Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

Man ir grazu mergytes su auskariukais, bet manau, kad verti ausytes reiketu tada, kai pati princesyte to uzsimano (kai tikrai suvokia ka tai reiskia). Maniskei greit bus 3-ji, taip noreciau, kad ji su auskariukais jau butu, bet palauksiu dar ax.gif Man lb baisu tas ausyciu uzgijimas g.gif
Atsakyti
kazkokia jau cia diskusija ne i tema nusivaziavo doh.gif bet ir as pasireiksiu..man asmensikai labai skauda sirdi kai reikia mazute skiepinti,o ypac kai susirgo kiek daug jai teko iskesti visokiu laseliniu,ir manau beprasmiskas dalykas yra vel virkdyti vaikiuka del auskaru verimo...kai kuriu mamu issireiskimas kad tik truputi paverke ir viskas (cia berods mamos zurnale straipsniukas buvo) as asmeniskai labai stengiuos isvengti bet kokio skausmo ir asaru savo dukrytes. ir manau kad auskaru verimas kudikeliui atima zmogaus kaip asmenybes pasirinkimo laisve ....
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2008 07 15, 15:16)
O kodėl suaugusi moteris ar mergaitė 10-12 metų veriasi auskarus??? manau dėl to pačio -> blizgu=>gražu=>noriu  biggrin.gif  o dėl ko dar ???

suauges zmogus gali apgalvoti savo sprendima.
Dazniausiai man auskarai buna aprangos dalis - paprastomis dienomi juos ne visada uzsidedu.
Ir auskurus renkuosi tikrai ne pagal blizguma.
Maniskiai leisk, tai ir vasariska suknele ziema apsivilks, nes jinai grazi - idomu ar suauges protaujantis zmogus taip elgiasi.
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2008 07 02, 10:37)
Vaikas ir krikšto nesupranta, bet mes juos krikštijam... nes taip reikia. Kvailas palyginimas  ax.gif  Bet vaikas (ne kūdikis) tikrai supranta kas tai yra auskarai ir kam jie naudojami  smile.gif

drinks_cheers.gif

Man labai grazu ir mergaitiska, kai mergytes su auskariukais bigsmile.gif Todel savo pupai irgi ketinu durti ausytes. Na, nenores veliau, nenesios tu auskaru, problemos tame nematau.
Ir cia manau beprasmiska gincytis sia tema. Kiekviena mama renkasi, ka daryt savo vaikui. Kitos pvz nekrikstyja vaiku su ta mintim, kad "uzaugs-pats pasirinks religija " blink.gif Nu man asmeniskai tai cia isvis absurdas. Bet jos taip nusprende, ju reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 liepos 2008 - 23:03
QUOTE(*Citra* @ 2008 07 21, 23:59)

Man labai grazu ir mergaitiska, kai mergytes su auskariukais  :

man mano dukra grazi ir mergaitiska ir taip - paciu savo prigimimu, teti labai graziai jau apie pirsta moka vynioti. Auskaru tam visai nereikia
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 07 22, 07:40)
man mano dukra grazi ir mergaitiska ir taip - paciu savo prigimimu, teti labai graziai jau apie pirsta moka vynioti. Auskaru tam visai nereikia

Maniske irgi man pati graziausia mergina (bet juk cia naturalu biggrin.gif ), ir nesakau, kad auskarai jai priduos grozio ar mergaitiskumo, (ar priduos didesni sugebejima aplink pirsta kazka vynioti unsure.gif ). Tiesiog man labai grazu ir viskas. O ir matau kad jai jau dabar visokie blizguciai "prie sirdies". Tik pamato uzdeta grandinele ar auskarus-iskart yra meginama nurauti, istraukti,paliesti biggrin.gif Zodziu, tikiuosi ji ir uzaugusi nores puostis papuosalais ir nemanau kad padarysiu nuodeme isdurus jai ausytes neatsiklaususi jos leidimo biggrin.gif
Kaip rasiau, kiekvienos teise rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 22 liepos 2008 - 10:10
Mes pries savaite savo 4 metu dukrytei isdureme ausytes, nes pati labai norejo, darzelyje prisiklause. Kai reikejo durti antraja skylute aisku asaru buvo, bet ji pati pakiso nebloga minti, sako: "mama, tu isdurk". Ji atsisedo teciui ant keliu, nususuko i ji, ir atseit mama isdure. Ir neskaudziau pasirodo, ir ne taip baisu buvo kaip pirmaja, kai svetima teta dure. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -lelija-: 22 liepos 2008 - 10:46
QUOTE(-lelija- @ 2008 07 22, 11:45)
Mes pries savaite savo 4 metu dukrytei isdureme ausytes, nes pati labai norejo, darzelyje prisiklause. Kai reikejo durti antraja skylute aisku asaru buvo, bet ji pati pakiso nebloga minti, sako: "mama, tu isdurk". Ji atsisedo teciui ant keliu, nususuko i ji, ir atseit mama isdure. Ir neskaudziau pasirodo, ir ne taip baisu buvo kaip pirmaja, kai svetima teta dure.  tongue.gif

Na gudručiai tie vaikučiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2008 07 22, 11:45)
Mes pries savaite savo 4 metu dukrytei isdureme ausytes, nes pati labai norejo, darzelyje prisiklause. Kai reikejo durti antraja skylute aisku asaru buvo, bet ji pati pakiso nebloga minti, sako: "mama, tu isdurk". Ji atsisedo teciui ant keliu, nususuko i ji, ir atseit mama isdure. Ir neskaudziau pasirodo, ir ne taip baisu buvo kaip pirmaja, kai svetima teta dure.  tongue.gif

gal mamai dar baisiau nei vaikui buvo biggrin.gif
Atsakyti
O kur Kaune duria ausytes mažiukams ?
Atsakyti
Įvėriau dukrytei ausis prieš mėnesį ir niekiek nesigailiu schmoll.gif Kai vėrė,net nesureagavo schmoll.gif Gavom dovanų labai gražius auskariukus ir norėjos juos panaudoti,užgijo puikiai,purškiau "Cutassept".Atrodo thumbup.gif
O auskarus Milijosmama tai juk kiekvienam beveik grožio msalone veria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viilda: 22 rugsėjo 2008 - 19:55
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 09 22, 17:13)
O kur Kaune duria ausytes mažiukams ?

Mes prasidūrėm Ąžuolyno sporto ir sveikatingumo centre pas kosmetologę, man taip pat labai gražu mažos mergytės su auskariukais ax.gif
Atsakyti