Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 20, 22:31)
mes dukrytei dureme ausytes ,kai buvo penki menesiai, prie saules salone.o gydomuosius mes antroi dienoi  isvereme,nes labai sutino ausytes.tai mes vereme savo uzsakytus,auksinius auskariukus  4u.gif tai tada atslugo tynius ir labai greitai viska sugijo thumbup.gif

Ačiū už info, vakar ten savo princesei ir pradūrėm ausytes 9 mėnesių sukakties proga 4u.gif Viskas praėjo greitai, šiek tiek ašaryčių, bet dabar linksmutė, gerai nusiteikus ir laaabai graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2010 03 24, 09:23)
Ačiū už info, vakar ten savo princesei ir pradūrėm ausytes 9 mėnesių sukakties proga 4u.gif  Viskas praėjo greitai, šiek tiek ašaryčių, bet dabar linksmutė, gerai nusiteikus ir laaabai graži smile.gif

tai sveikinu jusu princese,nu matote ji jau daug didesne ir supranta ,kad skauda.... 4u.gif uztat ir sakoma,kad kuo mazesnei geriau durti. 4u.gif
Atsakyti
Nori ir manoji 4m tik kažin kaip bus,ar neišeisim su viena skyle g.gif norėčiau gimtadieniui,balandį,ar neklius už kepurytės, gal vasaros palaukti?
Atsakyti
QUOTE(*Pu-pa* @ 2010 03 28, 01:13)
Nori ir manoji  4m tik kažin kaip bus,ar neišeisim su viena skyle  g.gif  norėčiau gimtadieniui,balandį,ar neklius už kepurytės, gal vasaros palaukti?

jei jau apsisprendete,tai ir nebelaukite,verkite.sugis ir tikrai niekas nekliuna,aisku kazkiek turi pasaugoti,bet pirma antra diena skaudesnes,o daugiau nebeskauda,o vasara sakoma ,kad greiciau gyna,bet....tiek laukti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi LABAI noriu įverti dukriukui auskariukus. Mums liepą bus 2 metai ir ji labai pasiutusi, tai labai dvejoju ir pykstu ant savęs, kad anksčiau nesiryžau nuvežti jos, kad įvertų, dabar jau nekreiptų dėmesio. Aš matau, kaip jai patinka puoštis papuošaliukais - aš pati kai suveriu kokius auskariukus, tai iškart deda prie ausytės ir bėga prie veidrodžio wub.gif arba prašo manęs, kad užkabinčiau ant ausytės biggrin.gif tai sakau gal ji tikrai visai nieko prieš būtų, jei įvertume... Atsimenu kai man vėrė, tai skausmas buvo lyg kas įgnybtų biggrin.gif O dukrytė skausmui pakanti, pati sau buvo įkandus į ranką, kol vos ne mėlynė liko doh.gif
Atsakyti
Sveikos.Kur kaune maziems vaikams duria ausytes.Aciu uz atsakyma,tusciu komentaru nereikia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikes info-Ametistejoj,Saulejoj veria vaikuciams ausytes nuo 5 metuku,Molo Toveroj-nuo keliu menesiuku mirksiukas.gif Kam bus ydomu kas ir kaip,rasykit i az.
Atsakyti
Nu va,viskas truko maximum 2min,yskaitant auskariuku rinkimasi uzkalbant vaika smile.gif Po pirmo suvio kruptelejo,padavem nauja zaisliuka,po antro supyko,kad vel suskaudo,pravirko,bet pastaciau ant zemes,pasakiau,kad tetai ate padarytu ir issisiepus istrepsejo,tiek cia tu baisumu tongue.gif
Atsakyti
Gal zinote kur Vilniuj duria keliu menesiu mergytei ausytes? norim vasara prasidurti smile.gif ir siaip kiekvienos mamos nuomone, kaip rengti, maitinti, ir aukleti savo vaika smile.gif kiti iki metuku buna su sliauztais, o kiti jau nuo men su normaliais rubeliais aprengti. man labai grazu mazos mergytes su auskariukais smile.gif
Atsakyti
O mes kol kas nenorim dukrytems durt ausyciu... ax.gif Manau pacios kai apsispres,tada ir nesios auskariukus 4u.gif
Atsakyti
sveikos...
mano mergytei tuoj bus keturi metukai....bet ji man seniai jau snekejo apie auskariukus-uzsidedavo mano rinkes ant ausu ir nesiodavo....-dar pries kelias dienas paklausei ar tikrai nori, nes kai durs truputi skaudes-tai sako labai noriu-tai mes vakar nuvaziavom ir prasidurem-zinoma pirma ausi dave-sedejo laiminga, bet kai pradure ,net sucype ir sake antros ausies neduos, tai teko ja prilaikyti, bet kai isdure antra-atsistojo..ir ilaiminga pasisokinedama isbego...tai vakar visa euforijoj lakste po namus...
nors mano mama tai labai skeptiskai paziurejo-net supyko, kad vaikui praduriau-sako tu savo norus cia tenkini-kad jai kvailai atrodo mazi vaikai su auskarai-tipo kaip rusai.....ka zmpones pasakys...kaip i mane ziures?
tai man net nervas paeme....toks jausmas kad vaikas nieko nenorejo, as jai pati surisau ir nuveziau..nu zodziu..
bet seip svarbiausia kad mergyte patenkinta:))
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano dukrytei buvo 3 metukai,kai pirmą kartą pradūrėm ausytes.......manau g.gif neverta su tuo skubėti
užgijo viskas puikiai,tik labai pagalvėlės ausytčių putlios,nelabai auskariukus ėjo pritaikyti ir kai reikėdavo užsegti,tai vargdavom ax.gif
po metukų pametėm auskariuką ir daugiau nebesidavė įveriama,tai ausytčių skilutės ir užaugo biggrin.gif
kai sukako 7 metai,užsimanė vėl skylučių,tai dabar pati veriasi,išsiveria ir jokių problemų nebekyla
Tiesa.....per tuos metus ir skylučių vieta ausytėse pasikeitė,nnes vaikas auga,ausytės taip pat

sunglasses2.gif
Atsakyti