Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(Alabama @ 2010 07 27, 23:44)
O tatuiruotes nepraso jus mergyte?Pykst-pykst ir padarytu wub.gif  wub.gif

Nu žinot, kam čia taip šaipytis reikia?? blink.gif kiekvienas turi pasirinkimo teisę, jei jums nepatinka tai ir neverkite savo vaikui auskarų ax.gif nematau nieko tragiško, jei vaikas nori ir įgyvendinamas šis noras ir aišku ne visi norai pildomi, bet šitas noras nėra kažkas siaubingo, juk anksčiau ar vėliau, mergytė ar jau mergina versis auskarus 4u.gif
truputėlį tolerancijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2010 07 28, 08:06)
Nu žinot, kam čia taip šaipytis reikia??  blink.gif kiekvienas turi pasirinkimo teisę, jei jums nepatinka tai ir neverkite savo vaikui auskarų  ax.gif nematau nieko tragiško, jei vaikas nori ir įgyvendinamas šis noras ir aišku ne visi norai pildomi, bet šitas noras nėra kažkas siaubingo, juk anksčiau ar vėliau, mergytė ar jau mergina versis auskarus  4u.gif
truputėlį tolerancijos  doh.gif

Tai gal geriau mergina, o ne 10 menesiu kudikis?Apie koki pasirinkima jus kalbat, ka gali pasirinkti toks mazytis?Bukit tolerantiski SAVO vaikams, nekankinkit ju del abejotino grozio.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 07 27, 22:44)
neturiu mergytes,bet tikrai idomu,o jus viska duodat dukrytei ko ji nori? g.gif  nes tokio amziaus vaikas tikrai nori daug ir visko..

Jos norai nera ispildomi visi. Tarkime ji nori kamuolio(ju pilna namie),mes susitariam,kad gal kita karta pirksime kamuoly ar zaisla. Vietoj to as jei pasiulau knygute ar kazka panasaus.Ji isirenka pati ax.gif Jos norai nera kad va as noriu ten kazko jau nenormalaus ar brangaus dalyko. g.gif Siandien va ryte kai sukavomes paprase kad nuvesciau pas ygaga(pas arklius),sakau gerai,kai pamiegosi pietu,pavalgysi,tada galesime vaziuoti. ax.gif

Papildyta:

Tatuiruote galima ir uzlipyti lotuliukas.gif Ji jau turejo. Ir ka? lotuliukas.gif
As jos netysiau uz rankytes,neverciau saut kad man grazu. Taip man grazu mazi vaikai su auskarais.As labai norejau isauti auskariukus kai buvo kudikis.Bet man vyras neleido ax.gif O kai paprase pati...prasau,jeigu nori,bet jai buvo viskas paaiskinta,o ji kuo puikiausiai tai suprato(nera jie kvaili tie vaikai) wub.gif O aiskinta beje tikrai ilgai ir vis klausta ar tikrai tu to nori.Cia nebuvo taip,kad ji pasake man viena diena ir va,iskart nulekiau ir isoviau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 07 28, 09:09)
  ax.gif  g.gif    ax.gif 
  lotuliukas.gif    lotuliukas.gif
  ax.gif    wub.gif    ax.gif

Jusu vyras protingas zmogus.Galetu dazniau jums kazko neleisti.
2.5 metu vaikas nesugeba numatyt pasekmes-raida tokia.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 07 28, 10:28)
Jusu vyras protingas zmogus.Galetu dazniau jums kazko neleisti.
2.5 metu vaikas nesugeba numatyt pasekmes-raida tokia.

Tai Jus man tada paaiskinkite kokios gali buti pasekmes ysovus vaikui auskariukus? g.gif
Ir ko man vyras Jusu nuomuone neturetu leisti? g.gif Labai jau ydomu pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 07 28, 10:39)
Tai Jus man tada paaiskinkite kokios gali buti pasekmes ysovus vaikui auskariukus?  g.gif
Ir ko man vyras Jusu nuomuone neturetu leisti?  g.gif  Labai jau ydomu pasidare  g.gif

Na jus pati gi raset, kad mergaite nezinojo, kaip skauda bus auskarus priziuret.Ji pagal savo amziu dar nemoka numatyt tokius dalykus ir sprest turi tevai, ir vadovautis ne vaiko uzgaida.
Atsakyti

ai, nenusišnekam biggrin.gif vaikam tatuiruočių niekas nedaro ir nedarys. nebent lipduką priklijuot gali laugh.gif

man kitktas įdomu. o kaip dėl auskarų berniukams? mano sūnus jau nori. aš būčiau kaip ir nieko prieš, bet vyras užgiedojo, kad auskarai bernams yra gėjiška blink.gif tai tenka dabar atkalbinėt. kaip bus su baseinu (juk negalima bus šlapint), kaip su kartingais (ten šalmą reikia mautis ant galvos)? ir šiaip -- kai netingės praustis, tada pagalvosim biggrin.gif (turės jis tą auskarą kada nors tai tikrai)
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2010 07 28, 11:39)
Tai Jus man tada paaiskinkite kokios gali buti pasekmes ysovus vaikui auskariukus?  g.gif
Ir ko man vyras Jusu nuomuone neturetu leisti?  g.gif  Labai jau ydomu pasidare  g.gif

ir jus uzkibote ant senu bobuciu,kaip sakoma blush2.gif .kaip ir as pasisakiau,kad veriau auskariukus mergaitei 5 men,tai patikekite,kokios diskusijos uzvire.....as uz jus ir jusu vaika.cia kiekvieno asmeninis reikalas verti ar neverti?
jau mano dukrai virs 3 metuku ir nieko nera nutike,nesuprantu,kokios gali buti pasekmes? lotuliukas.gif cia tai moteriskiate nuklydo i lankas...matyt is neturejimo ka veikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 07 28, 20:10)
ir jus uzkibote ant  senu bobuciu,kaip sakoma  blush2.gif .kaip ir as pasisakiau,kad veriau auskariukus mergaitei 5 men,tai patikekite,kokios diskusijos uzvire.....as uz jus ir jusu vaika.cia kiekvieno asmeninis reikalas verti ar neverti?
jau mano dukrai virs 3 metuku ir nieko nera nutike,nesuprantu,kokios gali buti pasekmes? lotuliukas.gif cia tai moteriskiate  nuklydo i lankas...matyt is neturejimo ka veikti  lotuliukas.gif

Aha,uzkibau ant tokio zmogaus kuris matau labai labai labai stipliai(kaip mano mergyte sako wub.gif ) persa savo nuomuone kitiems ax.gif Ir negali but kitaip kaip tik tai kaip ji pasako cool.gif
Atsakyti
Siulyciau arsioms priesininkems pries auskaru verima pasiskaityti temos pavadinima "Kada ir kur iverti,kaip priziureti?",tai kad cia dalinamasi patirtimi apie auskaru verima vaikams,o ne diskusijos uz ar pries auskaru verima.Kam negrazu tegu nesiveria,cia kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas,vieni tevai duria ausis,kiti ne.Vieni tevai perka vaikui namini gyvuneli,kiti ne,vieni tevai maitina vaika pirktiniu pagamintu maistu ir visokiu slamstu,kiti maitina vaika sveiku,svieziu namie pagamintu maistu.Tai kad cia pasirinkimo teise,ir tikrai manau juokinga uzsipulti kitaip nei jus mastanciu ir gyvenanciu tevu,o tuo labiau izeidineti!!! Alabama,jums auskarai abejotinas grozis,nesiverkit!!!!!!!!!jei nepastebejot jusu nuomone cia niekam neidomi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nemezide @ 2010 07 28, 21:40)
?!!! !!!!!!!!!

Nusiraminkit, mergaites.Nediskutuosiu, kad iki jusu lygio nenusirist.
Atsakyti
QUOTE(nemezide @ 2010 07 28, 22:40)
Siulyciau arsioms priesininkems pries auskaru verima pasiskaityti temos pavadinima "Kada ir kur iverti,kaip priziureti?",tai kad cia dalinamasi patirtimi apie auskaru verima vaikams

na tai pati is pasiskaityk pavadinima.
"Kada ir kur iverti,kaip priziureti?", - pagal tave tai salono, kur veria auskarus pavadinimas?
Maniske versis tada, kai pati supras ir mokes priziureti tiek ausis po verimo, tiek auskarus ir savaime aisku pareiks nora. Sugebeti priziureti auskaru manau jau sugebetu, nes pvz vaistus pati pasiiima isgeria ar kremu pasitepa. O va noro kol kas nereiske - tai ir gerai.
Atsakyti