žollia kokie liuksiški Puikumėlis
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 21, 15:43)
Balti lopeliai tai nieko, bet man ant švelniai rožinės violetinės tamsios pritaškyta buvo. Tai gali slėpt neslepęs, ji prasimuša. Aš kažkaip prisižadėjau ten jau nebepirkt, vieną ištaiso, tai kitur apgauna.
Barric, paėmė tavo vilną jau .
Barric, paėmė tavo vilną jau .
nu jooo geriau tadu balti lopai, nei tamsus ant sviesaus. Na gal visai "atsizegnot" ir neverta - visti yra ten ir geros. 18 mikronu na gal visa gera. Kai kurie melanzai tik gal kliuna man.
itariu ir mano
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 21, 15:45)
Tai taip. Visų vilniečių
javascript:emo_pop()Oi kaip smalsuuuuu
Barric, tai tu jau skalmbink, kadu reiks pasiimt. Paleksim kartu gal iki tos tockos?
Ziuriu, ne man vienai wool.lt uzkliuvo... Ir as gavau "melanzines" sluoksnos... Bet, kadangi, dariau toki spalvota sali - suejo ir nekeliau bangu... O siandien dar issaiskejo, kad perkant "gyvai" teks moketi daugiau, nei internetineje parduotuveje nurodytos kainos... O internetu pirkti nesinori, nes tikroveje spalvos visai neatitinka to, kas parodyta internete. Kazkaip labai jau keistai jie brangina klientus...
QUOTE(Trakst @ 2011 03 21, 14:49)
javascript:emo_pop()
Oi kaip smalsuuuuu
Barric, tai tu jau skalmbink, kadu reiks pasiimt. Paleksim kartu gal iki tos tockos?
Oi kaip smalsuuuuu
jetus vajetus neištversiu, išduokit tašką gal pavyktų mb iškomandiruot vistiek mieste dirba
Papildyta:
Žolia, gražūs veltiniai vat vėl teks woolą paminavot, nes tik ten skaidrių kaliošiukų yra
QUOTE(raganele @ 2011 03 21, 16:16)
jetus vajetus neištversiu, išduokit tašką gal pavyktų mb iškomandiruot vistiek mieste dirba
Papildyta:
Žolia, gražūs veltiniai vat vėl teks woolą paminavot, nes tik ten skaidrių kaliošiukų yra
Papildyta:
Oi cia tik barric zino, kur ta vilnele atveza. Jei iseis siandien paimt, tai ryt B i darba tavo dali idesiu.
Kažin kaip tie skaidrūs šaltį laikys, šiaip plastikas/guma šaltyje skyla. Turėtų būt specialiai nurodyta, kad tinka minusinei temperatūrai, internete pas woolą tas neparašyta. O rusiškuose saituose mačiau rašo, kad atlaiko tikrai stiprų minusą ir silikoniniai berods buvo. O čia nei iš ko, nei kokiom salygom
QUOTE(Trakst @ 2011 03 21, 15:19)
Oi cia tik barric zino, kur ta vilnele atveza. Jei iseis siandien paimt, tai ryt B i darba tavo dali idesiu.
Jetus kaip gerai nai nai o tai vienas ridikiulis jau tiek spirga veltis kad nors imk ir važiuok vilnos ieškot
QUOTE(raganele @ 2011 03 21, 16:25)
Jetus kaip gerai nai nai o tai vienas ridikiulis jau tiek spirga veltis kad nors imk ir važiuok vilnos ieškot
Barric sake ryt iki pietu bus Vilniuj musu vilna. Tai poryt tada galesi is MB pasiimt. Dar teks pakenteti.
jo turetu but iki pietu, bet nezinau kur ve6, ar man i namus susimils vairuotojas, ar trakst tures nuvaziuot iki kazkur, kur pasakys vairuotojas as juk dabar laikinai be ratu, tai visai ne mobili, su truliku per sudetinga