QUOTE(snaiga @ 2014 05 03, 11:15)
Atsisako verti todėl, kad ji per maža. Ausytė dar nesusiformavusi. Apie4-5-6 metus vaiko ausis jau panašėja į suaugusio žmogaus. Todėl mažesniai mergaitei pradūrus ausis, jai paaugus, skylutės gali likti nebetose vietose, kuriose jūs norėtumėte jas matyti. Todėl pastaruoju metu daug kas nebepraktikuoja ausų pradūrimo jaunesnėms nei ketveri metukai.
O aš dėl kito klausimuko rašau. Ir noriu patarimo. Gal kam nors taip yra buvę. mergaitei po ausų pradūrimo jau praėjo kokie du mėnesiukai. Išvėriau auskariukus juos apvalyti, bet nebeįvėriau jų atgal. Kitą dieną, jau jų įverti nebegaliu. Kiek suprantu skylutė- šiek tiek apipūliavo. Kaip auskariukus be skausmo mergaitei įverti atgal? O gal jau praradome tas skylutes?
O aš dėl kito klausimuko rašau. Ir noriu patarimo. Gal kam nors taip yra buvę. mergaitei po ausų pradūrimo jau praėjo kokie du mėnesiukai. Išvėriau auskariukus juos apvalyti, bet nebeįvėriau jų atgal. Kitą dieną, jau jų įverti nebegaliu. Kiek suprantu skylutė- šiek tiek apipūliavo. Kaip auskariukus be skausmo mergaitei įverti atgal? O gal jau praradome tas skylutes?
neseniai kaip tik ir maciau mergaite kokiu 9-10 metu su skylutem kazkaip i sona labiau pravertom.ji pasake,kad jai dure, kai leliuke buvo.nu tikrai tos skylutes ne tose vietose turetu buti.atrodo siaip sau.
o maniskei 6 metu Azuolyno Spa centre irgi nesugebejo pradurti gerai,viena auksciau ikale skylute.per 2 metus taip ir nesugijo skylutes,vis puliuodavo,nors auskarus auksinius iverem po tu nelemtu is verimo salono.juos iskart patarciau ismest,visiskas s....gal butu ir sugije,jei buciau juos isverus iskart.
tai va dukrai 8 metai,auskaru siai dienai nenesiojam,ateity turbut, jei nores ,gales viena skylute persidurt,kad simetriskai atrodytu.
Mano patarimas,jei nenorit rupesciu,nekankinkit vaiku ir saves.bendradarbes dukrytei dar blogiau baigesi,duresi 6 metu irgi,ko pasekoje susiformavo uz ausies kresulys,kuri reikejo operuot.tai ilgam mergaite atbaide nuo auskaru.