Katinyti, as irgi esu bandzius su sukytem maisyti, gavosi toks ale melanzas, bet viskas pabandymu ir pasigrozejimu baiges, o tu ir isbandei. As esu yotube maciusi kaip maiso su spec.masinom, idomu pasiziureti, bet, kad kainos ju nerealios, manau del savu darbu tai tikrai neverta.. nors zaist idomu. Sukos - liuks.
Besijuokianti, as tau veliau brukstelsiu, dabar jau turejau but isejus, ale da cia sedziu
po jusu cia visu grozybiu neina savuju kelt.. o tai nesulyginami vaizdai..
nu bet tikiuos pastabu, kad butu aiskaiu kur taisytis
nu bet tikiuos pastabu, kad butu aiskaiu kur taisytis
Dailiai suveltos Ir spalva man labai patinka Papuošimui aš būčiau dėjus ką nors iš dar tamsesnio rudo, arba šviesesnio. Bet dekoras-skonio reikalas, dėl kurio nesiginčijama
Žollia, nu fantastiškos tapcytės, taip jau išmyluotos, išglostytos
Sandia, atrodo viskas labai gražiai, tvarkingai, tvirtai suvelta, padekoruota .
Šiaip tapkutės ant pėdos laikos ant kelties arba ant užkulnio. Kai numažinta abu, nelabai patogu jas nešiot. Bent jau man . Kažkuri viena iš šių laikančių dalių turi "dominuoti". Todėl kirpimo metu reikia stengtis prakirpti kiek galima mažiau, nes vėlimo eigoj anga savaime išdidėja. Bet šitie dalykai su patirtim ir šiek tiek panešiojus veltinio tapkes atrandami. Bet kuriuo atveju, bandymas tikrai vykęs
Šiaip tapkutės ant pėdos laikos ant kelties arba ant užkulnio. Kai numažinta abu, nelabai patogu jas nešiot. Bent jau man . Kažkuri viena iš šių laikančių dalių turi "dominuoti". Todėl kirpimo metu reikia stengtis prakirpti kiek galima mažiau, nes vėlimo eigoj anga savaime išdidėja. Bet šitie dalykai su patirtim ir šiek tiek panešiojus veltinio tapkes atrandami. Bet kuriuo atveju, bandymas tikrai vykęs
Žollia, tavo abejos superinės. o užrašą aš uždedu su picasa.
Besijuokianti, aš savo darbam pakuot turiu iš kartono lankstytas ir dekupažuotas dėžutes, skrynutes(sesė man parūpina).
prašė manęs draugaitė padaryt savo dukrytei iš felcetavos vilnos 32 d tapkes, results-turiu jau 30 ir 31 d. felcetavas tapkes mergaitėms paskutines jau vėliau ant 39 d šablono. šį vakar vėl turėsiu užsiėmimą
Besijuokianti, aš savo darbam pakuot turiu iš kartono lankstytas ir dekupažuotas dėžutes, skrynutes(sesė man parūpina).
prašė manęs draugaitė padaryt savo dukrytei iš felcetavos vilnos 32 d tapkes, results-turiu jau 30 ir 31 d. felcetavas tapkes mergaitėms paskutines jau vėliau ant 39 d šablono. šį vakar vėl turėsiu užsiėmimą
QUOTE(bulaukiux @ 2011 04 01, 16:25)
prašė manęs draugaitė padaryt savo dukrytei iš felcetavos vilnos 32 d tapkes, results-turiu jau 30 ir 31 d. felcetavas tapkes mergaitėms paskutines jau vėliau ant 39 d šablono.
Nu negražu juoktis, bet man ko tai suėmė juokas . O tai kiek cm susitraukė Gal centimetrais parašytum
Part.lt irgi, atseit, deda užrašus. Kadangi aš part.lt bazuoju savo nuotraukas, tai pabandžiau. Deja, man ko tai nė vieno užrašo nepavyko uždėt
QUOTE(žollia @ 2011 04 01, 16:32)
Nu negražu juoktis, bet man ko tai suėmė juokas . O tai kiek cm susitraukė Gal centimetrais parašytum
Part.lt irgi, atseit, deda užrašus. Kadangi aš part.lt bazuoju savo nuotraukas, tai pabandžiau. Deja, man ko tai nė vieno užrašo nepavyko uždėt
iš 32 liko 21 cm man pačiai irgi juokinga maniškis sakė, kad suvelta vilna vonioj mažiau vietos užima
maniškis sakė, kad suvelta vilna vonioj mažiau vietos užima
Tik lai niekam daugiau to nesako
QUOTE(bulaukiux @ 2011 04 01, 16:40)
iš 32 liko 21 cm man pačiai irgi juokinga maniškis sakė, kad suvelta vilna vonioj mažiau vietos užima
Tai traukėsi 35 % Oho. Reiks turėt omeny, kai velsiu iš fioletinės(ar violetinės )
žollia,kadabra, Sandia- labai fainosd visų tapkytės O tos baltos tai iš viso pasaka
Kiek gražių tapkių užderėjo , vėliau ir aš iš wool vilnos, rankos buvo aplipusios ir kriaukle, vyras sakė pati galėsi valyt jei užsikimš kanalizacija nuo tavo vilnos, ar kam irgi taip šėrėsi vilna