Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

O man galvoje susigeneravo nauja idėja smile.gif Patinka kai kas susigeneruoja, jei pavyks igivendint - parodysiu.
O vienos tapkės vyruškos baisiai ilgai džiūsta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 03 27, 10:58)

Tai kad gražios labai smile.gif

QUOTE(kadabra @ 2011 03 27, 15:36)

Apšalau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 28, 11:10)
Apšalau  bigsmile.gif

baikit merginos biggrin.gif
dekui, kam nepadekojau uz pagyras 4u.gif

as tai va kiaula, grozetis grozejausi, o Zollia tapkyciu viesai tai ir nepagyriau blush2.gif , o tokios jos man vietoj, tokios santurios ir grazios, o ir sluoksniu storis man ten visai liuks 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Raganele, o kur nesamones rodysi biggrin.gif ?
(zinau, kad pas tave jos bais vyke buna mirksiukas.gif )

p.s. moteros, kur laiko pirkt gaut, a (tenkintu visos siulomos kainos, net ir su pabrangimais lotuliukas.gif )?
minciu sukurys galvoj, verda kunkuliuoja, o mano bebriukai namie taip demesio reikalauja, tiek tvarkymosi pavasari doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
kadabra, nu laika persukinet tai gudrus, o kad para 30 valandu padaryt tai niekam nedasyla??? mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 28, 11:29)
kadabra, nu laika persukinet tai gudrus, o kad para 30 valandu padaryt tai niekam nedasyla??? mad.gif

drinks_cheers.gif
mano valia butu - nesukineciau, spek ar pas mane namie laikrodziai pasukti doh.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 28, 11:30)
drinks_cheers.gif
mano valia butu - nesukineciau, spek ar pas mane namie laikrodziai pasukti  doh.gif  biggrin.gif ?

Speju, kurie automatiskai persisuka - tie persukti, o kiti ne. Spek, kaip pas mane? lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikia palepinti ir save ir bebriukus kartais, o sukūriai lai nugula i sasiuvini , o laikui atsiradus ir bus igyvendinti.
Mano savaitgali šeimos galva parskrido, tai visas savaitgalis buvo atsidavimo šeimai thumbup.gif .
Atsakyti
O mes teatre buvom. Mačiau moterį, apsigaubusią ypatingo baisumo veltu šaliu, taip tas šalis man iš galvos neina, net velt negaliu eit, nes šandien vis dar esu įspūdyje, kad veltinis kažkas baisaus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 28, 11:32)

Mano savaitgali šeimos galva parskrido, tai visas savaitgalis buvo atsidavimo šeimai  thumbup.gif .

Grazus tavo savaitgalis buvo. wub.gif Nu viskas jungiu kompa lauk, einu pica kept, vaikams prizadejau ir dar siandien pagaliau reiks prisiruost raudonos rozes slepetes nuvelt. doh.gif Butinai reiks. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 28, 10:29)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 28, 10:35)
O mes teatre buvom. Mačiau moterį, apsigaubusią ypatingo baisumo veltu šaliu, taip tas šalis man iš galvos neina, net velt negaliu eit, nes šandien vis dar esu įspūdyje, kad veltinis kažkas baisaus... doh.gif

Apie ką spektaklis buvo, taip suprantu neatsimeni ? g.gif

smile.gif)) Nu aš ir buna jei pamatau, tai neišeina, einu ir burbu visiem doh.gif
Atsakyti
Atsimenu apie ką spektaklis.. Tą šalį tik per pertrauką pamačiau, tai dar čiut ir spektaklio teko matyt. Būna tiesiog ne tavo stiliaus velti daiktai (kai pats neapsidėtum, bet jei kažkas juos nešioja tai į sveikatą), bet būna ale "velti kuodeliai", tai tokį kuodelį pamačiau ant plonyčio gražiausio šilko priveltą ir operoj. Vis dar esu šokiruota... Taip stovi akyse, tai jei nueičiau dabar velt, tai tokį pat kuodelį turbūt suvelčiau ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 28, 11:10)
Atsimenu apie ką spektaklis.. Tą šalį tik per pertrauką pamačiau, tai dar čiut ir spektaklio teko matyt. Būna tiesiog ne tavo stiliaus velti daiktai (kai pats neapsidėtum, bet jei kažkas juos nešioja tai į sveikatą), bet būna ale "velti kuodeliai", tai tokį kuodelį pamačiau ant plonyčio gražiausio šilko priveltą ir operoj. Vis dar esu šokiruota... Taip stovi akyse, tai jei nueičiau dabar velt, tai tokį pat kuodelį turbūt suvelčiau ohmy.gif

aš nekokybiųškų daiktų gaminimo/nešiojimo irgi nesuprantu. Nu niekaip.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 03 28, 10:20)
..
Raganele, o kur nesamones rodysi  biggrin.gif ?
(zinau, kad pas tave jos bais vyke buna  mirksiukas.gif )

p.s. moteros, kur laiko pirkt gaut, a (tenkintu visos siulomos kainos, net ir su pabrangimais  lotuliukas.gif )?
minciu sukurys galvoj, verda kunkuliuoja, o mano bebriukai namie taip demesio reikalauja, tiek tvarkymosi pavasari  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nepadariau dar tos zyziančios nesąmonėlės, jai reik pirma laiko pasigamint biggrin.gif o su tuo reikalu striuka, nes vaikai atsisakė keltis į daržą tokioj ankstybėj, tai dabar namie vaizdelis daugmaž toks: http://www.youtube.c...h?v=rd1dQXhgNEk

Nedidelė nesąmonėlė vakarykščia bloge yr, šiandien būtinai reik pažadus suvelt, jei pavyks bent vieną iš gaujos užmigdyt pietų, tai išbandysiu bulgarišką karšinį tapukėms.
Atsakyti