Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

žollia, baltos - tobulybe. thumbup.gif wub.gif Idealios, superines. Na gal nieks nesupyks, bet man jos pacios graziausios, kokias paskutiniu metu maciau. Nieko, visiskai nieko nekeisk - TOBULOS!!!!

Siusk abejas. mirksiukas.gif


As nusiunciau savo tapkiu nuotraukas, ale nieko neprirasiau, tai, raganele, gali belen ka parasyt. biggrin.gif Einu i kaima ruostis. Laikas spaudzia. Siandien visiskai nepatenkinta darbu. Kazkokios isklerusios reiks sekmadieni arba pirmadieni damust.
Atsakyti
Va, merginos, dar vienos vestuvines (kliente tokiu pageidavo - koks vargas, net fotkinti buvo sunku, nei kur padesi, nei kur paguldysi - baisu sutept smile.gif ). Kadangi ismieros musu su ja pilnai sutampa, pati isbandziau, ant kojos laikosi puikiai, patvirtintos gerokai.

user posted image
Atsakyti
Apie pakuotes - mano pirma meilė ne vilna o linas biggrin.gif viskam siūnu lininius maišelius (dešimtys kvadratų jo užsilikusio yra nuo tada, kai persigalvojau dėl natūralios spalvos užuolaidų vitrininiams langams ir pasisiuvau iš baltos). Vienintelius daiktus nesupakuotus atidaviau - veltus obuolius, tiesą sakant labai nemaloniai jaučiausi unsure.gif noriu dėžučių obuoliukams, nes jiems maišeliai netinka, kaip tik dabar ieškinėjausi, ar daryt ar pirkt... Daryt nesinori, nes kartono llankstyt nemėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 01, 13:36)
Man tai užėjo vilnos maišymo bzikas, tik maišau ir neveliu.Bet labai gražūs gaunasi vilnos perėjimai  thumbup.gif

miau miau miau...nycievo niepanimiau... kam tu ja ten maisai... ot tai katinyciu ismislas doh.gif

Kadabra, respect... thumbup.gif i operacine su tokiom baltom... ruuumantiskos laaabai
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 04 01, 13:50)
Kadabra, respect... thumbup.gif  i operacine su tokiom baltom...  ruuumantiskos laaabai


tiesa, pasakius, lateksas subjauros visa pado vaizda smile.gif . o kur ten su jom vaikscios - ne mano reikalas, rupi tik, kad tiktu ir patiktu.

Atsakyti
Nu va papuošalas darytas iš triju vilnos atspalviu ir sumaišyto šilko, aišku fotkė neperteiks to ka matai gyvai , nes šita gėle buvo labai sunku fotografuoti
user posted image
Atsakyti
Kadabra, labai labai wub.gif

Beje bijau džiaugtsi iš anksto, nes dar džiūsta tapkės, bet lyktais actas išėmė muilo dėmes
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 01, 14:00)
Kadabra, labai labai  wub.gif

Beje bijau džiaugtsi iš anksto, nes dar džiūsta tapkės, bet lyktais actas išėmė muilo dėmes


as lauksiu kol maniskes pilnai isdzius, nes zinok, tas muiliukas tai apgaulingas, atrodo nera - o isdziuvus vel pasirodo (o mano pilnai baltos bijau.gif )...
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 04 01, 13:45)
Va, merginos, dar vienos vestuvines (kliente tokiu pageidavo - koks vargas, net fotkinti buvo sunku,

Dar vienos baltos thumbup.gif . Laabai nuglostytos, švelnutės. Kokia čia vilna? Gražios labai, o sniego baltumas nesvietiškas wub.gif
Beveik kartu spalvinę gamą pasirenkam.
Katinyti, gražus darbelis. 4u.gif Aš tokius papuošalus nežinau kaip puoštis, tai net nebandau velti. Tapukams gėles nuvelt jau man nelabai patinka, o tokį daiktą tai jau ilgai reik „sukt" .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 01 balandžio 2011 - 13:36
QUOTE(kadabra @ 2011 04 01, 13:03)
as lauksiu kol maniskes pilnai isdzius, nes zinok, tas muiliukas tai apgaulingas, atrodo nera - o isdziuvus vel pasirodo (o mano pilnai baltos  bijau.gif )...


prieš tai man ir ant drėgnų matės, o kad jis apgaulinkas esu patyrus su balais karoliais kurie galiausiai į šiukšlių dėžę skrido..
Atsakyti
Kadabra, gražios labai 4u.gif . O tu pakuoji savo tapkes? Prisiknisiu dbr su tom pakuotėm...
Atsakyti
QUOTE
Katinyti, gražuas darbelis.


Dėkui. Kažkaip mėgstu aš tas gėles visokias ir šniurus, pati mielai jais puošiuosi ir kitus stengiuosi .
Atsakyti