Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Trakst @ 2011 03 24, 18:26)
Gripas ir yra virusas. Nustatyt ta, kad virusas gan paprasta, nustatyti koks gripas sudetingiau. Nuo viruso antibijotikai neskiriami, bet kai yra komplikacija, tai reiskia pradejo rastis kazkokios bacilos, kurioms gydyti antibijotikai ir skiriami.



niu, blyn, visai ne i tema, reik i kokius bendramincius eit doh.gif , bet dar pilkai brukstelsiu:
mazajam pagal kraujo tyrima nustacius virusine infekcija is karto paskyre antibus, nelaukianti komplikaciju unsure.gif . Tuoj ateis Besijuokianti, paaiskins padeti, ji moteris sioje srityje pasikauscius, kiek zinau.


uch, veliu baltai, pilkai, melsvas, isglostyti beliko ir tada kisiu po stalu, skersai ziuresiu praeidama, ka ten dar galima padaryti smile.gif
Atsakyti
Nu virusai antibijotikais negydomi. Sunku ka ir komentuot. Viliuosi, kad gydytoja ne bereikalo paskyre, juk ji gydytoja. Gal pastebejo kazka, kas sukele itarimu. g.gif Oi jau vasara ne uz kalnu, bus maziau ligu, ligeliu, tikiu.


As dar siandien vilnos guza parsinesiau ir dar lino visaip dazyto. Turiu anytai kvietka nuvelt. Nu jau enu nuo kompo.
Atsakyti
Ačiū dar kartą už pagyrimus 4u.gif pačios žinot kaip smagu juos girdėt smile.gif bet aš nieko prieš neturiu ir esu už kritiką tai jeigu kas nepatiks prašom drąsiai kritikuoti smile.gif Pati esu labai savikritiška ax.gif
Idedu dar vyriškas labai patiko sluoksna naturali pirkau Ormanetuose likuti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spygly1 @ 2011 03 24, 10:31)
sory jei ne į temą,bet neradau kur būtų galima paklausti.noriu įsigyti vilnos ir pradėti velti šlepetes,telefonui įdėkliuką,šaliką, ir nežinau kokią vilną būtų tinkama šiems gaminiams kelių mikronų reiktų įsigyti,kas geriau ir kuo skiriasi karšinys nuo sluoksnos?

tai nejaugi nė viena man neatsakys?
Atsakyti
Taigi atsakė ir nuoroda idėjo, galgi nėra labai sunku atidžiau peržvelgti ax.gif . Juk kiekvienas pasirenka sau tinkama vilna ir būda, pabandyk iš tokios paskui iš kitokios. Kai kas mėgsta dėkliukus, rankines velti tik iš karšinio kai kas iš sluoksnos, kas yra sluoksna ir karšinys gal google pažiūrėk , nes nesukramtys viska ir nepaduos tau čia esačios ant lėkštutės. Jei tikrai nori vadinasi ir rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
dziuna mano pirmosios slepetes.
bg balta sluoksna labai sunkiai man kibo, gal del to kad nenaudojau karsto vandens, nors po karsto duso ji iskart pradejo graziai trauktis.
prakirpus apturejau tokia pat nesukibusiu sluoksniu problema, nors ir nenaudojau karsto vandens, ir labai mazai glosciau klodama sluoksnius, nelabai isivaizduoju kodel..gal del to kad pirmos slepetes:))juk pirmas blynas turi but prisviles, o as ji ir su formavimu gerokai prisvilinau sad.gif
dar nesu klojus tokio storio, tad susiduriau su problema, kaip jus uzlankstot vilna ant sablono ''posukiu'', man formavosi klostes (suvelus ju nesijaucia, bet nelabai dziugino aki klojant...)
na o su kirpimu man isvis katastrofa, kiek palikt graziam kulnui, kaip prakirpt vienodai...reiks skaityt, skaityt, kol susapnuosiu ir bus aisku:)))

zavuosi jusu tapkytem ir gebejimais 4u.gif
Atsakyti
Raganele, Violetaj, grazios slepetes 4u.gif

Trakst, Tavo alyvines slepetes ikvepe, tai irgi pabandziau grynai vienspalves. Taip smarkiai susitrauke, kad namuose tokiu mazu pedu nerasta o kurpaliu neturiu. Be kurpaliu galutinis rezultatas netenkina schmoll.gif

corrie, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 24, 18:37)
Nu virusai antibijotikais negydomi. Sunku ka ir komentuot. Viliuosi, kad gydytoja ne bereikalo paskyre, juk ji gydytoja. Gal pastebejo kazka, kas sukele itarimu.  g.gif  Oi jau vasara ne uz kalnu, bus maziau ligu, ligeliu, tikiu.
As dar siandien vilnos guza parsinesiau ir dar lino visaip dazyto. Turiu anytai kvietka nuvelt. Nu jau enu nuo kompo.

o as dar neparsinesiau BG is darbo...ir dar savaitgali nieko nevelsiu doh.gif ... jus tuoj uzsisakinesit, o as vis dar nepradejus doh.gif
Atsakyti
Juperi as vakar irgi nieko taip ir nenuveliau. Jau ruosiausi, kai paskambino maziaus mokytoja. O varge. doh.gif doh.gif Nenori mokytis, neklauso, nepaaro namu darbu, amzinai kazko neatsinesa. Auklejau visa vakara. Visus stalcius isverciau i viduri kambario ir liepiau tvarkyt.

Dago apsukam rata ir vel apie ta pati. Nu nelabai tas kurpalius koreguoja slepete. As viska pilnai rankom formuoju. Vaikisku kurpaliu isvis neturiu.


corrie nu taigi parodyk savo slepetes. Juk, kai nematom, tai nei girt nei kritikuot neiseina. smile.gif


Violetaj
geros. thumbup.gif O kokia, cia pas juos naturali? Kokiu aveliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 25 kovo 2011 - 07:37
Corrie, o kelių mic. tą baltą bandei?
Aš vakar iš 26 vėliau, man nuostabi pasirodė. Nutiko toks dalykas, kad prakirpau kiaurai per šabloną ir padą. Ne kiaurai, bet gerokai įkirpau. Teko dėl ant viršaus tos baltos ir pritrint. Kadangi vilna dažnai jau paglostyta nenori prisivelt, ir reikia adatėlių arba siųt tokiu atveju, dideliu vilčių neturėjau, kad taip vidury užmestas šmotelis vilnos lengvai prisivels. Prisivėlė momentaliai, kelių minučių teprireikė per užuolaidėlę pavelt.

Kadabra, ausims dažnai skiria antibus, net jei kraujas ne bakterinis, atseit ausų uždegimo paprastai kraujas nerodo. Bet pvz. klinikų daktarai, jei ten neteka pūliai iš ausytės, ar nėra kažkokia super ypatinga padėtis, antibų neskiria, nes manoma, kad geriami antibai ten dėl užburkimų net ir nepatenka. Aišku, čia LOR turi spręst.
Bet kadangi toj įstaigoj ir mes ilgą laiką gydėmės, tai mano atsliepimai apie ją patys blogiausi. Dėl LOR mano mažė būdama kūdikiu apturėjo anafilaksinį šoką, nes jai moterai tekanti gerkle sloga pasirodė, kaip pūliai iš tonzilių (aišku joks kraujas tirtas nebuso). Paskui gulint ligoninėj su tuo šoku, pasirodė, kad nei pūlingos, nei jokios anginos iš vis nebuvo.
Dičkei pediatrė dėl metų laiko besitęsiančių kosulių bvo išrasius siuntimą pas psichiatrą. iš tikro čia tas siuntimas buvo skirtas man, bet manęs pasiųst negalėjo, tai pasiuntė vaiką. Pakeitus pediatrę ir pradėjus kvalifikuotai ieškot kosulių priežasties radom jau lėtinėj formoj mikoplazmas. Deja, bet ilgalaikis jų nešiojimas yra tiesioginė BA priežastis.
Beje, pediatrė kai jau mes patys ausį prie plaučių vaikui pridėję girdėdavom spazmus, jų negirdėjo. Kai atnešiau pažymą iš alergologų, kad jau priešaastminė būklė, spazmus pradėjo girdėt visada, net tada kai jokių kosulių nebūdavo ir nesirgavom. Aišku vešdavom iškart pas pulmonologus perklausyt, nes realiai pergyvendavom, kad spazmai išklausomi net tada, kai vaikas nekoso, tai tie spazmai išklausomi nebūdavo..
Pasktunis lašas buvo akių gyd. Akių gydytoja dičkei kuri iš prigimties yra toliaregė, prieš mokyklą patikrinus akis, nustatė trumparegystę. Į klausimą kaip čia taip gali būt, atsakė, kad KMU Akių klinikoj įranga ne tokia gera kaip pas juos. Beje toliaregystė buvo nuolat sekama ir tiesiog metai iš metų ji konstatuojama klinikose. Pasidarėm akinukus, nupirkau nuo geresnius rėmelius, bet liko kažkokia abejonė... Nuvedžiau vaiką į privačia optiką po kelių savaičių, suradus kiek galima labiau kvalifikuotą vaikų akių gydytoją, po patikrinimo kaip buvo ta toliaregystė taip ir yra. Gerai, kad nelepiau nešiot trumparegiams skirtų akinių g.gif Po to bajerio su akiniais, pakeitėm gydymo įstaigą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 25 kovo 2011 - 08:56
Vaikiskos slepetes, kurios nemate kurpaliaus. smile.gif


user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, kiek gražių tapukų, aš vakar irgi nuvėliau tapkutes krikšto dukrai, vėliau įdėsiu nuotrauką smile.gif gundot ir mane su ta BG vilna g.gif
Atsakyti