O ir šiaip mamą labai mylim, be jos tiesiog gyvent negalim, kasdien žvaigžde, saule, vaivorykšte ir t.t. vadinam. Pavydėkit vat
Pamiršau parašyt, kad ta žvaigždė ir saulė, ir vaivorykštė į vakarą paprastai be kvapo būna, tai gal ir nepavydėkit geriau Ai, eiliniai motinystės džiaugsmai...
Pamiršau parašyt, kad ta žvaigždė ir saulė, ir vaivorykštė į vakarą paprastai be kvapo būna, tai gal ir nepavydėkit geriau Ai, eiliniai motinystės džiaugsmai...
Beveik mano istorija, abu greiti ir pasiute , tik vietoj abieju mergikiu pas mane berniūkštis , kuris matematikoj varo kaip koks vunderkindas, o va lietuviu kalba prastai , tai mes vietoj pomidoru sodinimo beveik kasdien diktantus sodinam. O jau mažaja , tai vos nuo kaklo nusikrapštau .
Gražiai dirbat visos, o aš vakar puse pirmos dar ir velt nubėgau i vonia taip minti vienas dalykėlis užjudinio .Gaila tai buvo ne tapkutės eilini syki
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 23, 12:12)
Gražiai dirbat visos, o aš vakar puse pirmos dar ir velt nubėgau i vonia taip minti vienas dalykėlis užjudinio .Gaila tai buvo ne tapkutės eilini syki
Katinyti, kada miegi?
o as esu nubausta...tik ne pagal baudziamaji kodeksa aciu D...pagal SM, 7 paros aresto
Baigiau dabar jau tikrai .
Taigi galų gale iš 33 cm šablono, liko tapukai 20 cm pėdutei.
Spalvos tai neklauskit kodėl tokios, kažkodėl atsisako alyvinę fotikas "imt".
Lauksim dabar atsiliepimų iš kitų, ir ypač apie ciklameną, įdomu ar skirtingos spalvos labai skirtingai velsis.
Juperi, o už ką? Aš irgi noriu temą atsidaryt, bet jau baisu daros už ką čia jus "drožia" .
Spalvos tai neklauskit kodėl tokios, kažkodėl atsisako alyvinę fotikas "imt".
Lauksim dabar atsiliepimų iš kitų, ir ypač apie ciklameną, įdomu ar skirtingos spalvos labai skirtingai velsis.
Juperi, o už ką? Aš irgi noriu temą atsidaryt, bet jau baisu daros už ką čia jus "drožia" .
Dzuke ai kokios seseliskos tapkytes... Labai sakyciau grazios, net prie baltu prisegamu kojiniu ir trumpo balto chalatuko super butu. Seip tikrai grazu baltos, bet tik vienas tesu padarius.
Besijuokianti fainos. Tai kazi kokiam vaikui maniskes bus. As vakar ant 36 dydzio sablono klojau galvodama, kad koks 39 bus.
O pas mane beda su BG vilna. Mano katinas naturalaus karsinio vakar prisiragavo. Visa vakara, visa nakti praveme. Siandien pas daktarus buvom, tris ukolus suleido. Dabar guli po radiatorium ir dejuoja. Blogiausia, kad nemaciau kiek jis jo ede. Atnesiau maisa savo ir islekiau su vaiku pas mokytoja, o grizus radau prakrapstyta maisa ir vilna istusyta. Tai siandien niekaip nepavyksta baigt vakar pradeto darbo.
Besijuokianti fainos. Tai kazi kokiam vaikui maniskes bus. As vakar ant 36 dydzio sablono klojau galvodama, kad koks 39 bus.
O pas mane beda su BG vilna. Mano katinas naturalaus karsinio vakar prisiragavo. Visa vakara, visa nakti praveme. Siandien pas daktarus buvom, tris ukolus suleido. Dabar guli po radiatorium ir dejuoja. Blogiausia, kad nemaciau kiek jis jo ede. Atnesiau maisa savo ir islekiau su vaiku pas mokytoja, o grizus radau prakrapstyta maisa ir vilna istusyta. Tai siandien niekaip nepavyksta baigt vakar pradeto darbo.
Jetau kokios fainos slepetes Dzukes ir Besijuokiancios
Trakst, uzuojauta katinukui Tokie jau smalsus jie padareliai...
Trakst, uzuojauta katinukui Tokie jau smalsus jie padareliai...
trakst, bet cia ne su BG vilna beda, o su Tavo katinu.... gal viskas susitvarkys???
QUOTE(dzūkė @ 2011 03 23, 10:26)
Taip išeina džiaugiatės bg vilna
Mano žadėtosios parodyt - Baltų kilimų Damai su sage į chalatą ar treningų klešnę
Mano žadėtosios parodyt - Baltų kilimų Damai su sage į chalatą ar treningų klešnę
o jau padai ir nepavark tu man taškuojant
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 23, 13:29)
Baigiau dabar jau tikrai .
nu nieko sau tai jei reiktų 40 dydžio ar 43 padaryt
QUOTE(bulaukiux @ 2011 03 23, 14:09)
o jau padai ir nepavark tu man taškuojant
Ačiū, apsiimčiau 10 nutaškuot, nei 1 nuvelt
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 23, 13:29)
ciupinejau ta ciklamena, ir jau minejau, kad turejau panasaus oranzo- labai gerai velesi- va kaip tu ir rasai- gali nezinia iki ko suvelti...
uz ka? uz ta pacia kazkokia 12 taisykle, ar punkta... ar esate skaite? gal ir skaiciau karta, bet triju metu begyje- informacijos gavau kur kas daugiau, todel mintinai ismoktus punktus- uzmirsau. Istryniau savo nenaudojama parasa (gal esu karta ikelusi ), nes gavau "ispejima"...pasirodo ispejimas-reiskia 7 dienu uzblokinima siaip realiam gyvenime- ispejama, ir tik nesulaukus reakcijos imamasi priemoniu
Katinyti, kada miegi?
Miegu nuo trečios valandos nakties iki vienuoliktos ryto
Nuimtu tada tuos para6us visai ir vargo nebutu
Juperiuk, nesmagūs tokie dalykai ką ir besakyt. Bet SM truputį reiktų susimąstyt ar tikrai ten jų taisyklės suskaitomos.
Mes namie kai vaikas nepadaro namų darbų ir tokių būna daugiau nei pusė klasės, visad laikomės nuomonės, kad tokiu atveju kažkas ne su vaikais, o su mokytoja netvarkoj . Tai pradeda atrodyt, kad čia tas pats darosi...
Mes namie kai vaikas nepadaro namų darbų ir tokių būna daugiau nei pusė klasės, visad laikomės nuomonės, kad tokiu atveju kažkas ne su vaikais, o su mokytoja netvarkoj . Tai pradeda atrodyt, kad čia tas pats darosi...