Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(Alabama @ 2009 09 06, 18:54)
Ne, as nesu rasiste.O tai jei kuno zalojimas yra negrazu, tai jau rasiste?O zinot, kad gentyse mazom mergaitem nupjauna klitoriu, tai jei man ir tai negrazu, tai as rasiste? cool.gif
O jus pati rasot lietuviskai? biggrin.gif Prisikabinau, nes kai zmogus raso specElistas, tai parodo jo issilavinimo lygi.
Grozi kiekviena savaip supranta, bet uz ka kudiki skaudint vardan chmmmm "grozio"?

Ir kazin koks mano issilavinimas pagal jus??? lotuliukas.gif tai va ir buvo pradurta anksciau kad to skausmo nebutu doh.gif o jusu suvokimo laipsnis apie ka kalba eina lygu nuliui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 09 06, 16:54)
Ne, as nesu rasiste.O tai jei kuno zalojimas yra negrazu, tai jau rasiste?O zinot, kad gentyse mazom mergaitem nupjauna klitoriu, tai jei man ir tai negrazu, tai as rasiste? cool.gif
O jus pati rasot lietuviskai? biggrin.gif Prisikabinau, nes kai zmogus raso specElistas, tai parodo jo issilavinimo lygi.
Grozi kiekviena savaip supranta, bet uz ka kudiki skaudint vardan chmmmm "grozio"?

o tai ka tada reiskia pasakymas afrikos genciu lygis? jis jums zemesnis? tai irgi pakankamaii neissilavinus jei nezinot kas yra rasizmas wink.gif zmoniu visokiu cia raso, ir rusakalbiu, jiems sunkiau lietuviskai parasyt, bet jie turi teise, aisku jei jus rasiste, tai cia nieko stebetino rolleyes.gif
as cia nerasau lietuviskom raidem, bet ir nesikabineju prie kitu del ju wink.gif o jums del kabinejimosi tik pastebejima parasiau..na o apie klitorius tai ne cia pataiket, ne apie tai tema, bejeesu tikra, kad gyvai ir to nematet biggrin.gif
o prie ko cia skaudinimas? skaudinimas yra izeidinejimas, musimas ir zeminimas, jei auskaru verimas skaudinimas tai apskritai uzdraustas turetu but unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 09 06, 17:54)

O,tai,jeigu žmogus žemesnio išsilavinimo,tai jam negalima rašyti forume g.gif Ir jūs turite teisę jį žeminti rolleyes.gif
Atsakyti
kuo primityvesnis zmogus, tuo labiau jis megsta auskarus, apyrankes, ziedus, plunksnas, tatuiruotes.
Tokiu zmoniu daug buvo pries 8 000 metu.
Taciau ir siais laikais ju sutinkama afrikoje ir amazones dziunglese.
Jie nera blogesni ar geresni uz mus.
Paprasciausiai jie yra primytyvesni...nu kaip bezdziones, pavyzdziui.

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 09 08, 11:15)
Paprasciausiai jie yra primytyvesni...nu kaip bezdziones, pavyzdziui.

Nu taip...beždžionės-blondinas-beždžionės...
Atsakyti
Man asmeniškai negražu, kai vaikus taip "išdarko" schmoll.gif Vaikas yra nuostabus grožis ir be papuošalų, kuriuos nešioja šiaip suaugusieji. Tas pats, kas kūdikiui pradėt lūpas dažyti, ar blakstienas, juk irgi gražu skaitosi. Bet juk ne ant vaiko, o ant suaugusiojo.
Pati tikrai neleisiu kūdikiui, ar paaugusiam vaikui verti auskarų schmoll.gif Čia mano asmeninė nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2009 09 14, 18:33)
Man asmeniškai negražu, kai vaikus taip "išdarko"

man asmeniskai negrazu, kai vaikus "prievartauja"...
Nu bet jeigu tai vaiko motina ar tevas, tai jiems galima...
Todel, kad vaikas yra ju nuosavas mesos gabalas..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 09 06, 16:54)

jei jau patarinėjat rašybos klausimais, pati nedarykit klaidų.

Jei į temą, šįkart pritarčiau blondino pastebėjimams biggrin.gif
Atsakyti
metuku laiko iverem auskariukus ,jokiu probelmu nebuvo ,greitai sugijo ,buvo momentas kai net vaidino ir visiem rode savo grozi ant ausyciu ,o siaip tai pasimirso ,net neprisimena ,kad tokie yra smile.gif vere is karto i abi ausytes ,paverke nepilnai minute ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2009 09 16, 01:39)
metuku laiko iverem auskariukus ,jokiu probelmu nebuvo ,

,paverke nepilnai minute ir viskas  4u.gif

metuku laiko isdurem akytes...
Neverke...pazeidem asaru liaukas.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.178 @ 2009 09 16, 10:58)
metuku laiko isdurem akytes...
Neverke...pazeidem asaru liaukas.

Toks jausmas, kad jūs čia atėjote tik tai pasišaipyti. schmoll.gif
Atsakyti
idiotiska tema, ateini paskaityt info, o pasiskaitai vien pasidrabstyma purvais...
eilini kart...tikrai neturit matyt ka namie veikt... doh.gif
Atsakyti