Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(Bonifacija @ 2008 02 22, 22:01)
ausis durti populiaru pietu salyse. ten net gimdykloje duria.

tai gal zinai kodel? ta prasme kodel tokia tradicija ten atsirado? nes niekas neatsiranda siaip sau, del mados.
Atsakyti
pirmai pradurem 6 men,o antra vis dar neturi auskariuku reiks koki balandi verti.man labai grazu kaip mazos princeses su auskariukais thumbup.gif
Atsakyti
O tai kaip reagavo dukryte?O paskui netampe uz auskariuku?
Atsakyti
QUOTE(Kolibri @ 2008 02 23, 13:07)
O tai kaip  reagavo dukryte?O paskui netampe uz auskariuku?

ne tikrai netampe ir gerai uzgijo nei puliavo nieko,antrai irgi dursim kai orai grazesni bus.
Atsakyti
kiek as zinau tokie mazi vaikai gal ir bijo skausmo (kaip kazkas rase) aisku jei pastoviai badai bet as juk nezadu jai badyti ausu kas menesi, o seip skausma labai greitai pamirsta ir dar kazkas rase is mamu kad nenesioja auskaru del to kad bijo durti sau ausis, bet juk jei jums auskarus ivertu vaikysteje dabar nesiotumete?!

ir dar.... cia ziuriu viena mama kazkokia nacionaliste, koks jums skirtumas rusas zmogus ar lietuvis? man niekada net i galva neatejo stebeti kuo skiriasi rusai nuo lietuviu, nes man nesvarbu tai. (cia gal neitema bet tokia diskusija kilo del nacionalumo)
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 02 23, 23:08)
kiek as zinau tokie mazi vaikai gal ir bijo skausmo (kaip kazkas rase) aisku jei pastoviai badai bet as juk nezadu jai badyti ausu kas menesi, o seip skausma labai greitai pamirsta ir dar kazkas rase is mamu kad nenesioja auskaru del to kad bijo durti sau ausis, bet juk jei jums auskarus ivertu vaikysteje dabar nesiotumete?!

ir dar.... cia ziuriu viena mama kazkokia nacionaliste, koks jums skirtumas rusas zmogus ar lietuvis? man niekada net i galva neatejo stebeti kuo skiriasi rusai nuo lietuviu, nes man nesvarbu tai. (cia gal neitema bet tokia diskusija kilo del nacionalumo)

taip ir maniau, kad kazkas izvelgs nacionalizma, as nededu niekur nei pliuso nei minuso zenklu, jeigu ka, tiesiog tai buvo mano izvalgos ir pastebejimai. paprasciausiai. negi paneigsite, kad yra kulturiniai skirtumai, ir aciu dievui, kad jie yra. nieko cia blogo juk. cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!Mes jau isiverem auskairiukus, kai buvo 4 menesiai. Dukryte net nieko nepajaute. Ausytes uzgijo per savaite. smile.gif
Atsakyti
Labuka mamikes! visu pirma mazi vaikiukai greiciau pamirsta skausma nei dideli.Ar kuri nors prisimenam, kas buvo kudykystei kaip skiepus dure? manau nei viena. Jei tureciau dukryte ir as manu susigundyciau pradurimu. rolleyes.gif
Atsakyti
Na, mano dukriukui jau beveik 11 metų, bet ausytės dar nepradurtos. Kažkada su mažyte kalbėjom, tai net nenorėjo. Dabar buvo užsiminusi, bet vėl praėjo. Manau, kad daug ks priklauso nuo aplinkos, kurioje vaikas auga - jei mamos ar kitos artimos moterys mėgsta puoštis, maivytis (aš čia ne blogąja prasme. Na tos, kur prie veidrodžio nemažai laiko praleidžia, nežinau, kaip kitaip pavadinti ax.gif ), tai ir mergaitės paseks jų pavyzdžiu. Ir atvirkščiai. Čia aš iš savo šiokios tokios patirties. ax.gif Už tai pas mus ir auga ne dukrytė, o dukriukas, bachurka doh.gif
Atsakyti
as savo mergytej iveriau 6 men auskariukus.. smile.gif lb graziaj uzgijo nepuliavo nu zodziu viskas ok biggrin.gif dbr jau mum tuoj bus 11 men,taj dukrytej net neidomu tie auskariuaj,nelupa ju smile.gif bet uztaj lb graziaj atrodo lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egzootika @ 2008 02 24, 02:02)
Labuka mamikes! visu pirma mazi vaikiukai greiciau pamirsta skausma nei dideli.Ar kuri nors prisimenam, kas buvo kudykystei kaip skiepus dure? manau nei viena. Jei tureciau dukryte ir as manu susigundyciau pradurimu. rolleyes.gif

kad neprisimena, dar nereiskia, kad neskaudejo.
tai kaip mama mylavo irgi neprisimena, jeigu ka.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 02 22, 12:21)
o is kur gali zinoti, kad profesionalas? gali buti geras specas, bet tokiom mazytem nedure daug. negi prisipazins  rolleyes.gif

visu pima tai ausytese tasku vietos nesikeicia ir uzaugus, taigi, jai tas specas gerai dirba su suaugusiais tai nebijokit vest ir mergytes, beje jeigu nemoka normaliai vert auskariuku, nemanau kad rizikuos... schmoll.gif
Atsakyti