Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 20, 21:31)
mes dukrytei dureme ausytes ,kai buvo penki menesiai, prie saules salone.o gydomuosius mes antroi dienoi  isvereme,nes labai sutino ausytes.tai mes vereme savo uzsakytus,auksinius auskariukus  4u.gif tai tada atslugo tynius ir labai greitai viska sugijo thumbup.gif

Vat ir yra tas blogis, kad vėrete auksinius, nes aš pati dabar galiu vertis tik auksinius auskarus, nuo visu kitu tinsta ir susidaro tokie lyg akmenukai . Tai yra dėl to, kad pirmus vėriau auksinius, o ne gidomuosius ar kokius kitus..
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 03 21, 09:38)
Vat ir yra tas blogis, kad vėrete auksinius, nes aš pati dabar galiu vertis tik auksinius auskarus, nuo visu kitu tinsta ir susidaro tokie lyg akmenukai . Tai yra dėl to, kad pirmus vėriau auksinius, o ne gidomuosius ar kokius kitus..

zinau 4u.gif ,kad dabar gales tik auksinius nesioti,bet as tik uz auskinius,ne spati iskarto uzsigidziau ausis su auksiniais auskarais.as nemegstu kitu auskaru,visada keiciuosi ir nesioju tik auksinius.net papuosalo kitokio neturiu nei vieno blush2.gif ,tik isskyrus auksiniai papuosalai.todel .man graziau kai mergiates nesioja rimtesnius papuosalus,o ne tuos visokius turginius papuosaliukus.
cia mnao asmenine nuomone. 4u.gif
todel tikiuos,kad ir mano mergyte nesios rimtesnius pauosaliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 21, 11:44)
zinau 4u.gif ,kad dabar gales tik auksinius nesioti,bet as tik uz auskinius,ne spati iskarto uzsigidziau ausis  su  auksiniais auskarais.as nemegstu kitu auskaru,visada keiciuosi ir nesioju tik auksinius.net papuosalo kitokio neturiu nei vieno blush2.gif ,tik isskyrus auksiniai papuosalai.todel .man graziau kai mergiates nesioja rimtesnius papuosalus,o ne tuos visokius turginius papuosaliukus.

O man kaip tik sidabras labiau prie sirdies :)Tu turginiu kaip jus sakot nesiot negaliu,ta pacia sekunde tinsta ausys.Dukryte dabar su gydomaisiais,bet po ju zadu verti tik sidabrinius.
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 21, 11:44)
zinau 4u.gif ,kad dabar gales tik auksinius nesioti,bet as tik uz auskinius,ne spati iskarto uzsigidziau ausis  su  auksiniais auskarais.as nemegstu kitu auskaru,visada keiciuosi ir nesioju tik auksinius.net papuosalo kitokio neturiu nei vieno blush2.gif ,tik isskyrus auksiniai papuosalai.todel .man graziau kai mergiates nesioja rimtesnius papuosalus,o ne tuos visokius turginius papuosaliukus.

visų pirma, nepraktiška vaikui nešioti visad auksinius, nes gali juos su visomis ausimis nuplėšti.

Antra, yra prabangi bižuterija, tarkim Tiffany's papuošalai nebūtinai iš tauraus metalo, bet dažnai atrodo žymiai skoningiau nei auksiniai ;]

Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 03 21, 10:38)

Ir kazin is kur tokia teorija g.gif Mano mama pavyzdziui negali nesioti auskaru prie ausies tinsta tik nutysusius gali tai kazin ka ji blogai padare g.gif Mano vyresnioji dukra isvaiksiojo su gydomaisiais normaliai laiko veliau nesiojo bizuterija...ir po kokiu 8 metu nebegalejo bizuterijos nesioti...tik sidabra ir auksa ir kazin kokia teorema jai tiktu? g.gif antrajai dukrai tik praverus idejau auksinius ir iki pat siol jau 6 metai ji nesioja kokius tik nori bizuterija sidabra auksa.... Tad idomu kur,kada ir kas cia padare toki atradima kad jei tik pradurus idesi auksinius tai jau kitokiu ir nebenesiosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 03 21, 23:59)
visų pirma, nepraktiška vaikui nešioti visad auksinius, nes gali juos su visomis ausimis nuplėšti.

Antra, yra prabangi bižuterija, tarkim Tiffany's papuošalai nebūtinai iš tauraus metalo, bet dažnai atrodo žymiai skoningiau nei auksiniai ;]

jus sakot nepraktiska visad nesioti auksinius blush2.gif ,o sakykit,ar su kitais auskarais neimanoma isplesti auskaru su visom ausim?su visais yra minusu.ir visu pirma as neveriu tokiu,kad vaikui kandaruotu ,kokie nutyse auskarai.
as tik uz rimtesnius ,gerus papuosalus 4u.gif .
ir nereikia gincytis,nes vienam patinka auksas ,kitam sidabras,visu nuomones ir poziuriai skirtingi smile.gif
ir niekur nera parasyta,kad auksas nepraktiskas schmoll.gif .man patinka auksas ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2010 03 19, 17:41)
man tai visiskas apsurdas vert mazam vaikui auskarus  doh.gif

tongue.gif Tau apsurdas, o man ir daugeliui mamu grazu thumbup.gif . Cia kiekvieno asmeninis reikalas bigsmile.gif .
Atsakyti
Ir ne aPsurdas, o aBsurdas, jei jau tokios mes "protingos". Šiaip, nieko asmeniško... Jau su tom savo kategoriškom nuomonėm, kartais nueinama per toli. Nematau aš čia jokio aBsurdo tokiuose ir panašiuose dalykuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martyna_mx: 22 kovo 2010 - 12:30
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 22, 10:20)
jus sakot nepraktiska visad nesioti auksinius blush2.gif ,o sakykit,ar su kitais auskarais  neimanoma isplesti auskaru su visom ausim?su visais yra minusu.ir visu pirma as neveriu tokiu,kad vaikui kandaruotu  ,kokie nutyse auskarai.
as tik uz rimtesnius ,gerus papuosalus 4u.gif .
ir nereikia gincytis,nes vienam patinka auksas ,kitam sidabras,visu nuomones ir poziuriai skirtingi  smile.gif
ir niekur nera parasyta,kad auksas nepraktiskas  schmoll.gif .man patinka auksas ir tiek 4u.gif

O jums turi būti parašyta kažkas? Kitaip pačiai susivokit nelabai eina? Tai gerai, kad patinka, man auksas ir patinka, ypac luitais. Kalba buvo apie vaiką, ne apie jus. Auksas vaikui negerai tuo, kad dabar ir už telefoną užmuša.
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 03 22, 18:05)
O jums turi būti parašyta kažkas? Kitaip pačiai susivokit nelabai eina? Tai gerai, kad patinka, man auksas ir patinka, ypac luitais. Kalba buvo apie vaiką, ne apie jus. Auksas vaikui negerai tuo, kad dabar ir už telefoną užmuša.

jus ka norit ta verkite savo vaikui,nors ir metalinius . doh.gif tai taip iseina,kad del vagiu as vaikui negaliu verti aukso?nu is nusisnekejote.jei jum galimybes neisnesa ,tai cia jusu reikalas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 22, 21:53)
jus ka norit ta verkite savo vaikui,nors ir metalinius . doh.gif tai taip iseina,kad del vagiu as vaikui negaliu verti aukso?nu is nusisnekejote.jei jum galimybes neisnesa ,tai cia jusu reikalas  blush2.gif

cha cha cha, čia tipo mane suvartė...
Atsakyti
QUOTE(baileys @ 2010 03 23, 22:21)
cha cha cha, čia tipo mane suvartė...

nieko as nevartau ir nesiruosiu,o jei jum nuotaika prasta ,as ne prie ko schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti