Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

žollia kokie liuksiški smile.gif Puikumėlis
Atsakyti
Balti lopeliai tai nieko, bet man ant švelniai rožinės violetinės tamsios pritaškyta buvo. Tai gali slėpt neslepęs, ji prasimuša. Aš kažkaip prisižadėjau ten jau nebepirkt, vieną ištaiso, tai kitur apgauna.

Barric, paėmė tavo vilną jau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 21, 15:43)
Balti lopeliai tai nieko, bet man ant švelniai rožinės violetinės tamsios pritaškyta buvo. Tai gali slėpt neslepęs, ji prasimuša. Aš kažkaip prisižadėjau ten jau nebepirkt, vieną ištaiso, tai kitur apgauna.

Barric, paėmė tavo vilną jau 4u.gif .

nu jooo geriau tadu balti lopai, nei tamsus ant sviesaus. Na gal visai "atsizegnot" ir neverta - visti yra ten ir geros. 18 mikronu na gal visa gera. Kai kurie melanzai tik gal kliuna man. g.gif

clap.gif itariu ir mano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 21 kovo 2011 - 14:46
QUOTE(Trakst @ 2011 03 21, 16:44)
clap.gif itariu ir mano

Tai taip. Visų vilniečių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 21, 15:45)
Tai taip. Visų vilniečių biggrin.gif
javascript:emo_pop()

Oi kaip smalsuuuuu flirt.gif

Barric, tai tu jau skalmbink, kadu reiks pasiimt. Paleksim kartu gal iki tos tockos? biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu, ne man vienai wool.lt uzkliuvo... Ir as gavau "melanzines" sluoksnos... Bet, kadangi, dariau toki spalvota sali - suejo ir nekeliau bangu... O siandien dar issaiskejo, kad perkant "gyvai" teks moketi daugiau, nei internetineje parduotuveje nurodytos kainos... O internetu pirkti nesinori, nes tikroveje spalvos visai neatitinka to, kas parodyta internete. Kazkaip labai jau keistai jie brangina klientus...
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 21, 14:49)
javascript:emo_pop()
Oi kaip smalsuuuuu  flirt.gif 
Barric, tai tu jau skalmbink, kadu reiks pasiimt. Paleksim kartu gal iki tos tockos?  biggrin.gif

jetus vajetus neištversiu, išduokit tašką gal pavyktų mb iškomandiruot lotuliukas.gif vistiek mieste dirba
Papildyta:
Žolia, gražūs veltiniai smile.gif vat vėl teks woolą paminavot, nes tik ten skaidrių kaliošiukų yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 21, 16:16)
jetus vajetus neištversiu, išduokit tašką gal pavyktų mb iškomandiruot  lotuliukas.gif vistiek mieste dirba
Papildyta:
Žolia, gražūs veltiniai smile.gif vat vėl teks woolą paminavot, nes tik ten skaidrių kaliošiukų yra biggrin.gif

Oi cia tik barric zino, kur ta vilnele atveza. g.gif Jei iseis siandien paimt, tai ryt B i darba tavo dali idesiu.
Atsakyti
Kažin kaip tie skaidrūs šaltį laikys, šiaip plastikas/guma šaltyje skyla. Turėtų būt specialiai nurodyta, kad tinka minusinei temperatūrai, internete pas woolą tas neparašyta. O rusiškuose saituose mačiau rašo, kad atlaiko tikrai stiprų minusą ir silikoniniai berods buvo. O čia nei iš ko, nei kokiom g.gif salygom
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 21, 15:19)
Oi cia tik barric zino, kur ta vilnele atveza.  g.gif  Jei iseis siandien paimt, tai ryt B i darba tavo dali idesiu.

Jetus kaip gerai nai nai thumbup.gif o tai vienas ridikiulis jau tiek spirga veltis kad nors imk ir važiuok vilnos ieškot biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 03 21, 16:25)
Jetus kaip gerai nai nai  thumbup.gif  o tai vienas ridikiulis jau tiek spirga veltis kad nors imk ir važiuok vilnos ieškot biggrin.gif

Barric
sake ryt iki pietu bus Vilniuj musu vilna. Tai poryt tada galesi is MB pasiimt. Dar teks pakenteti. smile.gif
Atsakyti
jo turetu but iki pietu, bet nezinau kur ve6, ar man i namus susimils vairuotojas, ar trakst tures nuvaziuot iki kazkur, kur pasakys vairuotojas smile.gif as juk dabar laikinai be ratu, tai visai ne mobili, su truliku per sudetinga smile.gif
Atsakyti