Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 06, 09:50)
nepradekit ce oi oi oi ,o jeigu,o jeigu,norejau ir iveriau tuos auskarus ce mano vaikas,noresiu plaukus nukirp ir nukirpsiu,kaip noresiu taip ir padarysiu,ce mano reikalas,visi savo vaikus augina skirtingai.ziurekit sau po nosim o ne svetimus.

Bet juk vaikas ne kazkoks daiktas blink.gif Nu ir isireiskimai doh.gif ''mano vaikas'' doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
vienu zodziu, vacation1.gif pasilieku prie sava nuomones ir viskas,kaip sakiau,sau po nosim ziurekit bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 06 birželio 2008 - 09:38
QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 06, 10:28)
butent,nedaiktas,kad kausyciau visu ka man daryt.

O kas cia raso apie tai kad reikia kazko klausyti? g.gif Tiesiog vaikas ne daiktas,kad elgtis su juo kaip panorejus.
Atsakyti
Vakar vyras parduotuvėj buvo, tai išėjo iš jos besijuokdamas - jauna mamytė, parduotuvėj su vežimėliu, prie rankenų padėkliukas pritaisytas, į jį tvarkingai sukrauta cigaretės ir sidriukas, o vežimėly dukra sėdi, gal kokių 10mėn, kojos ant buomo užkeltos, auskarai ausyse blyksi doh.gif

O tas mano vaikas, ką noriu tą darau, tai durnas požiūris. O tai jei ištatuiruot nugarą užsinorėsi?
Mama turi teisę savo vaiką rengti kaip jai patinka, šukuosenas daryt, bet tikrai neužsiiminėt tokiais dalykais, kurie visą gyvenimą ant kūno lieka schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 06, 14:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Juokis, juokis... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 06 birželio 2008 - 14:19
QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 06, 14:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žirklutės @ 2008 06 06, 15:00)
Juokis, juokis...  tongue.gif

Kam redagavai? biggrin.gif
Atsakyti
Ale kokios cia visos piktos doh.gif lotuliukas.gif
nenorit tai ir neverkit,ko cia bambat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 06, 17:01)
Ale kokios cia visos piktos doh.gif  lotuliukas.gif
nenorit tai ir neverkit,ko cia bambat biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 06 06, 16:21)
doh.gif
Papildyta:

turiu malonesniu uzsiemimu tourist5.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 06 06, 15:21)
doh.gif
Papildyta:

buvau negražų dalyką parašius blush2.gif
ech, eisiu geriau vaiką pabadyt, kad gražesnis būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 06 birželio 2008 - 21:31
nebenusitampyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 06, 22:56)
nebenusitampyk lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Iki tavo lygio man dar temptis ir temptis. Kažko netraukia tongue.gif
Bet jūsų vietoj vaiką nuo hepatito patikrinčiau, pažiūrėsim, ar tada tiek LOL'ų bus
Atsakyti