Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

as dukrytei praduriau susytes kai buvo 9 men. labai greitai uzgijo thumbup.gif kelis kartus per diena valiau su peroksidu, po maudiniu su spiritu ir viskas thumbup.gif man asmeniskai labai grazu, o 2-3metu mergytes,kai jau pacios nori prasidurti,bijo to skausmo, nors nera jis labai stiprus, o tik ziuri i kitas ir pavydi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2006 02 24, 19:50)
mano dukrai auskariukus iverem,kai jai buvo 2 paros,o priziureti paprastai,as kelis kartus per diena pavalydavau spirituku,o del tasku tai net nzn,man paciai,kai vere,atseit,taike i taskus,bet visiskai nieko,manau tai didziausia nesamone.

o kur jus veret auskariukus tokiai mazai princesei?gal ligoninese veria?as ir labai noriu iverti savo busimai princesei auskariukus ir ieskau info kur ir kas geriau galetu iverti...? g.gif
Atsakyti
Mano mergaitei ivere 7 metu gimtadienio proga, drauge mano nusivede grozio salona ir pokst ir yra. Na labai mergaite norejo tai ir leidom smile.gif Priziurejom menesi, kas diena po 5k su vandenilio peroksidu plovem.
Atsakyti
man tevai ivere auskara i apyvarpe, kai man buvo 7 metai.
Pamenu... labai dziaugiausi, kad turiu tokius protingus tevus.
Dabar dziaugiuosi, kad ju neturiu...
Atsakyti
QUOTE(andreja24 @ 2009 07 25, 11:08)
As savo dukrytei iveriau auskariukus 2 men. thumbup.gif  pasitariau su gydytoja tai pati patare kad geriau anksciau kai vaikas dar nesigula ant sono tik ant nugarytes..ir dar ausyje nera kremzlytes..pati patare eiti i medicinini-kosmetologini kabineta thumbup.gif  ir viskas buvo super  wub.gif

o siaube doh.gif , as pati turiu dukra ir jai praduriau ausytes, kai jai buvo 5 m ir tai, kai ji jau pati to norejo ir nebebijojo durtis. O tokiai mazai mergytei niekada nedurciau ausyciu. Cia tik paciu mamu uzgaida, o kas nuo to vaikui...
Atsakyti
QUOTE(Jedute @ 2009 09 04, 15:59)
o siaube  doh.gif , as pati turiu dukra ir jai praduriau ausytes, kai jai buvo 5 m ir tai, kai ji jau pati to norejo ir nebebijojo durtis. O tokiai mazai mergytei niekada nedurciau ausyciu. Cia tik paciu mamu uzgaida, o kas nuo to vaikui...

Cia buvo gydytojos patarimas tongue.gif ir gal netgi tam kad penkiu metu jusu dukrai skaudejo daug labiau nei mano dukrytei tongue.gif nes kremzlytes dar nebuvo tongue.gif
O cia visai ne mamu uzgaida o darome mergaites grazias ir tiek tongue.gif lygiai taipat kaip vaikui lakstyti su suknyte yra nepatogu tai kam suknytes dedam????tik del savo uzgaidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jedute @ 2009 09 04, 13:59)
o siaube  doh.gif , as pati turiu dukra ir jai praduriau ausytes, kai jai buvo 5 m ir tai, kai ji jau pati to norejo ir nebebijojo durtis. O tokiai mazai mergytei niekada nedurciau ausyciu. Cia tik paciu mamu uzgaida, o kas nuo to vaikui...

o tai jau 5m mergyte turi savo nuomone tvirta ir jau tai nera uzgaida doh.gif nu jau geriau apie uzgaidas patylet tada jums doh.gif o kas apskritai vaikui nuo tu auskaru jei jau taip? ar nuo sukneliu ar nuo kasyciu? jam tai vienodai, jam svarbu zaidimai, pramogos cia tik mamu uzgaidos rolleyes.gif
Atsakyti
nepatinka man auskarai nei bambose nei kitur isskyrus ausyse tai nuo senu senoves jau kilmingosios damos puose ausis brangakmeniais
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2009 09 04, 17:28)
o tai jau 5m mergyte turi savo nuomone tvirta ir jau tai nera uzgaida  doh.gif nu jau geriau apie uzgaidas patylet tada jums  doh.gif o kas apskritai vaikui nuo tu auskaru jei jau taip? ar nuo sukneliu ar nuo kasyciu? jam tai vienodai, jam svarbu zaidimai, pramogos cia tik mamu uzgaidos  rolleyes.gif

Dukra, budama 5 (be triju men 6 m) jau pati manes paprase, kad nuvesciau jai pradurti ausytes. Iki to laiko as jai net nesiuliau to daryti. Tad tai buvo tik pacios mergaites uzgaida, nes dauguma mergaiciu grupeje pradejo durtis ausytes ir ji gavo tai, ko nori - iverem auskariukus. Ir tai tikrai ne mano uzgaida tongue.gif
na, o 2 men kudikis ka supranta apie auskaru grozi? ir kas paneigs tai, kad jam ausis praduret tokiam mazam yra ne mamos uzgaida smile.gif
tai tada is kart ir bamba perdurk - juk uzaugs, taps panele ir nores ta bamba prasidurt mirksiukas.gif o tada bus labai skaudu tongue.gif

o del suknyciu ...... jei jos ilgos ir vos ne palei zeme velkasi - tai tikrai vaikui nepatogu, o jei aprengtum tokia, kuri iki keliuku, ji tikrai zaidimu veiklai netrugdys tongue.gif

o man net i galva nesautu, kad 2 men kudikiui reikia durti ausytes doh.gif

na, bet kiekviena turi siuo atveju turi savo nuomone, ir cia atejau ne pyktis, o tik isreiksti ka manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jedute: 04 rugsėjo 2009 - 17:41
QUOTE(Jedute @ 2009 09 04, 17:34)
Dukra, budama 5 (be triju men 6 m) jau pati manes paprase, kad nuvesciau jai pradurti ausytes. Iki to laiko as jai net nesiuliau to daryti. Tad tai buvo tik pacios mergaites uzgaida, nes dauguma mergaiciu grupeje pradejo durtis ausytes ir ji gavo tai, ko nori - iverem auskariukus. Ir tai tikrai ne mano uzgaida  tongue.gif
na, o 2 men kudikis ka supranta apie auskaru grozi? ir kas paneigs tai, kad jam ausis praduret tokiam mazam yra ne mamos uzgaida  smile.gif
tai tada is kart ir bamba perdurk - juk uzaugs, taps panele ir nores ta bamba prasidurt mirksiukas.gif  o tada bus labai skaudu  tongue.gif

o del suknyciu ...... jei jos ilgos ir vos ne palei zeme velkasi - tai tikrai vaikui nepatogu, o jei aprengtum tokia, kuri iki keliuku, ji tikrai zaidimu veiklai netrugdys  tongue.gif

o man net i galva nesautu, kad 2 men kudikiui reikia durti ausytes  doh.gif

na, bet kiekviena turi siuo atveju turi savo nuomone, ir cia atejau ne pyktis, o tik isreiksti ka manau

o man nesautu i galva 5m mergytes tokias uzgaidas pildyt, tai uzsimanys tatuiruotes per visa nugara su kaukokle irgi pildysit sia uzgaida? ne? o kodel? juk ji savo nuomone tai turi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jedute @ 2009 09 04, 19:34)
Dukra, budama 5 (be triju men 6 m) jau pati manes paprase, kad nuvesciau jai pradurti ausytes. Iki to laiko as jai net nesiuliau to daryti. Tad tai buvo tik pacios mergaites uzgaida, nes dauguma mergaiciu grupeje pradejo durtis ausytes ir ji gavo tai, ko nori - iverem auskariukus. Ir tai tikrai ne mano uzgaida  tongue.gif
na, o 2 men kudikis ka supranta apie auskaru grozi? ir kas paneigs tai, kad jam ausis praduret tokiam mazam yra ne mamos uzgaida  smile.gif
tai tada is kart ir bamba perdurk - juk uzaugs, taps panele ir nores ta bamba prasidurt mirksiukas.gif  o tada bus labai skaudu  tongue.gif

o del suknyciu ...... jei jos ilgos ir vos ne palei zeme velkasi - tai tikrai vaikui nepatogu, o jei aprengtum tokia, kuri iki keliuku, ji tikrai zaidimu veiklai netrugdys  tongue.gif

o man net i galva nesautu, kad 2 men kudikiui reikia durti ausytes  doh.gif

Tai kai tavo astuoniu metu mergaitei uzeis noras i bamba isivert auskara irgi versi?? g.gif nes jau pati nores?? doh.gif ar tada bus tavo uzgaida neleisti??? g.gif ji juk jau supras kad grazu bamboi auskaras tongue.gif
Koks patogumas su suknele zaisti ar sokineti ant kokio batuto??? g.gif ir ka supranta 2 metuku mergyte???apie sukneles grozi??? doh.gif jai su kelnem butu daug patogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*AJR* @ 2009 09 04, 18:48)
o man nesautu i galva 5m mergytes tokias uzgaidas pildyt, tai uzsimanys tatuiruotes per visa nugara su kaukokle irgi pildysit sia uzgaida? ne? o kodel? juk ji savo nuomone tai turi  tongue.gif

jei jus savo 2 men dukrai bambos neversit, tai as 5 m mergytei ir tatuiruotes nedaryciau smile.gif
viskam savo laikas - ir auskarams ir tatuiruotei ir tai paciai bambai mirksiukas.gif
Atsakyti