Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

cia tik mama blaiviu protu nuspredzia kada pradurti ausis mazylei
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 08 02, 13:41)
Merginos, gal zinot kur Kaune higieniskai, svelniai praduria mazyliams ausytes.

Aš savo dukrai vėriau tatuiruočių salone, prie Kalniečių. Labai atidžiai ir gerai padarė.
Atsakyti
Sveikutes.
Kaip tik va visai neseniai buvo diskusija su mano svainio zmona del ju dukrytes. Jos 7-to gimtadienio proga galvojom padovanot auksinius ar bent jau gydomuosius auskariukus, ji labai noretu tureti auskariukus. Taciau jos teveliai pasisako pries. Pamascius supratau, kad teisingai daro - paaugs, bus paaugle, tada bus galima. Nes visu pirma ta ausyciu prieziura po to yra gana sudetinga. Visiems skirtingai, bet kas garantuos, kad butent siam vaikui neprades ausys ilgai puliuot ar pan.. be to, isgirdau argumentus, kad gali uzsikabint uz drabuziu, ar per fizinio lavinimo pamokas kazkas gali uzkabint... gal ir tiesa.. g.gif
Na bet kokiu atveju ji is musu auskariukus gavo, tik klipsiukus biggrin.gif ir problemos neber smile.gif
Siaip man negrazu, kai keliu menesiu kudikis su auskarais lopsy vartosi, bet keliu metu mergyte tai gal ir viskas tinkama.. Bet kokiu atveju saunuoles tos mamos, kurios neskuba ausu isdurt pirmam pasitaikiusiam salone ir ji atidziai renkasi, kad bent jau viskas sterili ir tinkamai butu mirksiukas.gif o siaip kiekviena daro taip, kaip jai atrodo geriau smile.gif
Atsakyti
Krikstynu proga dukryte gavo bent keleta poru graziu auskariuku. Kazkaip galvojom, kad pradursim, bet dabar, laikui begant, kazkaip pakeiciau nuomone blush2.gif Nu gaila man, ka as zinau. Skaudes vaikui vistiek. Kodel as jai dabar turiu sukelt ta skausma. Manau, kad kai pauges ir pati prades noret (jei nores), eisim abi kartu durtis. Mano ausys durtos bet laabai sunku auskarus ivert ir tik labai plonycius galiu-vienas vargas. Tai gales antrasyk i tas pacias vietas isaut smile.gif Ir kamuosimes tuomet abi, jei skaudes.
Atsakyti
Gal kas zino kur Vilniuje duria auskariukus kudikiui 2 men? Nes kai paskambinu sako kad neduria tokio mazo amziaus.... 4u.gif
Atsakyti
Saviskei isduriau 7men, patarimas tik toks butu, veskit pas toky zmogu kas turi med issilavinima. Mums nei puliavo nei paraudonavo, gyd net pats nustebes buvo, kai isdure ausikes, sako kaip kad gimusi su tomis skylutemis butu biggrin.gif
Atsakyti
as pries auskaru verima mazoms mergaitems, kazkokia nesamone... juk ir taip tie mazi vaikiukai grazus. pati prisimenu kai laukiau kol mama leis issidurti auskariukus. ivere kai pradejau lankyt pirma klase, ta proga. tai buvau labai laiminga, dziaugiaus be galo. tai jei jau auskariukai nuo kudikystes tai ka benores paaugus, tatoo pasidaryt pirmosios klases proga???... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesa9: 31 rugpjūčio 2010 - 18:39
O gal galite pasakyti kur duria ausytes Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
Metu proga gavo dukryte net 2 poras auskaru wub.gif . Sia vasara kai jai buvo 2.2m pradurem ausytes grozio salone thumbup.gif . Pradure su tokiu pistoletuku kur iskarto isiveria specialus auskariukai. Ipatingos prieziuros nereikejo tik 10 dienu purskem su dizinfikuojanciu skysciu ir prasukdavom pati auskara, nuimineti kas kart nereikejo. Bet nei pulavo nei skaudejo, maze net nesuprato kas atsitiko biggrin.gif skausmo akivazdizia jokio net nebuvo bigsmile.gif dabar vaiksto jau 2 menesius patenkinta...labai jau norejo tureti kaip mama ir mociute auskariukus. Manau jei vaikas pats nori tai kodel gi ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2010 08 12, 17:36)
Krikstynu proga dukryte gavo bent keleta poru graziu auskariuku. Kazkaip galvojom, kad pradursim, bet dabar, laikui begant, kazkaip pakeiciau nuomone  blush2.gif Nu gaila man, ka as zinau. Skaudes vaikui vistiek. Kodel as jai dabar turiu sukelt ta skausma. Manau, kad kai pauges ir pati prades noret (jei nores), eisim abi kartu durtis. Mano ausys durtos bet laabai sunku auskarus ivert ir tik labai plonycius galiu-vienas vargas. Tai gales antrasyk i tas pacias vietas isaut smile.gif Ir kamuosimes tuomet abi, jei skaudes.

labai panašiai ir pas mus...krikštynų proga gavom auskariukus (krikštyjom 2mėn), bet man nė minties nebuvo tokiai mažytei ausytes durti...aš laikausi nuomonės, kad kai paaugs, pati užsinorės, nuvesiu ir išdursim...nėra kur skubėti...

man pačiai durta buvo specializuotame salone kai buvau paauglė - auskarų negaliu nešioti iki dabar, visada puliuoja, kaista, skauda, tai bijau jog ir mano mergaitei taip nebūtų...
Atsakyti
sveikutes, metuku proga gavom auskariukus, ir taip noreciau iverti mazytei, bet idomu koks metu laikas pats tinkamiausias g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2010 08 31, 19:39)
as pries auskaru verima mazoms mergaitems, kazkokia nesamone... juk ir taip tie mazi vaikiukai grazus. pati prisimenu kai laukiau kol mama leis issidurti auskariukus. ivere kai pradejau lankyt pirma klase,  ta proga. tai buvau labai laiminga, dziaugiaus be galo. tai jei jau auskariukai nuo kudikystes tai ka benores paaugus, tatoo pasidaryt pirmosios klases proga???...  doh.gif

Na nereikia lyginti auskaru iverimo ir tatuiruociu darymo.Kazkaip tikrai neteko matyti mazu vaiku su tatuiruotem,tikiu ir jums :lotuliukas:Mazi vaikuciai sakot ir taip grazus,nereikia jokiu auskaru,o va vyresni vaikai negrazus,o kai praduri ausis jie tokie grazuciai patampa lotuliukas.gif
Atsakyti