QUOTE(raganele @ 2011 03 25, 10:22)
Trakšt, fainos spalvos, bet vaikiškom tokia forma tinka? Mano mažėm tai nikaip, reik kuo uždaresnių, arba pririšt, prigumytint
Bulgariškai vilnai komplimentus žeriu - tašikę suvėliau iš pilkos storos sluoksnos - pasaka nerealybė noriu visos "babinos" ale ne tapkės tai čia nevieta. Lygiai plėšėsi, greitai vėlėsi, visus šilkus, linus ir pakulas puikiai privėlė, išdžiūvo standus gražios faktūros veltinukas.
Bulgariškai vilnai komplimentus žeriu - tašikę suvėliau iš pilkos storos sluoksnos - pasaka nerealybė noriu visos "babinos" ale ne tapkės tai čia nevieta. Lygiai plėšėsi, greitai vėlėsi, visus šilkus, linus ir pakulas puikiai privėlė, išdžiūvo standus gražios faktūros veltinukas.
Raganėle, nors klausimas ne man, bet pasakysiu, kad tokie tapukai visai gerai, mano anūkiukai sėkmingai nešioja
O va tavo tokie su užlenkimu ir bumbulu man mįslė, tai ten užkulnis taip užlenktas, ar ko nesupratau?
Besijuokianti, aš tai irgi tik už homeopatinius vaistus , nors daugiau nei prieš 10 metų skeptiškai žiūrėjau.
O čia mano tapukai ir riešinės, bet veltos beveik prieš mėn
P.s riešinės vienodo dydžio, tik nuotrauka nevykus ir tapukai nėra tokie platūs, kaip atrodo, bet išmoksiu gal kokybiškai nufotografuot, nu gal kada nors išeis geriau