Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

*citra* drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na pasakysiu ir savo nuomonę.
Dukrai įvėriau auskarus 10m., nes ji labai prašė. Iki tol galvojau, kad nesąmonė visai mažutėm verti ausis, kol jos pačios nenori. Kai perskaičiau visų pasisakymus, pagalvojau, kad kuo mažesnis vaikas, gal net ir geriau, lengviau užgyja, mažiau problemų. O budama didesnė, tikrai užsimanys auskarų, tik ausis užgydyti bus sudėtingiau. Ausis valyti reikia kasdien, jeigu pamirštu, pati neišsivalo, pamiršta. Jau ausytės guvo užgyję, bet pabuvo vasarą stovykloje, nepasivalė ir užpuliavo. Auskarus pasikeisti užsimanė jau po savaitės. Taip zyzė, kad pakeičiau į auksinius. Gerai, kad manęs prašė, o ne pati sugalvojo.
Kai kurios draugės pačios sugalvojo pasikeisti. Kai ausis neužgijusi gana skausminga. Draudė vieną auskarą įsivėrė, o kito nepajėgė, labai skaudėjo. Taigi dabar vaikšto su vienu auskaru, ta skylė baigia užaugti, sakė eis vėl persiverti. Kita draudė iš vis nepajėgė įsiverti auskarų, tai užsiaugino skyles, tai vėliau vėl persidūrė.
Atsakyti
gavom dovanų auksinius auskariukus ir dabar mąstau durt jau jai tas ausis ar ne... vis bijau, kad netyčiau užkliudžius išsiraus ji tuos auskarus... nes dabar gi kaip tik tas periodas, kai pradeda atrasti savo ausis ir kitas kūno dalis... gal dar palaukt? net nebežinau patarkit merginos
ačiu labai iš anksto už jūsų nuomonę
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes pradurem mazei ausytes, na paverke truputuka, ir pasimirso, nei puliavo, nei raudonavo thumbup.gif mes durem kaune prie taubuciu odos klinika tokia yra, tai ten super personalas, greitai ir graziai praduria, galima savo atsinest, galima ir ten issirinkt auskariukus mirksiukas.gif
O priziurejom taip, sukinejom kad nepriaugtu ir tepem su salicilo rugstim mirksiukas.gif
Atsakyti
Roberta su auskariukais vaiksto lygiai nuo metuku,man labai grazu,is kitu mamu sulauakiau kaip ir priekaistu kam to reikejo,gal uzaugusi nenores nesioti auskarau ir t.t bet seip man labai labai garzu kai mano mazyte su auskariukais, uzaugs ir pati nuspres ar nori buti su ar be 4u.gif 4u.gif
uzgijo ausytes labai lengvai ir pradurus jokios reakscijos nebuvo,tik kai kosmetologe pradejo utiu tiu tada asraleles kelios nuriedejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2008 07 22, 08:40)
man mano dukra grazi ir mergaitiska ir taip - paciu savo prigimimu, teti labai graziai jau apie pirsta moka vynioti. Auskaru tam visai nereikia

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 09 22, 17:13)
O kur Kaune duria ausytes mažiukams ?

hiper maxima sesuo ,ten savo mazei ivere biggrin.gif
Atsakyti
neversiu,nes man bus gražu,bet nežinau ar vaikui bus gražu ax.gif
Atsakyti
dukrytei praveriau,kai buvo 1m.pavalydavau truputy,o dabar nieko nedarau,viena kart tik kitais pakeiciau.sugijo puikiai,jokiu paraudimu nebuna thumbup.gif
Atsakyti
kuo vaikutis mažesnis, tuo jam žaizdelės gyja greičiau. juk net ir mėlynės mažiukams išnyksta daug sparčiau nei suaugusiems. todėl manau, kad auskarams verti tinkamiausi yra du periodai: iki 3 metukų, kai vaikutį gali prižiūrėti mama, jam valyti ausytes ir mokyti, kad auskariukus reikia saugot. o antrasis- nuo ~12 metų, kai vaikas jau supranta, kad reikia save prižiūrėti ir saugot. (tokiam amžiuje dar pliusas, nes gali pats apsispręst, ar nori auskariukų) 4u.gif
Atsakyti
As isitikinusi, kad nera reikalo ar butinybes mazam vaikui i ausis verti auskarus schmoll.gif , tiesiog vaikiskiau ir graziau be ju, bent tokia mano nuomone. Ateis laikas, kaip sakoma, bus ir vaikas, bet nesmerkiu, jei kas galvoja kitaip, tiesiog visi turi teise tureti savo nuomone ir isitikinimus g.gif . Pati prasiveriau 16 metu, bet manau, kad kuo anksciau, tai nebutinai tuo geriau, puikiai gali uzgyti tos ausys ir veliau. g.gif o del sveikatos, tai pilna mazu vaiku su auskarais ir su akiniais tuo paciu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balock: 06 gruodžio 2008 - 20:39
as savo mazylei isduriau 4men, beveik nesuregavo kelios asarytes ir tiek labai greit uzgijo nepuliavo neraudo viskas thumbup.gif pati prie ausyciu nelebnda nesidrasko labai super atrodo as uz ta nuoomone kad mazesnei geriau ne taip skausma jaucia kaip didesne ir greiciau gyja thumbup.gif taigi mamytes kas norit tai tikrai is patirties sakau pirmyn nieko blogo nenutiks 4u.gif
Atsakyti
mano dukriukui 3 men per kaledas versim auskariukus man grazu. o jai nepatiks gales uzsiaugint uzaugus. beto kiek zinau kai gyvenau ispanijoj ten tik gimus mergaitems praveria auskarus dar ligoninej net neatsiklause tevu ar jie nori. tai visiem priimtina ir grazu tai.
Atsakyti