tiek ideju turi jeigu tureciau laiko ir Muza salia, sudalyvauciau
Kad kažką daryt, dalyvių reik . Kad tik norinčių būtų daugiau...
A laiko ir Mūzų tai žinok visiems trūksta, bet sako laikas guminis, kiek tempi tiek tempiąsi... O Mūza tai kaip išsiaškinom išgert mėgsta, kas girdo, pas tą ir lankosi
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 02, 16:14)
A laiko ir Mūzų tai žinok visiems trūksta, bet sako laikas guminis, kiek tempi tiek tempiąsi... O Mūza tai kaip išsiaškinom išgert mėgsta, kas girdo, pas tą ir lankosi
jopstararai, tai jau mane kokia girdytoja tuoj isvadinsit
Juperi, juperiuk, atiduodu as tau ta muze, gaudyk, bele tik macytu
QUOTE(kadabra @ 2011 04 02, 16:27)
jopstararai, tai jau mane kokia girdytoja tuoj isvadinsit
jau pagavau...ac , kad grazinai...skolinga dabar man...
veliau... vel is BG karsinio... na grubokos anos, visai nerumantiskos...ale mielos... plaukai kyso toooki kaip ant vyros krucines...ale visai nieko paglostinet... o kai susivelia tai dzie bratuli- kaulas tik velcinius velt ir sibiran siust
nu pabandyč ir aš sudalyvaut gal aš čia ir per drąsiai
o kas dėl Mūzos
Labai dėkui už mano kosminių teigiamą vertinimą visai čia tuoj išdrąsėsiu ir išnaglėsiu - ir aš noriu konkurso va po kelių dienų bus cieli 3 mėnesiai nuo pirmo bandymo velt, tai jau konkursantė iš manęs kokia bus
Šabloną klumpinį nufotkinau, ale mažojo fotiko dar neiškroviau į kompą, įkelsiu kada parodysiu kiek pakoreguotas .
Šabloną klumpinį nufotkinau, ale mažojo fotiko dar neiškroviau į kompą, įkelsiu kada parodysiu kiek pakoreguotas .
Gal man idomu bus - vilnos rusys aptartos:
http://nini-ka.livej....com/11940.html
http://nini-ka.livej....com/11940.html
oi, grazu, raganele, grazu. as skirta velti laika pramiegojau belieka kitas girti tik
Aš pasirašau
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 02, 13:16)
Merginos, aš vis nedrąsiai pagalvoju ar neįdomu/nenaudinga mums būtų kokią akciją/atrakciją susigalvot. Pas rusaites osinkoj tai vis būdavo tokie konkursėliai kokia nors tema. A jei jei pas mus ką nors tokio. Susigalvojam kokią nors temą, o veliam toj tematikoj ką norim tapkes, šalius, papuošalus. Grybą turbūt pjaunu
Labai pritariu tokiai idėjai
Juk tokiam ratelyje idėjų, techninių dalykų, plonybių lobynas. Ir kaip smagu pabendrauti su bendramintėm
truputį ne į temą, soriukas.
kažkada buvome įkūrusios alergiškų ir astma sergančių vaikų klubą, tai patys geriausi prisiminimai. Kiek visokių patirčių, idėjų....
O taip pasvajojus į ateitį, juk galėtumėte Lietuvoj ir kokį vėlėjų klubą steigti, o pačios plaukti į tarptautinius vandenis, nes darbai tai super