Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(saulyte2 @ 2011 04 01, 18:05)
Kiek gražių tapkių užderėjo  wub.gif , vėliau ir aš iš wool vilnos, rankos buvo aplipusios ir kriaukle, vyras sakė pati galėsi valyt jei užsikimš kanalizacija nuo tavo vilnos, ar kam irgi taip šėrėsi vilna  g.gif

Šeriasi, žinoma. Aš iškirpau iš tinklelio ir įdėjau į sifono skylę tokį kamštelį. Ant jo renkasi plaukai vilnos, o vanduo sunkiasi pro jį. Kai jau per daug plaukų susirenka ir vanduo nebesubėga-nuimu juos. thumbup.gif
Atsakyti
Taigi yra tokie specialus tinkleliai kaip kepurėlės idedami i plautuve ar vonia
Atsakyti
Kadabra, tik pirmai nakčiai iki lovos tokios tapkutės thumbup.gif

Baigiau savo kosminį pažadą, gavosi etnokosmologinės, nors prašė kosminių biggrin.gif nu negalėjau jokių raketų įpiešt doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 01, 18:49)
Taigi yra tokie specialus tinkleliai kaip kepurėlės idedami i plautuve ar vonia

Turiu tokį retą, tai pro jį visi plaukai toliau sėkmingai pabėgdavo. Šitą iš tinklelio uodams padariau. Atrodo vanduo švarus ir nėr nė vieno plaukelio, bet vistiek susirenka iš kažkur.
Raganele , bet šita forma gavosi super thumbup.gif Gal lengviau formuot pagal šį modelį?Kam reikalinga aukšta keltis, tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 01 balandžio 2011 - 18:12
Na vyriškas formuot super - jokių lyginimų, ar vienodą ovaliuką iškirpai... Tik vienas prakirpimas ir psio, o tada suvėlus man 45 dydis puikiai formuojasi ant vyro kroksų biggrin.gif patiko, kad nebereikia daugiau sukt galvos dėl tų angų lyginimo ir karpymo. Šablonas siaurintas, ausytės vos cm pakeltos, jei aukščiau jau būtų nenormaliai aukštas užkulnis.
Atsakyti
Raganele, super tavo etnokosmines... ne vien pavadinimas, forma -gera.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 04 01, 19:08)
Kadabra, tik pirmai nakčiai iki lovos tokios tapkutės  thumbup.gif

Baigiau savo kosminį pažadą, gavosi etnokosmologinės, nors prašė kosminių biggrin.gif nu negalėjau jokių raketų įpiešt doh.gif

Raganele, va sitos liuks wub.gif (pats piesinys priekyje laabai dailus, o ir prie sios vilnos tinka). Jauciu su raketom butu daug prasciau biggrin.gif
Beje, dekui 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, Besijuokianti uz patarimus wink.gif
cia jos buvo su uzkulniu, bet tas nesusipratimas su nesukibusiais sluoksniais buvo, tai nusprendziau isbandyt ispiriama varianta padaryt smile.gif

raganele thumbup.gif
Atsakyti
raganele gražios tapkutės mirksiukas.gif , man iki jūsų dar toli ax.gif
Atsakyti
Labai gražios su saulėm thumbup.gif ,labai forma gera thumbup.gif .Gal net vaikiškos tokios patogu būtu ax.gif
Atsakyti
Merginos, aš vis nedrąsiai pagalvoju ar neįdomu/nenaudinga mums būtų kokią akciją/atrakciją susigalvot. Pas rusaites osinkoj tai vis būdavo tokie konkursėliai kokia nors tema. A jei jei pas mus ką nors tokio. Susigalvojam kokią nors temą, o veliam toj tematikoj ką norim tapkes, šalius, papuošalus. Grybą turbūt pjaunu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 02, 14:16)
Merginos, aš vis nedrąsiai pagalvoju ar neįdomu/nenaudinga mums būtų kokią akciją/atrakciją susigalvot. Pas rusaites osinkoj tai vis būdavo tokie konkursėliai kokia nors tema. A jei jei pas mus ką nors tokio. Susigalvojam kokią nors temą, o veliam toj tematikoj ką norim tapkes, šalius, papuošalus. Grybą turbūt pjaunu blush2.gif

g.gif ne, nepjauni- saunuole, kad galvoj tiek ideju turi thumbup.gif jeigu tureciau laiko ir Muza salia, sudalyvauciau mirksiukas.gif
Atsakyti