Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(*AJR* @ 2009 09 26, 21:23)
o galim paklaust tada kokia nauda apart grozio auskarai yra 6m vaikui ar 40m moteriai? g.gif

na taip auskarai naudos apart grozio neduoda - sutinku

na nenoriu gincytis blush2.gif

as tik sakiau, kad savo kudikiui ausu nedurciau, nes jam tokiu papildomu grozio priemoniu kaip auskarai - nereikia, nes jis pats is saves yra labai grazus wub.gif

bet niekada niekam nesakiau ir nesakysiu, kad "tu nedurk" ar dar kazka....
kiekviena savaip puosiam savo turta.. biggrin.gif
as nepiktybiskai gincijuos - jei gu ka biggrin.gif
Atsakyti
aš iš tų, kurios nesupranta, kam kūdikiui auskarai. Man asmeniškai jokio grožio. Mano nuomne auskarai tikrai nėra rekalingas "pagražinimas" kūdikiui. Mama nori, tai ir veria. Na, kaip lėlei... Žodžiu, nesupratau ir nesuprasiu... irnesakyk.gif
Atsakyti
Mamytės, gal kuri žinot kur Kaune yra toks medicininis kosmetologinis kabinetas, kur veria auskariukus? g.gif Mano krikšto dukrytei bus dovana 5-to gimtadienio proga, nes pati labai jau nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiste23 @ 2009 09 29, 16:29)
Mamytės, gal kuri žinot kur Kaune yra toks medicininis kosmetologinis kabinetas, kur veria auskariukus? g.gif  Mano krikšto dukrytei bus dovana 5-to gimtadienio proga, nes pati labai jau nori  4u.gif

kazka esu girdejusi, kad klinikose lyg ir veria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiste23 @ 2009 09 29, 17:29)
Mamytės, gal kuri žinot kur Kaune yra toks medicininis kosmetologinis kabinetas, kur veria auskariukus? g.gif  Mano krikšto dukrytei bus dovana 5-to gimtadienio proga, nes pati labai jau nori  4u.gif

mes verem Akropoli Ametisteja grozio salone,reikia usirasyti is anksto kad ateitu kosmetologe kuri praduria mirksiukas.gif ir seip visur reikia uzsirasyti is anksto bent jau as kur skambinausi tai taip sake g.gif ir beto nevisur duria jaunesniem kaip mokyklinio amziaus vaikam blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2009 09 29, 22:54)
mes verem Akropoli Ametisteja grozio salone,reikia usirasyti is anksto kad ateitu kosmetologe kuri praduria  mirksiukas.gif  ir seip visur reikia uzsirasyti is anksto bent jau as kur skambinausi tai taip sake  g.gif ir beto nevisur duria jaunesniem kaip mokyklinio amziaus vaikam  blink.gif

na mes kai durem savo ausis, tai ekspromtu taip sugalvojom ir nuvarem i grozio salona, teko palaukt 10 min. ir prieme. dure kosmetologe.

o kita skyle tai durem tiesiog maximos antram aukste esancioj kirpykloj, ejom pro sona ir paklausem ar priims. beje pastaroje patiko labiau. ir nuskausmino ta ausyte. (pirmaja kai durem nenuskausmino)

o kas liecia mazus vaikus, tai gal todel nepriima, kad nemegsta, gal bijo vaiku asaru. reik gi ir moket susitart su vaiku. o gal pazeisti ka bijo, juk ta ausyte tokia maza.
Atsakyti
mes rugsejo 2d aplakstem visus grozio salonus Kaune ir niekas ta pacia diena nepravere,visur liepe uzsirasyt is anksto doh.gif o ta diena butent vaziavom durtis ausyciu,tai namo teko grysti su asarom ,kad be auskariuku biggrin.gif

as cia irgi nepiktybiskai,tiesiog mum tikrai taip sake mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2009 09 30, 09:28)
mes rugsejo 2d aplakstem visus grozio salonus Kaune ir niekas ta pacia diena nepravere,visur liepe uzsirasyt is anksto  doh.gif o ta diena butent vaziavom durtis ausyciu,tai namo teko grysti su asarom ,kad be auskariuku  biggrin.gif

as cia irgi nepiktybiskai,tiesiog mum tikrai taip sake mirksiukas.gif

na vadinasi mums pasiseke biggrin.gif nors pirmaja ausi kai durem ir kai po to neleido durt antros skyles, sake gal po keliu valandu persigalvos, tai sugrizom po valandos, kosmetologe atsiprase klienes kuria turejo ir prieme mus, bet deja vis tik teko iseit be auskaro. doh.gif
Atsakyti
Pritariu toms, kurios sako, kad naturalus vaikuciai, patys graziausi smile.gif

Gal dar tatuiruote sugalvos kas padaryti- ant petuko- angeliuka geriausiu atveju, jei ne drakona, ziauru...

Atsiprasau, gal per senamadiskai ziuriu. Vaikiukai- musu angeliukai!
Atsakyti
QUOTE(shopmania @ 2009 10 02, 15:17)
Pritariu toms, kurios sako, kad naturalus vaikuciai, patys graziausi smile.gif

Gal dar tatuiruote sugalvos kas padaryti- ant petuko- angeliuka geriausiu atveju, jei ne drakona, ziauru...

Atsiprasau, gal per senamadiskai ziuriu. Vaikiukai- musu angeliukai!

Na gal ir per senamadiskai doh.gif

Mano dukra nuo dvieju metu jau su pradurtom ausimis,ir nematau nieko cia blogo schmoll.gif Prie ko cia tos tatiuruotes???
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 10 02, 16:37)
Na gal ir per senamadiskai  doh.gif

Mano dukra nuo dvieju metu jau su pradurtom ausimis,ir nematau nieko cia blogo  schmoll.gif  Prie ko cia tos tatiuruotes???

drinks_cheers.gif
kiekvienas turi pasirinkimo laisvę, aš pati norėjau, ir dukrytė norėjo, vis dėdavosi auskariukus prie ausų ir klausdavo ar gražu, krikštų mama rugsėjo 1 dienos proga nusivedė ir parėjom gražios, visiems iškarto rodė ir klausė ar gražu biggrin.gif
o dėl taturuočių tai čia per žiaurus jau požiūris, juk nesam kažkokios beprotės doh.gif doh.gif beje ir sau tatoo niekada nesidaryčiau tongue.gif
Atsakyti
Lyg ir reiketu issakyti savo nuomone,o ne komentuoti,kabinetis......Maniskei 9men.verciau jau dabar auskariukus,tik kad ji labai ausytes tampo,trina,tai gal siek tiek palauksim biggrin.gif
Atsakyti