QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 29, 11:08)
Kur dingot visos, iš SM išmetė, ar ką?
Labutis, ir aš pagalvojau, kad visos į pogrindį pasitraukė
Mergaitės, SOS, kažkuri buvot įmetus nuorodą, kur Plungės vilna prekiaukjama Neberandu Draugei reikia
Mole, gal si:
Plunges karsykla
p.s. man idomus tas ju baltas kuodelis, bet idomu kaip jis veltusi (o ir 3kg bandymui ryskiai per daug) , aisku, ir siulu kaina gera, noreciau pilku .
Plunges karsykla
p.s. man idomus tas ju baltas kuodelis, bet idomu kaip jis veltusi (o ir 3kg bandymui ryskiai per daug) , aisku, ir siulu kaina gera, noreciau pilku .
QUOTE(kadabra @ 2011 03 29, 13:34)
Mole, gal si:
Plunges karsykla
Plunges karsykla
Kadabra, ačiū ir žemai lenkiuosi
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 28, 12:16)
aš nekokybiųškų daiktų gaminimo/nešiojimo irgi nesuprantu. Nu niekaip.
o jums neatrodo ,kad tuos nekokybiskus moterys tiesiog pacios sau nusivelia,o ne pardavimui velia.Manes labai daznai klausia,kaip reikia suvelti dideli sali,o klausia tai tos kurios vilnos ne akyse nera regejusios.ir jei tokia prades nuo didelio darbo ,tai kazkin koks tas rezultatas ir bus
QUOTE(blansyte @ 2011 03 29, 14:35)
o jums neatrodo ,kad tuos nekokybiskus moterys tiesiog pacios sau nusivelia,o ne pardavimui velia.Manes labai daznai klausia,kaip reikia suvelti dideli sali,o klausia tai tos kurios vilnos ne akyse nera regejusios.ir jei tokia prades nuo didelio darbo ,tai kazkin koks tas rezultatas ir bus
va va... vakar sali veliau... ismeciau i siuksline...
QUOTE(Juperi @ 2011 03 29, 13:37)
va va... vakar sali veliau... ismeciau i siuksline...
va va manęs klausia, kodėl nieko daugiau neveliu tik tapkes, pirštines ir papuošalus, o aš saku, kad kiekvienas naujas daikta sdažnai yra užprogramuotas brokas
QUOTE(blansyte @ 2011 03 29, 14:35)
Aha, ir dar pasako, kad čia visai paprasta ir nesunku, galima ir pačiai nusivelti
Juperi, o tai ko?
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 29, 14:46)
va va manęs klausia, kodėl nieko daugiau neveliu tik tapkes, pirštines ir papuošalus, o aš saku, kad kiekvienas naujas daikta sdažnai yra užprogramuotas brokas
saliu velejos- nesupranta kaip pavyksta tapkes suvelti, bet man ju tas velimas saliu- irgi mistika...pas mane arba "kaulas",arba skystalas... o vakar dar apvelinejau raudona silka balta sluoksna- tai ir nagai ir vilna baltoji- paliko raudona...uzas