Kadabra, ornitologe tu musu...va prasom, cia tau uz info apie sugriztancius paukscius
QUOTE(Trakst @ 2011 03 26, 21:15)
Sluoksna tai vilnos isdirbimo budas, jei galima taip issireiksti. Vilna isdirbta i karsini arba i sluoksna. Nebutinai tai merinosu. Turiu gotlando, blue face laichester, vensdail ir islandiniu avaiu veisles sluoksnos ( pavadinimuose gali but klaidu, tikslios rasybos
Nu va, kad suklaidinau Gžiaugsmoji diena . Aš tai net nesidomėjusi kitom vilnom, tai gavosi klaidinga info . Bet plačiausias pasirinkimas merino sluoksnos.
QUOTE(Juperi @ 2011 03 27, 08:20)
Kadabra, ornitologe tu musu...va prasom, cia tau uz info apie sugriztancius paukscius
oi, dekui, kaip tik i tema - siandien vaikius i balandziu paroda vesiu
tep sakant, dulkes nusikratysim, i gryna ora iseisim
neuzbaigtu slepkiu turiu ir siaip mintys i galva grizo (matyt taviske muza dar kur kampe snaudzia), tai jau per pietu miega darbuosiuosi
QUOTE(kadabra @ 2011 03 27, 10:24)
oi, dekui, kaip tik i tema - siandien vaikius i balandziu paroda vesiu
neuzbaigtu slepkiu turiu ir siaip mintys i galva grizo (matyt taviske muza dar kur kampe snaudzia), tai jau per pietu miega darbuosiuosi
as jau zinok pikta...sazines turek...pasidziaugei ir paleisk...susirask savo Muza, o ne mano naudokis...as tai va, sedziu (dar guliu), nervinuosi, kad tu ja uzmonyjai, ir upas nesugrizta ir galva tuscia
QUOTE(Juperi @ 2011 03 27, 10:30)
as jau zinok pikta...sazines turek...pasidziaugei ir paleisk...susirask savo Muza, o ne mano naudokis...as tai va, sedziu (dar guliu), nervinuosi, kad tu ja uzmonyjai, ir upas nesugrizta ir galva tuscia
atvaziuok ir pasiimk
Nu va prisikalbejau, tenka rodyti. Ryta jos man truputi labiau patinka, bet vistiek nepatenkinta as jomis. Vienas gal pliusas, tai itariu bus beveik amzinos. Jau kietumas ju, kaip metalines kokios nu ir forma labai super gerai laiko. Visa kita, ypac isbadytos raides... Cia taip buna, "kai ne isavo roges lipi".
Tapkutės tai gražios , kiek suprantu čia moteriškos ar ne, ta prasme , kad vyrui tokia forma mano akimis atrodytu keistai ( nors vyras vyrui nelygus )
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 27, 12:07)
Tapkutės tai gražios , kiek suprantu čia moteriškos ar ne, ta prasme , kad vyrui tokia forma mano akimis atrodytu keistai ( nors vyras vyrui nelygus )
Taip moteriskos. 40 dydis. Nu kai didesnes jos visada grubiau atrodo nei mazutes.
Trakst, galiu tik pagirti... o raidziu nelabai ir matosi, tu jas taip tendencingai nuo musu slepi? as tai noreciau pamatyti...
Trakšt, man tai tobulai viskas atrodo
Taip jau išmyluotos, išglostytos, neperkrautos
Taip jau išmyluotos, išglostytos, neperkrautos
trakšt, o kas nepatinka?
man rodos prie raidžių mažiausiai reikia kabinėtis. raidės kaip raidės iš jų daug neišspausi
kad nebūčiau tik šnekėtoja
iš bulgariškosios
man rodos prie raidžių mažiausiai reikia kabinėtis. raidės kaip raidės iš jų daug neišspausi
kad nebūčiau tik šnekėtoja
iš bulgariškosios