Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

Labutis,
Mano nuomonė, gal ir gražu mažom mergaitėms auskariukai bet jau manyčiui čia būtų kaip ir savo nuomonės pripiršimas kitai asmenybei, nes nežinai gal ji užaugusi jų visai nenorės. Mano dukrytė labai nori yra jau 8 metų greitai bus 9. Aš manau jei iki 10 metų nepraeis noras tai tikrai galėsime išdurti ausytes.
Atsakyti
Aš auginu dvi dukrytės, ir abejoms pradūrėme ausis vyresnejiai ,kai buvo vieneri metukai,o mažei kai buvo 6 menesiai .Dabar jau vyresniai 6 metai ir ji labai patenkinta, thumbup.gif na mažei, tai dar tas pats smile.gif ir jokiu problemu neturėjom nepuliavo nieko panašaus nebuvo schmoll.gif ir labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
va kaip ir žadėjau tai mergytei savo pradūriau ausytes. Verkė po pirmos ausytės keletą minučių, na o po antros šiek tiek ilgiau. tas verksmas buvo ne iš skausmo , o iš išgasčio, bet po valandos jau viską pamiršo. Naktį labai gerai miegojo, o ir dabar net patepti vaistukais ausytę duoda, jai labai patika. Už auskariuko niekaid pirštukais nepaima.o įvertinimui įdedu nuotraukytę. Dabar kas tik pamato mūsų mergytę tai ir klausia kaip viskas praėjo. Visdėlto žmonės nori tu auskariukų mergytėms, bet kaip suprantu bijo aplinkinių reakcijos. Gaila, kad taip yra, o visdėlto gyveni sau . Na o dabar įvertinkit.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldainia: 16 gegužės 2006 - 07:58
Manau, kad cia visiskai pacios jau uzaugusios paneles reikalas. Gal ji visai nenores tu skyliu uzaugus

Atsakyti
Mes irgi savo mazei pries keleta dienu pradureme ausytes biggrin.gif Na man tai pasakiskai grazu, o ka kiti sneka tai ju reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano devynmetė prašo auskarų. Veria auskarus daugelyje kirpyklų, grožio salonų. Man ramybės neduoda saugumo klausimas: krauju plintančios ligos - hepatitas B, C, AIDS. Matau, kaip kirpėjos "sterilizuoja" savo darbo įrankius. Bijau, ar ne panašiai "steriliai" dirba ir tos, kurios veria auskarus. g.gif Labai nesinorėtų būti ta viena, kad ir iš tūkstančio schmoll.gif ... Anksčiau verdavo kai kurios medicinos įstaigos. Man kažkada vėrė Kauno Dainavos poliklinikoje, ir taškų aparatuku ieškojo. Dabar ten jau tokių paslaugų nebeteikia. Gal kas žinot kokią medicinos įstaigą, kur veria auskarus? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki!
Mes pradurem kada mums buvo 2 men.jokiu problemu.Seimyna aimanavo savaite o dabar visi negali atsidziaugti.
Atsakyti
QUOTE(kravciuska @ 2006 10 24, 17:15)
Sveiki!
Mes pradurem kada mums buvo 2 men.jokiu problemu.Seimyna aimanavo savaite o dabar visi negali atsidziaugti.

Norejau paklausti, kur konkreciai duretes ausytes?
Nes mano dukrytei dabar 2men ir noreciau jai iverti auskariukus. Kaip sekasi tvarkytis ir ar jokiu problemu neiskilo? As esu tvirtai apsisprendusi, bet paniskai bijau savo anytos:) net geda...
Atsakyti
ax.gif mes jau pradurem ausytes biggrin.gif , dabar galvoju truputi kitaip nei anksciau... manau kad reikejo palaukti kol truputi paaugs ax.gif
galvojau kad bus problemu... tai ju ir buvo doh.gif viena ausyte pradure o kita tai sunkiai su ikalbinejimais jau durem... nevaikscios juk su vienu auskariuku, ivere praduriant gydomuosius auskariukus, kuriuos pasake turim nesioti ir ausytes dezinfekuoti ~ menesi... sunkiai is pradziu prisileido valyti doh.gif veliau, dar menesiui nesibaigus, pamete viena auskariuka... gerai kad ta pacia diena nuvaziavom i kosmetologini tai siaip ne taip ivere nauja gydomaji auskariuka, o jei butumem uzdelse sake kad butu reikeje durti is naujo doh.gif
uzgijo pradurtos ausytes ax.gif taciau sunkiai leidosi ikalbama pakeisti gydomuosius auskariukus i kitus verysad.gif
tiesa... kas neskaitet visos temos, pasakysiu kad mano dukrytei, kuriai durem ausytes, 7 metai ax.gif
gal cia tik mums taip nepasiseke... nezinau g.gif , bet manau mazylei tikrai nedursiu ausyciu anksti... kai paaugs ir labai labai nores tada, bet neanksciau schmoll.gif
Atsakyti
Labas,
Idomi tema, mielai prisijungčiau.
Dėl auskariukų jums paprasčiausiai nepasisekė.
Ausytes vėrėm abiem dukrytėm kartu. Vaidai buvo 4 m., Aiste 5,5 m.
Pas kosmetologę vedė mažosios krikšto mama. Ji ausytes norėjo pradurti krikštynų proga (maždaug kai buvo 1,5 m) bet aš griežtai pasipriešinau, sakiau kai pati paprašys, galėsi verti. Ir paprašė mažoji kaip tik ant ketvirto gimtadienio. Buvo kaip dovana. Kai pati prašė tai ir kentėti buvo lengviau. Vyresnėlei pradūrė irgi tą pačią dieną, kad neverktų iš pavydo. Ausytės gijo gerai, bet kai maždaug po 3 savaičių įvėrėm sidabrinius auskariukus Vaidai pradėjo kraujuoti ausytė. Gydėm iš naujo.
O kai dėl taškų tai gaavom velnių nuo reabilitologės. Nuėjom po ūmaus bronchito su dičke pas reabilitologę, o ši pasirodo ir akupunktūra užsiiminėja. Tai gavom velnių už pradurtas ausis, sakė, kad per anksti, nes tokiems vaikams dar nesusiformavę taškai. O kada jie susiformuoja taip ir neišdrįsau paklausti.
Dėl auskariukų pakeitimo kitais - negydomaisiais, gal padės nedidelė gudrybė - pabandykit leisti auskariukus išsirinkti pačiai - juk dabar tiek visokių vaikiškų yra pirkti. Gal pačios išsirinktus veriant bus lengviau pakentėti? smile.gif
Papildyta:
Ausytės pradūrėm kosmetologijos kabinete. manau ten švariau nei kirpykloje.
Atsakyti
Na... auskariukus vyresnele pati issirinko ir vistiek bijojo keisti, taip kad si siuloma gudrybe visai nieko nepadejo, o ka ausytes duria kirpyklose???????????? mes dureme kosmetologiniame kabinete mirksiukas.gif ir rinkausi normalia i kaina nelabai kreipdama demesi.
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2006 09 28, 20:00)
Mano devynmetė prašo auskarų. Veria auskarus daugelyje kirpyklų, grožio salonų. Man ramybės neduoda saugumo klausimas: krauju plintančios ligos - hepatitas B, C, AIDS. Matau, kaip kirpėjos "sterilizuoja" savo darbo įrankius. Bijau, ar ne panašiai "steriliai" dirba ir tos, kurios veria auskarus.  g.gif Labai nesinorėtų būti ta viena, kad ir iš tūkstančio schmoll.gif ... Anksčiau verdavo kai kurios medicinos įstaigos. Man kažkada vėrė Kauno Dainavos poliklinikoje, ir taškų aparatuku ieškojo. Dabar ten jau tokių paslaugų nebeteikia. Gal kas žinot kokią medicinos įstaigą, kur veria auskarus? unsure.gif  4u.gif

man iškilo tas pats klausimas, o kas dūrėtės, ar dabar tos adatos nevienkartinės g.gif
Atsakyti