Trakst labai jau grazios,o kas ten priekyje ivelta balta kaip voratinklis atrodo. man tai neiseina neisivele taip grazei niekas.visko turiu ir nezinau, nesigauna.ir storesnes sruogas lino tarkim dedu ir plonai negrazu niekaip.
Trakšt, tobulos!
Dollilyte, liuksiška paskirtis
Linados bulgariškos labai gražios
Dollilyte, liuksiška paskirtis
Linados bulgariškos labai gražios
Trakšt tapukai atrodo lyg iš BG vilnos suvelti-spalvos labai panašios. Labai gražūs, be reikalo nusivylusi esi
Dolilyte, į temą panaudojai Velykos čia pat
Dolilyte, į temą panaudojai Velykos čia pat
Ačiū,mergaitės Kitame batuke dar dygsta žolytė
Labutis visoms, Trakšt gražios tapkutės, ir kitų dailios, o kaip padarai iškirpimą dviejų spalvų (ar dedi tarp sluoksnių kažką?)
Gal ziurejote penktadieni laida "Tarp miesto ir kaimo" (as kai kaimiete, bet nuo miesto, tai pasiziuriu, megstu ). Rode moteriskaite veliancia tapukus, zaislius ir t.t.
Beje, Trakst, kad as neradau prie ko prikibti prie tavuju slepeciu, tik, kaip ir Katinytis, bato lytimi suabejojau, nes lygtais buvai minejus, kad tb verslo partneriui dovanu nori iteikti, tai mislijau, kad skirtos vyrui, ale, kad moteriskos
Dolilyte, grazus vazoncikas isejo
Beje, Trakst, kad as neradau prie ko prikibti prie tavuju slepeciu, tik, kaip ir Katinytis, bato lytimi suabejojau, nes lygtais buvai minejus, kad tb verslo partneriui dovanu nori iteikti, tai mislijau, kad skirtos vyrui, ale, kad moteriskos
Dolilyte, grazus vazoncikas isejo
Kokie superiniai Trakšt ir Kadabros tapukai
kadabra, čia siuvinėjai taip?
Dolilyte, idėja liuks
Linada
Kadabra, načiau tą laidą. Nustebino, sako "už tapkes brangiai imu, va už tas 50 Lt "
Nu ir pabandykit po to po 60 paimti
kadabra, čia siuvinėjai taip?
Dolilyte, idėja liuks
Linada
Kadabra, načiau tą laidą. Nustebino, sako "už tapkes brangiai imu, va už tas 50 Lt "
Nu ir pabandykit po to po 60 paimti
QUOTE(Molė @ 2011 03 27, 17:02)
Dekui, Mole . Siuvinejau.
Man tie moteriskes tapukai neatrode tvirtai suvelti. Na, aisku tie jau prezidentiniai tai neblogai atrode, kazkokie storesni, kietesni, zodziu, tie tai nieko . Gal ten uz kokias vaiskiskas ima 50 Kaip supratau, dirba su latvisku karsiniu, zada lt ta pati versla daryti.
Islino migrena popiet, tai man neitinka tos mano slepetes ir viskas nu aciu visom sirdingai. Baltas tai bambuko pluostas. Raudona ir juoda - lino pluostas, pilka vilna - naturalus merinosas pilkas, bet ne BG.
Grazus visu darbai nepaprastai. Kadabra - nuostabios. Einu ir as bandyt pasiuvinet, nes tos fileciavos is BG vilnos man irgi neitinka. Kazkokia as labai savikritiska siandien.
Grazus visu darbai nepaprastai. Kadabra - nuostabios. Einu ir as bandyt pasiuvinet, nes tos fileciavos is BG vilnos man irgi neitinka. Kazkokia as labai savikritiska siandien.
QUOTE(Trakst @ 2011 03 27, 17:13)
Islino migrena popiet
fui, bjaurybe didziausia, mane kartais irgi puola. Oi, kokios mes baltarankes, o dar ir poniskom ligom sergam...
man kava padeda ir neocitramono tabl. - dvigubas smugis