Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(Jaunelee @ 2010 08 28, 08:53)
Saviskei isduriau 7men, patarimas tik toks butu, veskit pas toky zmogu kas turi med issilavinima. Mums nei puliavo nei paraudonavo, gyd net pats nustebes buvo, kai isdure ausikes, sako kaip kad gimusi su tomis skylutemis butu biggrin.gif

Norejau paklausti, nes matau, kad laiko siek tiek praejo, ar nebuvo jokiu nelamingu nutikimu zaidimu metu, kaip greitai uzgijo? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2011 02 07, 14:10)
ne, nu šis sakinys tai doh.gif  doh.gif  doh.gif atrodo, kad tas kas veriasi ar vaikui verti nori kažkoks visiškas neišmanėlis, gyvūlys iš laukinio miško doh.gif  doh.gif  doh.gif

manau kad visokios kūno modifikacijos vardan 'grožio' kažkur iš tų laikų (gilios ir ne itin civilizuotos senovės) ir ateina
Atsakyti
QUOTE(Indriuske @ 2006 03 03, 23:21)
...sako reik verti kuo anksciau kol vaikas dar nesupranta, bet tu bandyk laime gal tavo mazei patiks ir leisis durti ausytes  ...

o aš manau kad durti reikia tada kai vaikas PATS to nori ax.gif Niu čia gi ne lėlė kokia... man pvz. net nesuprantama kai kūdikėliai jau su auskariukais būna...

Nieko nenoriu įžeisti, bet mano tokia nuomonė ir jos nekeisčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cowman @ 2011 02 08, 17:38)
manau kad visokios kūno modifikacijos vardan 'grožio' kažkur iš tų laikų (gilios ir ne itin civilizuotos senovės) ir ateina

Cia tai faktas, bet kai kurios modifikacijos, kaip auskaru verimas ar tatuiruotes per ilga laika tapo priimtinos ir itin civilizuotoje visuomeneje.

Man anksciau labai negrazu budavo mazos mergaites su auskariukais. O dar mano mociute labai kompleksuota, mamai buvo idiegusi, kad tik ruses mergaites su auskarais vaikscioja, ale tarybiniais metais nelygis buvo kaip rusei atrodyti. Pradineje as vienintele auskaru neturejau, pati prasiduriau tik budama 16. Mama galutinai to mociutes idiegto komplekso atsikrate tik pries pora metu ir dabar taip pat auskarus nesioja smile.gif Man dabar ir mazos mergytes su mazais deimanciukais ausyse eme graziai atrodyti wub.gif , tik dar nezinau, ar pradurciau savo dukrelei, kai jai keli menesiai bus, ar laukciau, kol paprasys.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 19, 22:57)
Cia tai faktas, bet kai kurios modifikacijos, kaip auskaru verimas ar tatuiruotes per ilga laika tapo priimtinos ir itin civilizuotoje visuomeneje.

Man anksciau labai negrazu budavo mazos mergaites su auskariukais. O dar mano mociute labai kompleksuota, mamai buvo idiegusi, kad tik ruses mergaites su auskarais vaikscioja, ale tarybiniais metais nelygis buvo kaip rusei atrodyti. Pradineje as vienintele auskaru neturejau, pati prasiduriau tik budama 16. Mama galutinai to mociutes idiegto komplekso atsikrate tik pries pora metu ir dabar taip pat auskarus nesioja smile.gif Man dabar ir mazos mergytes su mazais deimanciukais ausyse eme graziai atrodyti wub.gif , tik dar nezinau, ar pradurciau savo dukrelei, kai jai keli menesiai bus, ar laukciau, kol paprasys.

Taip, aš sutinku, kad yra gražių auskarų (ir tatuiruočių), bet grožis yra subjektyvus dalykas: vienam tas pat yra gražu, o kitam- ne. Todėl aš laikausi taisyklės, kad nedarysiu savo vaikui jokių 'operacijų', kurios nėra būtinos. O kai ji užaugs tai ir pasidarys visas nebūtinąsias, jei tik jai bus gražu ir norės.
Atsakyti
Saulei prieš mėnesį įvėrėm.O Samanta nori į antakį ir į liežuvį įsiverti...
Atsakyti
QUOTE(Anastasyja @ 2011 02 19, 18:30)
o aš manau kad durti reikia tada kai vaikas PATS to nori ax.gif Niu čia gi ne lėlė kokia... man pvz. net nesuprantama kai kūdikėliai jau su auskariukais būna...

Nieko nenoriu įžeisti, bet mano tokia nuomonė ir jos nekeisčiau ax.gif

pritariu.sakiau be 15 metų net kalbos apie jokius auskarus nebus.nuo mažų dienų tie auskarai tampa ne papuošalas,o kasdienybė.o be to,gal mano vaikas užaugės nenorės auskarų? smile.gif aš pati neturiu ir ačiū mamai kad nevėrė,nors tada ir mados tokios nebuvo smile.gif
Atsakyti
As savo vaikui irgi neverciau auskaru ir man asmeniskai nelabai negrazu, kai maza mergyte su auskarais buna. Dziaugiuosi, kad man mama nepriestaravo kai paauglystej isiveriau auskraus i ausis, veliau ir i bamba, nes pati to norejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 03 03, 14:16)
pritariu.sakiau be 15 metų net kalbos apie jokius auskarus nebus.nuo mažų dienų tie auskarai tampa ne papuošalas,o kasdienybė.o be to,gal mano vaikas užaugės nenorės auskarų? smile.gif aš pati neturiu ir ačiū mamai kad nevėrė,nors tada ir mados tokios nebuvo smile.gif

Hm, taip idomiai: pritariate, kad tai turi buti vaiko pasirinkimas, bet sakote, kad be 15 metu apie jokius auskarus net kalbos nebus. Tai kur tas pasirinkimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 03, 12:24)
Hm, taip idomiai: pritariate, kad tai turi buti vaiko pasirinkimas, bet sakote, kad be 15 metu apie jokius auskarus net kalbos nebus. Tai kur tas pasirinkimas? g.gif

na manau jau 15 metų panelė bent sugebės pati savo ausis prižiūrėt atsakingai.aš apskritai esu už tai,kad tik paaugusi panelė,nors vis dar vaikas mamai,gali jau spręsti nori ji to ar ne smile.gif
nors kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif
Atsakyti
Košmaras. Save durstykit, o ne vaiką, negalintį pasirinkti. "Mamytės"....
Atsakyti
Turime auskariukus,krikstynom dovanu gavome,na bet vis susilaikau durti ausytes.Dar kol darzelyje,kazkaip man nesaugu,maza ka...Ziuresim gal paskui,o gal palauksiu kol pati nores.As pati 16 metu nuejau ir issiduriau ausis...
Atsakyti