Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(ramuniuks1 @ 2008 12 07, 14:42)
beto kiek zinau kai gyvenau ispanijoj ten tik gimus mergaitems praveria auskarus dar ligoninej net neatsiklause tevu ar jie nori. tai visiem priimtina ir grazu tai.

Niu kad Ispanijoj weria neatsiklause tai tikrai nea schmoll.gif
Bet man asmeniskai irgi grazu, tik kad wyras labai pries tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omny: 11 sausio 2009 - 21:58
Aš griežtai prieš auskarų vėrimą. nematau reikalo darkyti savo mergaitės. užaugs, pati jei norės įsivers. ir esu begalo dėkinga mamai kad leido man pačiai nuspręst šiuo klausimu. įsivėriau ten kur aš norėjau biggrin.gif vaikas ne žaislas 4u.gif
Atsakyti
O gal zinot kur Kaune gerai veria auskariukus maziukem mergytem? ne kokia kosmetologe, nes bijau, kad nepataikytu i nereikalingus taskus... blush2.gif
Atsakyti
man tai labai grazu kai mazytes mergytes su auskariukais, taciau saviskei kazkaip nelabai noreciau, nebent kai paaugs ax.gif
Atsakyti
O Kaune jei kas nors sumastysit darytis, tai labai rekomenduociau Andra is buvusio Tabu salono Undineje. Siai dienai ji isikelusi i Ausros medicinos centra Luksio gatveje 3, taciau kiek zinau ieskosi sau nauju patalpu. Jei kam reiks tai : 8672 67776 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikai @ 2009 01 13, 19:56)
Aš griežtai prieš auskarų vėrimą. nematau reikalo darkyti savo mergaitės. užaugs, pati jei norės įsivers. ir esu begalo dėkinga mamai kad leido man pačiai nuspręst šiuo klausimu. įsivėriau ten kur aš norėjau  biggrin.gif vaikas ne žaislas  4u.gif

as manau ko anksciau to geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 02, 12:01)
as manau ko anksciau to geriau smile.gif

Mes irgi labai bijojom vertis auskariukus, bet vis dėl to nuėjom 1,4 metuku. Tai labai gražiai mus priėmė, pašnekėjo su mažaja ir mažylė net neaiktelėjo. Pradurėm ir išėjom biggrin.gif ( mažoji net nekruptelti, kai skėpijam) . Užgijo kažkur po 2-3 sav, nepuliavo. Tai dabar visom rodo auskariukus, labai patenkinta, kai pagyria.
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2009 07 02, 13:39)
Mes irgi labai bijojom vertis auskariukus, bet vis dėl to nuėjom 1,4 metuku. Tai labai gražiai mus priėmė, pašnekėjo su mažaja ir mažylė net neaiktelėjo. Pradurėm ir išėjom  biggrin.gif ( mažoji net nekruptelti, kai skėpijam) . Užgijo kažkur po 2-3 sav, nepuliavo. Tai dabar visom rodo auskariukus, labai patenkinta, kai pagyria.

Gimus mergytei, ketinom įverti auskariukus metukų proga, bet kažkaip pagailėjom pupos blush2.gif . Dabar galvojma, gal įversim prieš darželį, prieš antrąjį gimtadienį g.gif
Atsakyti
Man labai grazu kai maza mergyte ir su auskariukais,tai kai gime dukra iskart sakiau,kad kai sukaks metukai - dursim,bet nedrysau.Ir durem pres menesi (neuzilgo bus 2 metukai),pakartot to nenoriu,nors ji nekruptelejo,net nesuverke(nesuprato kas darosi)bet nuo to garso jau taip sliepese tecio glebyje,kad ir i masyna nunesem o ta nenorejo jo paleisti,veliau uzmigo ir pabudo jau kaip nieko ir neivyko.Sukiojau,ir lasinau kai miegodavo (netepiau o su pipete ant auskariuko lasinau,nes manau geriau i vidu ten patenka to spirito,geriau praplauna),po svaites jau ir galva plovem,ir pati ji judindavo auskara,zodziu net nepastebejom kaip uzgyjo
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 02 22, 08:52)
Mano dukrai 7 metai, nori įveriamų auskariukų, nežinau ar pritarti, kur įverti, kad pataikytų į reikiamus taškus, kaip po to Gal turite patirties? g.gif

kai mano dukrai buvo 7 metai, nuvedziau i tatuiruociu salona, kaune, prie kalnieciu, ir ivere su tuo sautuvu, iskart isege auskariukus, tai mano mergaite net nekruptelejo. paskui valem su medetku tinktura, uzgijo puikiausiai, neturejom jokiu problemu.
Atsakyti
joks daktaras nepatars to daryti iki tol kol vaikui nesueis 15-17 metu. kada daugmaz bus susiformave ausys, ir visi taskai jose- regos, jusles ir t.t
Atsakyti
Kokiame kosmetikos kabinete Klaipėdoje duria ausis vaikams ax.gif
Atsakyti