Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(MELDA @ 2006 11 10, 13:41)
man iškilo tas pats klausimas, o kas dūrėtės, ar dabar tos adatos nevienkartinės g.gif

taigi iskart auskara isauna- jis kaip adata naudojamas
Atsakyti
As kazkaip irgi nenoriu dabar durti ausyciu , nors ir prinese dovanu auskariuku, bet mano nuomone padarysiu kokio desimto gimtadienio dovana. Man kazkaip nesiziuri mergyte dar nevaiksto o jau su auskariukais truksta kad dar ir lupas padazyt schmoll.gif man tai neee schmoll.gif
P.S tikiuosi mamytes neuzpyks, kuriu dukrytes su auskariukais , bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Na ne schmoll.gif Savo lelkai ausyciu neversiu,cia kazkokia mamu uzgaida,lyg ir pasipuikuoti,pasirodyti...Kai uzaugs ir nores gales isiverti smile.gif O siaip tai esu pries ir dar del to,kad kai mazai praveri tai veliau ausytes auga ir skylutes pleciasi ausyse,tai gali negraziai atrodyti,kai skylutes dideles pasidarys...O ir siaip kam kankinti ir rekdyti kudiki,nesuprantu bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma kart girdziu, kad durio vieta pleciasi blink.gif Kam jai plestis? mastau.gif
Atsakyti
Mano vaikutis dar pilvely, bet jei bus dukryte, tikrai neversiu jei auskaru, manau it tetis tam priestarautu ir seip nelabai graziai atrodo maza mergyte su auskarais. Aisku cia skokio reikalas...
Atsakyti
man tai auskariukai mazai mergytei atrodo graziai,bet savo dukrytem ju neversiu,as pati irgi nenoreciau,kad be mano sutikimo kas nors mane badytu.na kai jau pacios prades labai prasyti tada ir bus matyt ka darysiu.
Atsakyti
O aš vyresnę dukrą įkalbėjau,kad įsivertu,bet antros nebekalbinsiu,kai norės pati įsivers.Nes vyresnioji dabar visokius priekaištus reiškia.Nors auskarai ji patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2006 12 04, 10:45)
Pirma kart girdziu, kad durio vieta pleciasi  blink.gif  Kam jai plestis? mastau.gif
Na gal cia as truputi ir sufantazavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas:Isivaizdavau ,kad taip gali atsitikti,bet is tiesu tai nezinau... blush2.gif

Atsakyti
As tai nelabai suprantu tas mamas, kurios mažoms dukrytėms auskarus veria.Kodėl reikia vaiką badyti, tik dėl to, kad mamoms grazu? doh.gif Gal užaugus dukra visai nenorės pradurtų ausų ir auskarų.
Kai dukra paaugus norės, tai isivers ir tai bus tik jos sprendimas.
Man vaikai turi buti vaikiški, bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mergyte auskariukus nešioja nuo dvieju metuku.Tai kad ner ko bijot,pasikliauk kosmetologu ir viskas bus gerai nail.gif
Atsakyti
Na mano manymu neverta vaikui durti ausyciu ,kol ji pati nepaprasys ax.gif Kam pradurineti ausytes,o jai jusu dukryte visiskai nenores nesioti auskaru.Manau,kad vaikas turi teise pats pasirinkti ar jam reikalingi auskarai.
Bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
oj kaip man baisu...su tais auskariukais tikrai labai grazu bet as manau kad vaikas labai krapstysis o kol uzgis tai bus tragedija!manajai 8 menesiai su virs...patarkit ir papasakokit ka daryt? ax.gif
Atsakyti