Kas tie zeriniai??? Pirma kart toki zodi girdiu. Itariu blizguciai gal...
Nu jau svarovsiais tokiu slepeciu nepapuosi. Kas labiausiai blizgantis, gal koks varinis ar zalvarinis guzikiukas pareitu. Nu jos tokios gamtiskos, naturalios, ekologiskos, kad kazko tokio ir dekorui reiktu... Nu gal bandyk dar upes perliukais pabiseriuot, ar vpo viena isodint. Anie naturalus, ale blizgus.
QUOTE(Trakst @ 2011 03 30, 21:26)
Kas tie zeriniai??? Pirma kart toki zodi girdiu. Itariu blizguciai gal...
Nu jau svarovsiais tokiu slepeciu nepapuosi. Kas labiausiai blizgantis, gal koks varinis ar zalvarinis guzikiukas pareitu. Nu jos tokios gamtiskos, naturalios, ekologiskos, kad kazko tokio ir dekorui reiktu... Nu gal bandyk dar upes perliukais pabiseriuot, ar vpo viena isodint. Anie naturalus, ale blizgus.
jep, blizgesiai, blizguciai...
na man irgi parsosi kokios medines, molines sagute ir daugiau nieko...
Juperi, ziurejau, ziurejau ir galvoju kaip ta tavo rozine pantera i ukiskas slepetes paziures .
Dekoruociau labai paprastai - pjauciau ta liezuvi lauk, o visa anga apnerciau lininiais siulais (naturalios spalvos) - man atrodo, kad butu grazu, na isinestu siek tiek romantikos.
O, kad kitokia vilna tai tikrai matosi. Noreciau paliesti siaip jau.
Dekoruociau labai paprastai - pjauciau ta liezuvi lauk, o visa anga apnerciau lininiais siulais (naturalios spalvos) - man atrodo, kad butu grazu, na isinestu siek tiek romantikos.
O, kad kitokia vilna tai tikrai matosi. Noreciau paliesti siaip jau.
Nu ir aš suskėliau ūkiškas, tiesiog gaspadoriškas jomajo tas šablonas su ausytėm, kol aš jas sumūčijau - viduj melanžinis, viršus rudo bulgariški karšiniai, man kibo gerai, nu pūstis bandė, ale sumušiau:
Visa vėlimo istorija bloge, čiut ne "tutorialas" gavosi
Papildyta:
O Juperi, tu ir gaspadinei nuvėlei, aik tu sau kaip tinka šian mūsiškės į porą
Visa vėlimo istorija bloge, čiut ne "tutorialas" gavosi
Papildyta:
O Juperi, tu ir gaspadinei nuvėlei, aik tu sau kaip tinka šian mūsiškės į porą
idomu buvo perziureti paskutiniji Raganeles blogo irasa.
Man siek tiek per sunki si vilna (tiek Juperi, tiek Raganeles)..., gal del to, kad jau sluoksna glosciau, o gal del to, kad Wool karsini kol iki norimo storio slepeteje davesdavau - daug trindavau, ale bg matau dar sunkiau eitusi.
Raganele, slepetes grazios - dekoras tinkamas (o ka as sakiau apie lina, tinka jis, Juperiuk, tinka ), tik matosi, kad tikriausiai del sunkaus traukimo uzkulnis toks neprigludes, nelaikantis ir kirpimo vieta nelabai lygi.
Bet pats vaizdas vis tiek mann grazus, grazus tie lino plemai
Tikros klumpes
Man siek tiek per sunki si vilna (tiek Juperi, tiek Raganeles)..., gal del to, kad jau sluoksna glosciau, o gal del to, kad Wool karsini kol iki norimo storio slepeteje davesdavau - daug trindavau, ale bg matau dar sunkiau eitusi.
Raganele, slepetes grazios - dekoras tinkamas (o ka as sakiau apie lina, tinka jis, Juperiuk, tinka ), tik matosi, kad tikriausiai del sunkaus traukimo uzkulnis toks neprigludes, nelaikantis ir kirpimo vieta nelabai lygi.
Bet pats vaizdas vis tiek mann grazus, grazus tie lino plemai
Tikros klumpes
raganele, nu kokia įdomi forma gavosi:bigsmile: Kaip platforma Bet savotiškai gražu O tas užkulnis nelabai aukštesnis gavosi, man atrodo, už įprastas.
raganėlės ir Juperi tapukai tikrai gera pora
QUOTE(žollia @ 2011 03 30, 22:25)
o tai tau i veseilia Gaspadoriui ir gaspadinei
Raganele, darom isvada- karsniui sablona galima tik vos 2 dydziais didesni daryt.
Kazi kada as ji suvelsiu? vooo gal kokiai rankinei tiktu?
Tikrai labai įdomiai su tuo nauju šablonu. Aš praeitą kartą, kai buvo įdėta, kažkodėl supratau, kad tos ausytės labiau priekinėje šlepetės dalyje ir jau kuris laikas svarstau sau mintyse, kaip ten ta šlepetė susiformuoja, kai kerpi tarp tų ausyčių? O čia pasirodo, kad jos arčiau kulno turi būti. Įdomu, kaip išeitų iš kokios normaliai besitraukiančios vilnos. Ačiū raganėlei už tokią vaizdinė medžiagą
Užkulnis ten visai kitoks nei normaliose tapkėse, gal tas ausytes kiek kitokias daryt reik, nes dabar prakirpau ir atvipo jokio "laikymo", na bet klumpiniam o ne šlepetiniam reikalui tiks, o krašto tyčia nelyginau, dar labai gailėjau kad priekius angų teko lygint, man kažkaip prie viso grubumo tiko ir tas iškandžiojimas.
jei aukščiau tai atsiverstų aukštesnis užkulnis, aš primečiau kokio aukščio paprastai darau, toj vietoj ir prikabinau ausis. Tikrai gal toliau reikėjo, gal būtų ne toks atvėpęs, reiks pabandyt. Atvėpo ne kočiojant, iškart toks vėpla buvo šiaip čia kažkoks gaunasi "įsistojams" modelis, nei įspiriamas nei apsiaunamas, hm, gal vaikam subandyt, jiem vis probleminas kelties vieta
labas rytas
zinot, sunkiai mano vailokai dziusta... galiu pasakyt drasiai-vis tik is naturalios gaunasi tie tikrieji senoviniai, kaimiski... kieti sian kaip siferis...itariu, kad pats tas butu rimtus ilgaaulius velt- tik man tai jau ranku butu gaila
zinot, sunkiai mano vailokai dziusta... galiu pasakyt drasiai-vis tik is naturalios gaunasi tie tikrieji senoviniai, kaimiski... kieti sian kaip siferis...itariu, kad pats tas butu rimtus ilgaaulius velt- tik man tai jau ranku butu gaila