Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(raganele @ 2011 03 29, 17:09)
A tai kurioj temoj dabar naujas tapkes rodytis? 100% bulgariškos biggrin.gif




Dek i abi temas, daugiau komplimentu surinksi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
raganele thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
dėkui už komplimentus dvigubai biggrin.gif
Atsakyti
groziai groziai, mano ranka vis dar nuplikyta, tad nieko nedarau smile.gif jau lupasi smile.gif prienu karsyklos neva australietiska ruda/zalia vilna - susivele, sunkiai traukesi, bet tapukai gavosi minkstoki, pardavimui nerizikuosiu, kolkas pazistamai dovanoju ant panesiojimo/paziurejimo - bus matyt smile.gif blogiausiu atveju dekorui iseis tie pusantro kg biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif Aš vis dėlto čia dedu tapukus, nors ir iš BG vilnos. Iš tikrųjų, tai dar nederėtų dėti, nes nebaigti. blush2.gif Tik išdžiūvę, bet nedekoruoti. Ale akinius remontui atidaviau, tai dekoruot negaliu be jų-senatvė verysad.gif . O pasidalint įspūdžiais rūpi ax.gif .
user posted image
Taigi, čia iš 32 mic „toplionoje moloko". Spalva iš tikrųjų liko tokia gelsvai balta. Tie kringeliai kur matosi prieky-tai 31 mikrono BG vilna balta. Matosi kaip tik baltumo skirtumas. Suklojau 38 išmierą. Kad ir gauti 38 išmierą galutiniam rezultate, reikėjo mušt truputį. Normaliai būtų likusi 40 (gal 39). Bet vėliau su vandeniu iš krano- kibo be galo gerai. Plaukas ilgas, kaip Raganele sako, reikėjo plėšt „iš tolo". Faktūra tokia šiurkštoka gavosi.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 30, 09:03)
Labas rytas. 4u.gif  Aš vis dėlto čia dedu tapukus, nors ir iš BG vilnos. Iš tikrųjų, tai dar nederėtų dėti, nes nebaigti. blush2.gif Tik išdžiūvę, bet nedekoruoti.  Ale akinius remontui atidaviau, tai dekoruot negaliu be jų-senatvė  verysad.gif . O pasidalint įspūdžiais rūpi  ax.gif .

Taigi, čia iš 32 mic „toplionoje moloko". Spalva iš tikrųjų  liko  tokia gelsvai balta. Tie kringeliai kur matosi prieky-tai 31 mikrono BG vilna balta. Matosi kaip tik baltumo skirtumas. Suklojau 38 išmierą. Kad ir gauti 38 išmierą galutiniam rezultate, reikėjo mušt truputį. Normaliai būtų likusi  40 (gal 39). Bet vėliau  su vandeniu iš krano- kibo be galo gerai. Plaukas ilgas, kaip Raganele sako, reikėjo plėšt „iš tolo".  Faktūra tokia šiurkštoka gavosi.

a man gražu wub.gif ir tie kringeliai gerai atrodo. ir dar baltos, nu žodž wub.gif
Atsakyti
Žolia, labai gražiai gavosi balta su balta wub.gif ir pati užsimaniau taip išbandyt lotuliukas.gif tik ant rankinuko, bzikas man su jais...
Atsakyti
Žolia, man gražu thumbup.gif Gal balta spalva šiek tiek teplu, bet ir pati galvoju apie baltas wub.gif
Atsakyti
Žolia, gražu thumbup.gif , o ir dekoras jau čia yra g.gif
Nu neben į balių su tokiais puošniais, tai dar puošnesio dekoro reikia bigsmile.gif
Mergaitės, tai čia iš sluoksnos, kiek supratau, ne iš karšinio?
Atsakyti
Labai grazios , žollia, tavo baltosios tapkutes. Kai dekoras neimantrus, tai nesudetinga priziuret net ir baltas. Man baltu didziausias minusas - negraziai atrodo lateksuotas padas.
Noriu toki pastebejima issakyt. Atidziau fotografuok. Juk fotografuoji slepetes, tai jos nuotraukoje turi graziausiai atrodyt. Na is nuotraukos man jos lyg nevienodos ( viena didesne, kita mazesne), tikiu, kad naturoj taip nera, todel ir sakau, kad fotografuoti reika atidziau. Tikrai nenorejau kritikuot ir labai atsiprasau,jei uzgavau, tiesiog noriu toki pastebejima issakyt. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 30 kovo 2011 - 09:10
žollia, labai grazios, minimalistines wub.gif
Atsakyti
Čia sluoksna, bet pakankamai šiurkšti. Iš tikrųjų dar mano planuose siuvinėjimas tarp tų kringelių numatytas. Čia tik dekoro pagrindas buvo įveltas. Bet reik laukt akinių ax.gif O grynai baltas vėliau todėl, kad bijojau su kito storumo sluoksna maišyt, kad nesigautų šnipštas. O ir vienos spalvos veliant lengviau įsitikint dėl visų savybių: kaip veliasi, kaip traukiasi ir t.t. Iš tikrųjų veliasi tai puikiai thumbup.gif Tik gaminio paviršius toks grublėtas, nėra labai lygus.
QUOTE(Trakst @ 2011 03 30, 10:09)
Noriu toki pastebejima issakyt. Atidziau fotografuok. Juk fotografuoji slepetes, tai jos nuotraukoje turi graziausiai atrodyt.

Ačiū už pastebėjimus,Trakšt. Tas vienas tapukas natūroj į viršų žiūrėjo, o kitas žemyn pakritęs, todėl atrodo nevienodai. Išsikraipė dydžiai. Jo, fotografija- ne mano arkliukas blush2.gif Bet bandysiu mokytis gražiau fotkint biggrin.gif pioneer.gif Ir tikrai nepykstu bigsmile.gif , o džiaugiuosi 4u.gif
Dabar numatyti vaikiški „veilokai" iš BG karšinio...Tik nežinau, kada ... rolleyes.gif
Atsakyti