žollia, baltos - tobulybe. Idealios, superines. Na gal nieks nesupyks, bet man jos pacios graziausios, kokias paskutiniu metu maciau. Nieko, visiskai nieko nekeisk - TOBULOS!!!!
Siusk abejas.
As nusiunciau savo tapkiu nuotraukas, ale nieko neprirasiau, tai, raganele, gali belen ka parasyt. Einu i kaima ruostis. Laikas spaudzia. Siandien visiskai nepatenkinta darbu. Kazkokios isklerusios reiks sekmadieni arba pirmadieni damust.
Apie pakuotes - mano pirma meilė ne vilna o linas viskam siūnu lininius maišelius (dešimtys kvadratų jo užsilikusio yra nuo tada, kai persigalvojau dėl natūralios spalvos užuolaidų vitrininiams langams ir pasisiuvau iš baltos). Vienintelius daiktus nesupakuotus atidaviau - veltus obuolius, tiesą sakant labai nemaloniai jaučiausi noriu dėžučių obuoliukams, nes jiems maišeliai netinka, kaip tik dabar ieškinėjausi, ar daryt ar pirkt... Daryt nesinori, nes kartono llankstyt nemėgstu.
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 01, 13:36)
Man tai užėjo vilnos maišymo bzikas, tik maišau ir neveliu.Bet labai gražūs gaunasi vilnos perėjimai
miau miau miau...nycievo niepanimiau... kam tu ja ten maisai... ot tai katinyciu ismislas
Kadabra, respect... i operacine su tokiom baltom... ruuumantiskos laaabai
QUOTE(Juperi @ 2011 04 01, 13:50)
Kadabra, respect... i operacine su tokiom baltom... ruuumantiskos laaabai
tiesa, pasakius, lateksas subjauros visa pado vaizda . o kur ten su jom vaikscios - ne mano reikalas, rupi tik, kad tiktu ir patiktu.
Nu va papuošalas darytas iš triju vilnos atspalviu ir sumaišyto šilko, aišku fotkė neperteiks to ka matai gyvai , nes šita gėle buvo labai sunku fotografuoti
Kadabra, labai labai
Beje bijau džiaugtsi iš anksto, nes dar džiūsta tapkės, bet lyktais actas išėmė muilo dėmes
Beje bijau džiaugtsi iš anksto, nes dar džiūsta tapkės, bet lyktais actas išėmė muilo dėmes
QUOTE(srauni_upe @ 2011 04 01, 14:00)
Kadabra, labai labai
as lauksiu kol maniskes pilnai isdzius, nes zinok, tas muiliukas tai apgaulingas, atrodo nera - o isdziuvus vel pasirodo (o mano pilnai baltos )...
QUOTE(kadabra @ 2011 04 01, 13:45)
Va, merginos, dar vienos vestuvines (kliente tokiu pageidavo - koks vargas, net fotkinti buvo sunku,
Dar vienos baltos . Laabai nuglostytos, švelnutės. Kokia čia vilna? Gražios labai, o sniego baltumas nesvietiškas
Beveik kartu spalvinę gamą pasirenkam.
Katinyti, gražus darbelis. Aš tokius papuošalus nežinau kaip puoštis, tai net nebandau velti. Tapukams gėles nuvelt jau man nelabai patinka, o tokį daiktą tai jau ilgai reik sukt" .
QUOTE(kadabra @ 2011 04 01, 13:03)
as lauksiu kol maniskes pilnai isdzius, nes zinok, tas muiliukas tai apgaulingas, atrodo nera - o isdziuvus vel pasirodo (o mano pilnai baltos )...
prieš tai man ir ant drėgnų matės, o kad jis apgaulinkas esu patyrus su balais karoliais kurie galiausiai į šiukšlių dėžę skrido..
Katinyti, gražuas darbelis.
Dėkui. Kažkaip mėgstu aš tas gėles visokias ir šniurus, pati mielai jais puošiuosi ir kitus stengiuosi .