Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 03 30, 10:52)
Dabar numatyti vaikiški „veilokai" iš BG karšinio...Tik nežinau, kada ... rolleyes.gif

aluo 4u.gif
kaip vakar, labai sau zadejau- , kad sian po darbo nesiuosi BG karsini ir velsiu tapcius... ale jau sian ant persigalvojimo ribos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 30 kovo 2011 - 09:55
QUOTE(Juperi @ 2011 03 30, 10:55)
aluo 4u.gif
kaip vakar, labai sau zadejau- , kad sian po darbo nesiuosi BG karsini ir velsiu tapcius... ale jau sian ant persigalvojimo ribos lotuliukas.gif

O aš susekiau, kas sutrukdė tą karšinį parsinešt mirksiukas.gif lotuliukas.gif Na, gal šiandien pavyks...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 30, 11:02)
O aš susekiau, kas sutrukdė tą karšinį parsinešt mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Na, gal šiandien  pavyks...

doh.gif hihihi.gif
tep jau tep... vakar ne tas galvoj buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Zollia, labai dailios wub.gif . Lauksim pasiuvineto modeliuko 4u.gif
Juperi, tau minusas - uzsiimi ne tais darbais kuriais reikia, tai ir rodyt neturi ko - oi, pavasaris tave veikia matyt tongue.gif
Atsakyti
raganėle, žollia- labai gražios abiejų šlepetės wub.gif Šauniai darbuojatės thumbup.gif
Atsakyti
Žollia, gražūs tapukai 4u.gif . Fainai, kad aiškėja, kad daug kas ką nusipirkom veliąsi smile.gif .

Aš vakar žiūrinėjau etsy ir stebėjausi, kad velia vos ne vien lietuvės. Bet bendroj visų veltų darbų pasiūloj labai neblogai atrodo... , nors tokių uch ach darbų vienetai...
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 30, 11:59)

Juperi, tau minusas - uzsiimi ne tais darbais kuriais reikia, tai ir rodyt neturi ko - oi, pavasaris tave veikia matyt tongue.gif

nu jau kalbi tai kaip mano...mociute... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 30, 12:46)
nu jau kalbi tai kaip mano...mociute... lotuliukas.gif

cia ryskiai man amziaus pridet nori, a biggrin.gif ?
ale as zinok da jauna ir grazi lotuliukas.gif , negana to - da ir protinga, va lotuliukas.gif (atrodo nesuderinama, ar ne biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 30, 10:55)
aluo 4u.gif

o kur rast tokią darbovietę, kur vilną pasaugot apsiimtų? g.gif būt neblogai namie apsimažint, o tai vonia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 03 30, 14:15)
o kur rast tokią darbovietę, kur vilną pasaugot apsiimtų? g.gif būt neblogai namie apsimažint, o tai vonia... doh.gif

nesaugo...tiesiog is pasto tiesiai darban parsinesiau... jeigu kaaaa...tai galiu ir tavo paturet...spintoj yra dar vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
gražios Žollia tapkutės wub.gif aš irgi galvoju šiandiena eiti veltį g.gif
Atsakyti
man stuktelėjo į galvą pabandyt kitokias tapkes - kur kažkas buvo iš rusaičių pavyzdį įmetusios - su ausytėm, tai daba bijau kirpt apveltas doh.gif
Atsakyti