Kiekvienas turi savo nuomone. Musu mazylei auskariukai buvo isauti 7 men. ir nieko neatsitiko,vaikas iskart prie ju priprato o dabar jau net manuosius verziasi isiverti
as niekada neverciau,man kudikiui negrazu,netinka
mes savo dukrytei 11menesiu auskariukus ivereme ir nieko,netampo ir net ju neliecia.
Gerai, kad pas mane abu bernai, tai nors šiuo klausimu ramu Nors man, asmeniškai, negražu Gal aš ir "senobinių" pažiūrų, bet viskam savas laikas, kaip sakant "ateis laikas, bus ir vaikas". Mažom mergytėm su žaislais reikia žaist, o ne blizgučius ausyse saugot.
GAl jos pačios ir priprant prie tų auskariukų ir supranta, akd reik saugot, bet daržely vaikams žaidžiant visko gali nutikt, galų gale ir rengiant, gali užsikabint... Kažkuriam skyrely ir tema buvo "lopšelyje dingo auskariukai"...tai dar auklėtojoms papildomos problemos....
Nu va, pasisakiau, o ti kpaskui į temos pavadinimą įsiskaičiau, akd nebuvo klausiama reikia-nereikia, temos autorė klausė kaip, kur .... sorry už off topic
GAl jos pačios ir priprant prie tų auskariukų ir supranta, akd reik saugot, bet daržely vaikams žaidžiant visko gali nutikt, galų gale ir rengiant, gali užsikabint... Kažkuriam skyrely ir tema buvo "lopšelyje dingo auskariukai"...tai dar auklėtojoms papildomos problemos....
Nu va, pasisakiau, o ti kpaskui į temos pavadinimą įsiskaičiau, akd nebuvo klausiama reikia-nereikia, temos autorė klausė kaip, kur .... sorry už off topic
QUOTE(omny @ 2009 01 11, 22:57)
mano vyras irgi pries, sake jej bus dukra neleis jai auskriuku iverti
Savo mergaitei auskariukus iveriau 2 metuku,vyras ispradziu sake kam traumuot vaika,bet kai pamate pati visiems.
QUOTE(MELDA @ 2006 02 22, 08:52)
Mano dukrai 7 metai, nori įveriamų auskariukų, nežinau ar pritarti, kur įverti, kad pataikytų į reikiamus taškus, kaip po to Gal turite patirties?
Tokio amžiau mergytei manau, jau galima verti, bet ne tik gimusiam kūdikiui ar kelių mėnesiukų, o verti tik specelizuotose salonuose.
mano maziukei 3men, as labai noriu pradurti ausytes jai labai grazu maziukes su auskariukais
tik kaip ten juos duria? as kazkada kai veriausi tai su tokiu kaipo sautuveliu prasove, bet skaudejo mirtinai man
tik kaip ten juos duria? as kazkada kai veriausi tai su tokiu kaipo sautuveliu prasove, bet skaudejo mirtinai man
QUOTE(Bluebell @ 2009 07 24, 20:45)
mano maziukei 3men, as labai noriu pradurti ausytes jai labai grazu maziukes su auskariukais
As savo dukrytei iveriau auskariukus 2 men. pasitariau su gydytoja tai pati patare kad geriau anksciau kai vaikas dar nesigula ant sono tik ant nugarytes..ir dar ausyje nera kremzlytes..pati patare eiti i medicinini-kosmetologini kabineta ir viskas buvo super
Mano mergytei 9 men grazu man auskariukai bet kazkaip gaila dar vaiko juk skauda
QUOTE(jurguzet @ 2009 07 27, 23:52)
Mano mergytei 9 men grazu man auskariukai bet kazkaip gaila dar vaiko juk skauda
Ko tik moterys neiškenčia dėl grožio?
QUOTE(Angelux @ 2009 07 28, 10:13)
Ko tik moterys neiškenčia dėl grožio?
Teisingai pastebėta, moterys , o ne vaikai