QUOTE(raganele @ 2011 03 30, 22:58)
jei aukščiau tai atsiverstų aukštesnis užkulnis, aš primečiau kokio aukščio paprastai darau, toj vietoj ir prikabinau ausis. Tikrai gal toliau reikėjo, gal būtų ne toks atvėpęs, reiks pabandyt. Atvėpo ne kočiojant, iškart toks vėpla buvo
šiaip čia kažkoks gaunasi "įsistojams" modelis, nei įspiriamas nei apsiaunamas, hm, gal vaikam subandyt, jiem vis probleminas kelties vieta
nors dar tik planuoju su ausytem dukriukui velt, bet ikisiu savo nosi
man atrodo tos ausytes turi buti kauliuko vietoj(neprisimenu kaip jus vadinasi), kaip ir ant keduku toks nedidelis pazemejimas yra ties kauliukais, manau ir sios ausytes tai suformuoja.
turiu klausimuka, del latekso. ar ir jusu jis taip baisiai smirda?
uztepiau viena riebu sluoksni, slepetes visai nemielai tapo neslidzios, bet padas atrodo labai baisiai- toks vaizdas kad su pieno baltumo tapcem ilipau i kokius taukus. gal dar viena sluoksni tept?
man pacios grazausios naturalios tapces, net tos vyriskos klumpes man taip graziai ziuretusi ir moteriskei..labai graziai plaukuciai matosi:))
aisku ir spalvotos labai grazios, bet man dabar toks naturalumo periodas, kad seile tysta pamacius pilkai rusvas:ax: