Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(gagrate @ 2008 07 09, 15:36)
Ka reiskia jei vaikas nori,negi penkiu men. kudykis gali isreiksti nora del auskaru,juos tureti doh.gif

Vaikas norą išreikšti sugeba jau būdamas 5-7 metų. Jau atėjusios į pirmą klasę mergaitės užsimano auskarų, jei pamato pas kitą mergaitę ausytėse. Ir jos suvokia tai kaip grožį. Ar visos mamytės išklauso tada savo vaikų norą (tada juk jau sugeba pareikšti, ko nori)? Na ne. Daugumai mamyčių būna visai nesvarbu, kad tas noras būna išreikštas, būna numojama į tai ranka - et, juk vaiko užmačios. Ir tada, sugebančiam išsakyti savo norus vaikui, bus suvadovauta taip, kaip nori mama, nes ji įsivaizduoja žinanti, kas tam vaikui geriausia. Tai kam dabar čia rašyti apie vaiko norus? Kvailas argumentas - ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 07 09, 15:37)
as matyt namo kampas, bet nemanau kad nepilnai triju metu pyplys ( butent tokio amziaus ligiukss vaikas) supranta visa sia situacija. Blizgutis =grazu = noriu.

Suprasciau, jeigu kalba eitu apie 10-12 metu vaika.

Tai jau būdamas ką tik gimęs vaikas supranta ko nori.Juk kai nori valgyti verkia,kai šlapias verkia.O kai jau jam trys metukai juk ir jau žino ar to nori ar to?
O ar tikrai 12 metų mergaitės supranta ir nori pradėti lytinį gyvenima,kalbu apie tas kurias pradeda ar tikrai jos to nori?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2008 07 10, 09:38)
Tai jau būdamas ką tik gimęs vaikas supranta ko nori.Juk kai nori valgyti verkia,kai šlapias verkia.O kai jau jam trys metukai juk ir jau žino ar to nori ar to?

Alki ir nora tustintis net ir gyvunai supranta.
Tai tikrai nera sugebejimo mastyti ir spresti, kas gerai, o kas blogai, kas tinkama, o kas ne pozymis
Atsakyti
buvau toj Ispanijoj, žinot kaip man pasirodė -- auskarai matyt reikalingi tam, kad atskirt, kurios lyties yra vaikas. nes kai mergytė su suknyte ir su kasytėm -- nu tai aišku kad mergytė. o jei trumpais plaukais ir su treningais -- tik iš auskarų pažinsi. o ir berniukai dabar dažnai būna ilgais plaukais.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 07 10, 11:24)
buvau toj Ispanijoj, žinot kaip man pasirodė -- auskarai matyt reikalingi tam, kad atskirt, kurios lyties yra vaikas. nes kai mergytė su suknyte ir su kasytėm -- nu tai aišku kad mergytė. o jei trumpais plaukais ir su treningais -- tik iš auskarų pažinsi. o ir berniukai dabar dažnai būna ilgais plaukais.

mastau.gif hihihi.gif atsargiai, mamytės, nepainiokit lietuvaičių mergaičių su berniukais (nes jų iš auskariukų neatpažinsit) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 10 liepos 2008 - 10:47
Tai jau taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2008 07 05, 15:37)
nu ir palyginimas  blink.gif 
Ir nuo kokio amžiaus jūsų manymu vaikai supranta, kas per daiktas tie auskarai?

Tai ir rašiau, kad kvailas palyginimas, bet man pirma mintis šovė į galvą perskaičius "kam to reikia, juk nesupras...." Mes daug ką darom dėl vaikų, vaikams, ko jie nelabai supranta...
Maniškei pradūrėm nepilnai 5 metų tongue.gif

QUOTE(Silvute @ 2008 07 09, 14:37)
as matyt namo kampas, bet nemanau kad nepilnai triju metu pyplys ( butent tokio amziaus ligiukss vaikas) supranta visa sia situacija. Blizgutis =grazu = noriu.

Suprasciau, jeigu kalba eitu apie 10-12 metu vaika.

O kodėl suaugusi moteris ar mergaitė 10-12 metų veriasi auskarus??? manau dėl to pačio -> blizgu=>gražu=>noriu biggrin.gif o dėl ko dar ???
Atsakyti
Savo panelei šiandien pradūrėme ausis. Jai 3metai 4 mėnesiai. Bet toks baisinis noras buvo,kad negalėjau atsilaikyti.Guldavo vakare ir keldavosi klausdama to pačio,kada eisime dūrti ausis. Šiandien ji tokia patenkinta, o man neramu,kad tik gerai užgytų. Per pačią procedūrą net nesusiraukė, taip ištvermingai sėdėjo. Didelis noras nugalėjo visus skausmus 4u.gif. Man labai gražu mergytės su auskariukais, nors atkalbinėjau, galvojau gal per maža.
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2008 07 17, 16:20)
Savo panelei šiandien pradūrėme ausis. Jai 3metai 4 mėnesiai. Bet toks baisinis noras buvo,kad negalėjau atsilaikyti.Guldavo vakare ir keldavosi klausdama to pačio,kada eisime dūrti ausis. Šiandien ji tokia patenkinta, o man neramu,kad tik gerai užgytų. Per pačią procedūrą net nesusiraukė, taip ištvermingai sėdėjo. Didelis noras nugalėjo visus skausmus 4u.gif. Man labai gražu mergytės su auskariukais, nors atkalbinėjau, galvojau gal per maža.

Kad greičiau užgytų siūlyčiau naudoti Octenisept tirpalą - jis purškiamas ir ne taip džiovina odą kaip vandenilio peroksidas ar spiritas 4u.gif Taip pat žaizdelę galima antibakterinio muilo tirpaliuku praplaut
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 07 10, 11:45)
mastau.gif  hihihi.gif atsargiai, mamytės, nepainiokit lietuvaičių mergaičių su berniukais (nes jų iš auskariukų neatpažinsit) lotuliukas.gif

man tai negražu, kai neaišku kurios lyties jau paaugęs vaikas. mergaitę retai kada visai trumpai nukerpa ir grynai berniukiškai aprengia. bet va berniukams augina ilgiausias garbanas, aprengia rūbais su kvarbatkom ir gėlytėm -- man asmeniškai tai kvailokai atrodo. dry.gif ir buvimas be auskarų negelbėja biggrin.gif
Atsakyti
dukrai pardūriau gal kokių 8 metų g.gif ji pati paprašė ax.gif
Atsakyti
manau, kad reikia auskarus ivert tada kai vaikas to nori, o ne mama. abiem dukrom ausis praduriau pries pirma klase. panos uzaugo ir nori prasiverti liezuvius
Atsakyti