Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

Mes tai kosmetikos kabinete dureme ,o kainavo 25lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaA @ 2006 03 31, 14:47)
Kokiame kosmetikos kabinete dūrei?Noriu mažajai pradurt,bet va nežinau į kokį vest g.gif Kur kokia kosmetologė daugiau patyrusi,o tai mergina dar mažutė g.gif

Mes dūrėm Big'e, "Abrakadabros" grožio salone. Ten dirbanti kosmetologė labai maloni ir sakė, kad nei vienam jos durtam leliukui dar nėra supuliavę ausytės g.gif . Nežinau kaip kitiems, bet mano dukrytei nepūliavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2006 03 31, 16:34)
Aš tai dar bijau todėl, kad vieną ausį pradurs ax.gif , o kitos nebeduos durti... unsure.gif
ir vaikščios nei skusta nei lupta... lotuliukas.gif

Fleita kokio amžiaus jūs dūrėte ausytes? ar nebuvo problemų su antra ausyte? blush2.gif

Aš dūriau, kai dukrytei buvo 1,2m. Aš taip pat labai to bijojau, nes manoji tokia labai baukšti ir aktyvi, nieko neprisileidžia ir vienoj vietoj nenusėdi. Bet buvo geriau nei tikėjausi. Davėm su vyru savo mobiliakus ir dar kosmetologė savo (nematytą), tai dukra buvo labai patenkinta, mygtukus spaudinėjo... iki tol kol pradūrė pirmą skylutę, tik tada sureagavo ir pradėjo po kelių sek verkti. Bet panešiojom truputį, pašnekinom, po to vėl kosmetologė davė kažkokį nematytą daiktą ir ši vėl užsižaidė, taip pradūrė antrą skylutę mirksiukas.gif . Tada vėl truputis ašarų, palyginimui, kai skiepyjamės, tai dukra daugiau verkia. Na, beduriant aš galvytę truputį prilaikiau (sėdėjo ji ant tėčio kelių), bet ji to nejuto ax.gif .
Atsakyti
Va,va ir man idomu kaip ten su taskais yra... mastau.gif Teisybe,ar tik gossip.gif ...
Mes dukrytei iverem auskariukus kai jai 2 metukai suejo,viskas gerai buvo,labai dziaugesi,visiem sutiktiem pazistamiem ir nelabai,ausytes rode didis.gif lotuliukas.gif
O va po metu pielonefritu susirgo unsure.gif Anyta dar rado apie taskus straipsni,tai isaiskino man,kad "sugadinau" vaikui inkstus umn.gif oj,tiurejau vargelio... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2006 03 31, 15:34)
Aš tai dar bijau todėl, kad vieną ausį pradurs ax.gif , o kitos nebeduos durti... unsure.gif
ir vaikščios nei skusta nei lupta... lotuliukas.gif

...as irgi bijojau kad neliktume su viena nepradurta ausyte,bet nieko abi pradure biggrin.gif .Jinai net sureguot normaliai nespejo ,viskas vyko greit .O kaip pradure abi, tik tada turbut suprato ir pradejo verkt,bet kaip kosmetologe atnese veidrodi ir parode ausytese auskariukus asarytes iskart dingo biggrin.gif ... ir veidrodis is rankyciu ilgam nedingo ,ejo ir visiem rode savo auskariukus ir labai buvo patenkinta ,ausytes greit uzgijo thumbup.gif ,o durem pries dveju metuku gimtadieni .Sese buvo su auskariukais ,tai ir mazajai reikejo rolleyes.gif
Man nepasitaike kad kokia bobulka skaitytu moralus ,o tik butu pabandzius ...tuoj i vieta butu pastatyta tongue.gif
O del tu tasku ,tai niekas ten neziurejo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 01 balandžio 2006 - 21:58
as tai manau kad mazoms mergaitems dar per anksti pradurti ausytes...gal as kiek senamadiska, na, bet cia tik mano nuomone... blush2.gif kiek pamenu, pati auskariukus turiu nuo 4 klases... flirt.gif
Atsakyti
Pas abejas dukras auskariukai įverti 2metuku,tik todel kad vyro klausiau doh.gif Vis -peranksti,peranksti g.gif labai gražu mažos panelytės su auskariukais thumbup.gif ,reikejo dar anksčiau vert thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(devil @ 2006 04 05, 16:08)
as tai manau kad mazoms mergaitems dar per anksti pradurti ausytes...gal as kiek senamadiska, na, bet cia tik mano nuomone... blush2.gif  kiek pamenu, pati auskariukus turiu nuo 4 klases... flirt.gif

sutinku kad mazoms mergaitems visai netinka auskariukai,gali ir palaukt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte00 @ 2006 05 01, 23:44)
sutinku kad mazoms mergaitems visai netinka auskariukai,gali ir palaukt  schmoll.gif

Mano 6-iu metu mergina irgi labai uzsidegusi auskariukus tureti. Nematau as cia nei jokio didelio grozio, nei naudos. Duodasi vaikai, dar uzkabins kas netycia, isples...
Tai sutarem, kad kai tik bus 12 metu ir labai vis dar didelis noras, tada ir versim. Turiu dar laiko biggrin.gif
Atsakyti
Mes savo mergytei įvėrėme kai jai buvo 4,5m. Ji labai norėjo. Tikrai gražu kai mažos mergytės su auskariukais. biggrin.gif Nebuvo jokių užkabinimų ar išplėšimų, nors niekada nevėriau į ausytes kabančių ar užsikabinančių auskariukų, tik ypatingomis progomis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliaa: 02 gegužės 2006 - 16:43
NU as gal labiausiai senamadiska busiu ax.gif Galvoju, kad visiskai nereikia mazom mergytem verti auskaru. Man tikrai rusiskas iprotis atrodo g.gif . Aishku cia tik mano nuomone, bet...
Manau, kad cia visiskai pacios jau uzaugusios paneles reikalas. Gal ji visai nenores tu skyliu uzaugus schmoll.gif
Atsakyti
Mano Saulytei šinadien suėjo 7 mėnesiukai, p galiau tvirtai apsisprendžiau jai įverti auskariukus, tai šiandien vešiu. Jau seniai tai norėjau padaryti, tik va vyras: dar maža, dar nereikia ir t.t. O mano mama, tai net iškart po dvi skylutes kiekvienoje ausytėje siūlo iškart pradūrti, jai labai gražu. Tai kaip seksis pranešiu.
Atsakyti