Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

mano mergytei ir bus metai greit ir zadu taip pat verti auskariukus,mazytes akutes. thumbup.gif nezinau,tikriausiai vesiu ten kur ir visi eina,issiklausinesiu kaip gydyti ir priziureti.
o del suns tai i sveikata vesk ir daryk tatoo,nemanau kad vaikus su sunim lygint reiketu doh.gif
Atsakyti
as rasiau sunui, o ne šuniui.
Papildyta:
nesuprantat kritisko jumoro, sakau jei jus ausis mergaitem duriat, tai gal man savo berniukui tatuiruote padaryt - juk nesamone visiska. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif keistos mamos, cia kazkokia rusiska tradicija. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 02 19, 16:51)
as irgi nelabai nesuprantu kuriem galam tokiai mazei ausis verti?  schmoll.gif  g.gif  o tai mastau, gal sunui eiti tatuiruote padaryt?..  g.gif  g.gif

prasideda biggrin.gif

QUOTE(trr @ 2008 02 20, 09:39)
as rasiau sunui, o ne šuniui.
Papildyta:
nesuprantat kritisko jumoro, sakau jei jus ausis mergaitem duriat, tai gal man savo berniukui tatuiruote padaryt - juk nesamone visiska.  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  keistos mamos, cia kazkokia rusiska tradicija. doh.gif  schmoll.gif

jei tamsta nezino, kokiose salyse auskarus veria naujagimiams, gal geriau patyleti?

koks kieno reikalas, ar su auskariukais mergyte ar ne. Mane is vis pastaruoju metu pradejo zaveti mamu kritika, kad viena mama tokia ir anokia, daro taip negerai, o kita va paziurekit, savo dukrai ausis pradure. Tik pabandyk nedaziuret, vaikelis nukris ar susirgs ir se tau, jau busiu apsaukta blogiausia. Uztat visos kritikuojancios baisiai megsta vaizduoti, kad jos geriausios mamos, kad jokiu klaidu nedaro ir tobulumo riba jau pasiekta.

Buciau dabar Portugalijoj, dukrytei veciau auskariukus, bet kadangi esu Lt, tai tingiu gincytis su visais.

ausytes tokiom mazom veria nail bare.
Atsakyti
as nesakiau blogos mamos, man tik ne viena nepasake argumentu, kam taip anksti ta vaika badyti, del gozio, del sveikatos ar kaip? kai uzaugs pati nuspres ir prasidurs.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 02 20, 11:27)
as nesakiau blogos mamos, man tik ne viena nepasake argumentu, kam taip anksti ta vaika badyti, del gozio, del sveikatos ar kaip? kai uzaugs pati nuspres ir prasidurs.

greiciausiai del grozio. kitokiu argumentu nera. Man nereik savo lialios badyt, nes ji ir taip grazi lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tai va, as tik manau, kad vaikai turi buti vaikiski, o ne miniatiurines suagusiuju kopijos su auskarais, lakuotas nagais ir kt. blizguciais. na tai skonio reikalas. beto, manau, svarbiausia reikia suteikti jiems patiems galimybe rinktis, ka gali zinoti, gal po 20 metu bus ziauriai nemadingos pravertos ausys. mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz dalyvavima. dabar parasysiu savo nuomone, as noriu vaikui verti auskarus ne del to kad ji man bus grazesne. pirmiausia maziems vaikams ausys geriau gyja ir greiciau, o ir pacio proceso jie nesupranta ir nebijo, antra gal turedama auskarus uzaugus nenores prisiverti sau tiek auskaru kad nebeliks gyvos vietos ausyse (kaip buna su tatuiruotem, padarei viena tai ir dar 10 uzsimano)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 20 vasario 2008 - 13:21
su pirmu argumentu dar sutinku, bet antras neitikino. vadinas is tiesu man vertetu padaryt sunui tatoo, kad uzauges nepasidarytu 10 tatoo. arba duoti uostyti kliju, kad uzauges herkos nenoretu.. blink.gif suprantu kad uzlenkiau, tiesiog man taip susiveda. rolleyes.gif
nieko nepuolu tik bandau diskutuoti biggrin.gif rolleyes.gif ir akcentuoju vaiko pasirinkimo laisve.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 02 20, 13:49)
su pirmu argumentu dar sutinku, bet antras neitikino. vadinas is tiesu man vertetu padaryt sunui tatoo, kad uzauges nepasidarytu 10 tatoo. arba duoti uostyti kliju, kad uzauges herkos nenoretu..  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
antras argumentas tai buvo seip pamastymas... ir nereikia fantazuoti to kas neimanoma
Atsakyti
Sveikos, mano mazylei 1 metukai, dar praweriau 11 men ausytes, uztat kaip grazaiai atrodo dabar, wiskas uzgijo, nelenda prie auskariuku, labai bijojau durt, bet mane palaike vyras ir mama, sako graziai, ir nemanau kad nuo to kazkokie rupesciai, sako kad su pradurtot ausytem mergaitei geriau, kazka girdejau , kad tada maziau skauda galva
Atsakyti
as savo mazajai auskariukus iveriau kai jai buvo 1.5metukas, ir jokiu problemu, sugijo lb greit, o db jau net maivosi pries kitus lotuliukas.gif man tai lb grazu, o kitu nuomone man jau visai neberupi ar jie uz tai ar pries... kiekviena daro taip kaip joms atrodo teisinga smile.gif
Atsakyti