Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 21, 20:02)
Yupi identiški, aš jau ištyrinėjau. Youtube netgi ir su jais buvau radus dažymo pamokėlę. Skirtumo tarp jų jokio.
O šiaip tai yra maistiniai dažai, kuriais masiškai dedami į vaikų tortus, grybukus ir želė.


paziurejau ir yupi visai nebloga spalva yra vysnine, na ten dar kokiu geltonu/oranziniu galima pasidazyti, ale norisi labiau zemisku spalvu, tad teks ieskoti kt.dazu.
Atsakyti
Bandyk kelias yupi spalvas maišyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE
Katinyti, uzmirsau parasyti, kad ten vilna dar slapia, tik nugrezta dziovinimui. Tai sakai, kad spalva keisis, ane, tikriausiai svieses?

Manau dar šviesės ax.gif tik gal nedaug.
baisingai kovoju su kompu , nu tokio smiginėjimo dar nebuvau patyrus .Belieka tikėt, kad sulauks žinovo rankos ir nenumirs ax.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 21, 21:30)
baisingai kovoju su kompu , nu tokio smiginėjimo dar nebuvau patyrus .Belieka tikėt, kad sulauks žinovo rankos ir nenumirs  ax.gif  doh.gif .


bus pagaves koki kiauliuku gripa ir jis, sis metas sudetingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 21, 19:30)

estetikos viršūnė



manekenes vykusios blink.gif
Atsakyti
užjaučiu Dago, aš irgi laukiu siuntinuko wool, įdomu kaip bus g.gif
Atsakyti
Labas rytas,


Kadabra, nelabai supratau, kokiais tu ti dazais dazei. blink.gif blush2.gif As naudoju tekstilinius, tuos, kur kiausiniam dazyt. Ant pokiuko parasyta kiek ko deti ir kiek laiko virti. Bet nemanau, kad sveika tuo bute uzsiimt, todel laukiu, kai atsils ir kai galesiu kaime tuo uzsiimt. Pirmoj vilnoj buciau sakius, kad dazai prastai ismaisyti, bet gi jie ne milteliniai , kaip supratau... g.gif Antra, zalsva, dar bandyciau kazkuo dazyt, bliedna labai, nors kartais visokiu spalvu prisireikia. Betkokiu atveju sveikinu su pirmu bandymu 4u.gif


Ei, ko nieks nebebando BG vilnos velt. ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 22, 09:35)
Labas rytas,
Kadabra, nelabai supratau, kokiais tu ti dazais dazei.  blink.gif  blush2.gif As naudoju tekstilinius, tuos, kur kiausiniam dazyt. Ant pokiuko parasyta kiek ko deti ir kiek laiko virti. Bet nemanau, kad sveika tuo bute uzsiimt, todel laukiu, kai atsils ir kai galesiu kaime tuo uzsiimt. Pirmoj vilnoj buciau sakius, kad dazai prastai ismaisyti, bet gi jie ne milteliniai , kaip supratau...  g.gif  Antra, zalsva, dar bandyciau kazkuo dazyt, bliedna labai, nors kartais visokiu spalvu prisireikia. Betkokiu atveju sveikinu su pirmu bandymu  4u.gif
Ei, ko nieks nebebando BG vilnos velt.  ploja.gif
a


Trakst, dazymui naudojau panasius gerimo miltelius kaip Yupi ar Zuko, maistiniai dazai. Ismaisyta buvo gerai ir gerai, ale as per daug vandens ipyliau. Vilna tirpale buna tol, kol isgeria is vandens visus dazus (vanduo, pvz. is violetinio tampa skaidriu ir t.t.), tai jau merkiant viena gala matesi kaip tas vanuo svieseja, bet as sudejau visa gabala, manydama, kad pamaisysiu ir bus gerai biggrin.gif .
Man patiko, ieskosiu kitokiu dazu, beje ir spalvu 4u.gif

Is BG jau kaip ir buvo bandymas nuveltas. As va ikelsiu su silkeliu neuzilgo, ale ten toks myzernas siuvinetas apskritimas, bet isivele labai gerai. O sluoksna as pirkau pagrinde del dazymo.
Atsakyti
Sveikos merginos, smagiai paskaityneju jusu temele, pasidziaugiu nuostabiais darbais, bet kadangi tapkiu nedaug veliu, tai ir nekisu nosies...bet va kalba uzejo apie vilnos dazyma...seniai tuo domiuosi ir visokius planus rezgu smile.gif..daugiau rezgu nei darau, bet yupiais pabandziau dazyti-gavosi netiketas rezultatas-gal kam bus idomu..daziau gatavas pirstines-jos buvo baltos, su iveltu baltu mezgineliu..to mezginio beveik nesimate, o kai nusidaze-isryzkejo..o daziau saltam vandeny istirpinus kelius pokelius ir pamerkiau dienai pirstines. Va kas gavos:
http://lt.netlog.com...=1376964#photos
cia tos ruzavos dazytos..
Atsakyti
Vijapinavija - rezultatas tikrai labai gražus.

Atsakyti
Vijapinavija, čia ir pirštinių tema ax.gif , o jos pas tave gražios bigsmile.gif thumbup.gif

O tas Yupi man tai atradimas doh.gif lotuliukas.gif , nors kol kas nedomina vilnos dažymas.
Atsakyti
kadabra, hm gal ne taip issireiskiau, arba is nuotraukos neteisingai matau. Na ta bordava vilna lyg tokiais smulkiais taskuciais yra pamarginta. Nezinau, kaip del tavo naudojamu dazu, bet seip tirpala reikia prakost, kad nebutu to "smeliuko". Nu, jauciu, visai as cia neaiskiai. Ai nekreipk demesio.


Vijapinavija, nu tai mes cia ne tik tapkes veliam. Pirstines cia labai i tema. biggrin.gif Rodykis daugiau. O nudazyta tikrai lygiai. Va silkas tai labia spalva uz vilna griebia. Ryzkesnis jis buna. O tas mezginelis, tai koks? Sintetika? Nes vilna ryzkiau nusidaze. Cia del idomiumo klausiu. Rezultatas - super. thumbup.gif


dzūke
, kas parasui? unsure.gif Ateme? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 22 kovo 2011 - 09:18
QUOTE(Trakst @ 2011 03 22, 10:16)
kadabra, hm gal ne taip issireiskiau, arba is nuotraukos neteisingai matau. Na ta bordava vilna lyg tokiais smulkiais taskuciais yra pamarginta. Nezinau, kaip del tavo naudojamu dazu, bet seip tirpala reikia prakost, kad nebutu to "smeliuko". Nu, jauciu, visai as cia neaiskiai. Ai nekreipk demesio.


Trakst, na tu gal tiesiog nezinai to gerimo, ten jokiu milteliu nelieka jame ismaisius. As sakau tiesiog per daug vandens, per daug vilnos, tai ir nesigavo.
O ps Vijapinavija labai lygiai nudazyta. Galetum pasidalinti kokia koncentracija kokia kiekiui vilnos naudojai 4u.gif
Atsakyti