Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(nemezide @ 2010 07 28, 22:40)
Siulyciau arsioms priesininkems pries auskaru verima pasiskaityti temos pavadinima "Kada ir kur iverti,kaip priziureti?",tai kad cia dalinamasi patirtimi apie auskaru verima vaikams,o ne diskusijos uz ar pries auskaru verima.Kam negrazu tegu nesiveria,cia kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas,vieni tevai duria ausis,kiti ne.Vieni tevai perka vaikui namini gyvuneli,kiti ne,vieni tevai maitina vaika pirktiniu pagamintu maistu ir visokiu slamstu,kiti maitina vaika sveiku,svieziu namie pagamintu maistu.Tai kad cia pasirinkimo teise,ir tikrai manau juokinga uzsipulti kitaip nei jus mastanciu ir gyvenanciu tevu,o tuo labiau izeidineti!!! Alabama,jums auskarai abejotinas grozis,nesiverkit!!!!!!!!!jei nepastebejot jusu nuomone cia niekam neidomi rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole ! SUVARTET KAIP REIKIANT! doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot kur Kaune higieniskai, svelniai praduria mazyliams ausytes.
Atsakyti
QUOTE(nemezide @ 2010 07 28, 22:40)
Siulyciau arsioms priesininkems pries auskaru verima pasiskaityti temos pavadinima "Kada ir kur iverti,kaip priziureti?",tai kad cia dalinamasi patirtimi apie auskaru verima vaikams,o ne diskusijos uz ar pries auskaru verima.Kam negrazu tegu nesiveria,cia kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas,vieni tevai duria ausis,kiti ne.Vieni tevai perka vaikui namini gyvuneli,kiti ne,vieni tevai maitina vaika pirktiniu pagamintu maistu ir visokiu slamstu,kiti maitina vaika sveiku,svieziu namie pagamintu maistu.Tai kad cia pasirinkimo teise,ir tikrai manau juokinga uzsipulti kitaip nei jus mastanciu ir gyvenanciu tevu,o tuo labiau izeidineti!!! Alabama,jums auskarai abejotinas grozis,nesiverkit!!!!!!!!!jei nepastebejot jusu nuomone cia niekam neidomi rolleyes.gif

tu esi durna boba. Is tokiu vaikus reikia atiminet. Daro ple kaliauses is vaiku nuo 10 menesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baileys: 02 rugpjūčio 2010 - 14:03
QUOTE(baileys @ 2010 08 02, 15:03)
tu esi durna boba. Is tokiu vaikus reikia atiminet. Daro ple kaliauses is vaiku nuo 10 menesiu.

tai as ir skaitausi prie tu durnu bobu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,mano mazyle jau 5 menesiu buvo auskaruota ,o ka negerai?
uzuojauta jusu vaikams turint tokia MOTINA,pasenusia be laiko.... doh.gif ,jeigu jau uz tokius dalykus siulo vaikus atimt...tikrai uzuojauta vaikams
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 08 02, 18:24)
tai as ir skaitausi prie tu durnu bobu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,mano mazyle jau 5 menesiu buvo auskaruota ,o ka negerai?
uzuojauta jusu vaikams turint tokia  MOTINA,pasenusia be laiko.... doh.gif ,jeigu jau uz tokius dalykus siulo vaikus atimt...tikrai uzuojauta vaikams

jo..tu irgi durna boba. Dvigubai durnesne uz ta pirmaja.
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 08 03, 02:58)
jo..tu irgi durna boba. Dvigubai durnesne uz ta pirmaja.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik durnas zmogus gali kitus vadinti durnais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gaila man taves BOBA!!! o tavo vaiko dar labiau! verysad.gif kaliause esi tu,o ne musu grazus vaikuciai 4u.gif ir cia is taves reikia atimt vaika,nes nemoki savo emociju del tokiu niekniekiu valdyt,as jau galiu isivaizduot kas buna del rimtu dalyku gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(nemezide @ 2010 08 03, 13:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik durnas zmogus gali kitus vadinti durnais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gaila man taves BOBA!!! o tavo vaiko dar labiau! verysad.gif  kaliause esi tu,o ne musu grazus vaikuciai 4u.gif  ir cia is taves reikia atimt vaika,nes nemoki savo emociju del tokiu niekniekiu valdyt,as jau galiu isivaizduot kas buna del rimtu dalyku gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

aha aha.. tu esi durna boba, ir tik durnos bobos nevaldo emociju..
Atsakyti
Skaitau ir nesuprantu, ar cia apie ,,durnas bobas,, tema ar apie auskaru verima. Gerbkime kitu nuomone ir nesisvaidykime epitetais. Mane domina, kur mazylei Kaune higieniskai, be skausmo iverti auskarus. Diskutuokime i tema. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 08 03, 15:07)
Skaitau ir nesuprantu, ar cia apie ,,durnas bobas,, tema ar apie auskaru verima. Gerbkime kitu nuomone ir nesisvaidykime epitetais. Mane domina, kur mazylei Kaune higieniskai, be skausmo iverti auskarus. Diskutuokime i tema. doh.gif

jo. cia tema apie durnas bobas, kurios bjauroja savo vaikus, jiem dar to nesuprantant.
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 08 03, 17:43)
jo. cia tema apie durnas bobas, kurios bjauroja savo vaikus, jiem dar to nesuprantant.

tai vat jus pirmoji is tu bobu ... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2010 08 03, 15:07)
Mane domina, kur mazylei Kaune higieniskai, be skausmo iverti auskarus. Diskutuokime i tema. doh.gif

Kaune tai nezinau. As savo mergytei veriau tai pas savo kosmetologe,pas kuria jau daug metu lankausi. ax.gif Beje mazi vaikuciai greiciau pernesa skausma negu didesni. Ir tas šovimas neskausmingas,o skausmingiausia buna kai vakare jau reikia miegoti,ir negali nei ant vieno šono gultis nei ant kito ax.gif Arba kai reikia priziureti. Nu bet aš išoviau didesnei tai man biškiuką vargo buvo. O kaip su kudikio prieziura ir miegojimu tai nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 08 03, 22:49)
Kaune tai nezinau. As savo  mergytei veriau tai pas savo kosmetologe,pas kuria jau daug metu lankausi.  ax.gif  Beje mazi vaikuciai greiciau pernesa skausma negu didesni. Ir tas šovimas neskausmingas,o skausmingiausia buna kai vakare jau reikia miegoti,ir negali nei ant vieno šono gultis nei ant  kito  ax.gif  Arba kai reikia priziureti. Nu bet aš išoviau didesnei tai man biškiuką vargo buvo. O kaip su kudikio prieziura ir miegojimu tai nežinau  ax.gif

mes vereme salone,tai nesuregavo isvis.tik mum antroje dienoje pradejo tinti ausytes,tada mes is karto pervereme auksinius.aisku kazdien purskeme vaistukus,mum greitai uzgijo.o del miegojimo tikrai nebuvo vargo,nes tokie maziukai vaikai dar taip nereguoja i skausma.jau geruiau verti maziukui ,nei didesniam,kada jau vaikas turi baime. smile.gif
Atsakyti