Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

O siaubas. O a6 kaip tik galvojau sau (ne vaikui) ausis galų gale pradurti..
Tai ir nebežinau dabar - ar aš čia noriu, ar jau nebe...
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2008 06 04, 14:18)
O siaubas. O a6 kaip tik galvojau sau (ne vaikui) ausis galų gale pradurti..
Tai ir nebežinau dabar - ar aš čia noriu, ar jau nebe...

Tai sau tai galima, juk esate sąmoningas žmogus atsakantis už savo norus ir pasekmes 4u.gif
Aš pati gan daug auskarų turiu, tik juos vėriausi ne su šautuvais, o spec. salonuose. O čia kaip saugiai tai padaryti:
Visiškam įrankių sterilumui užtikrinti, jie sterilizuojami 5 etapais:
1. Įrankių mirkymas dezinfekavimo skystyje (ant mirkymo vonelės turi būti užrašyta data kada paskutini kartą jis buvo keistas. Koncentratas turi būti keičiamas kas savaitę.)
2. Įrankių plovimas
3. Įrankių dezinfekcija ultra garsu. Aparatas, kuris išvalo tas įrankių vietas, kurios buvo neišplautos plovimo metu.
4. Įrankių vakumavimas. Kiekvienas įrankis turi buti įpakuotas atskirai į vakuumavimo juostas.
5. Įrankių sterilizacija autoklavu arba sauso ora sterilizatoriumi.
Meistras dezinfekuojantis savo darbo įrankius įvairiomis valymo priemonėmis, spiritu, karštu vandeniu ir pan. sterilumo garantuoti negali.
Taigi atėję pasidaryti piercing‘o į studiją ar į namus Jūs turite pilną teisę paprašyti, kad meistras parodytų autoklavą ar sauso oro sterilizatorių. Nepatikus darbo aplikai Jūs turite pilną teisę išeiti!!!

Kiek atsimenu, tai pirmiau pradurdavo su spec. adata ir tada įdėdavo pasirinktą auskariuką, gal nepatogumo tuo metu ir daugiau, bet bent žinai, kad kokio hepatito nepasigausi ir skylė gražiai užgis (nors čia gan daug ir nuo priežiūros priklauso)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 04 birželio 2008 - 13:58
as praveriau ausytes savo mergytei 8men,ji net nesuprato kas buvo,tik truputi suzyze kai jau ivere,kol daejo kas nutiko,ir man grazu ir vienodai rodo kas mano kritiskai beee.gif beee.gif beee.gif beee.gif beee.gif beee.gif beee.gif beee.gif beee.gif beee.gif beee.gif beee.gif
ir vere su sautuviuku kirpykloj,as buvau nuejus i tatoo studija ten maziem vaikam sake neveria su adata,ir nukreipe i kirpykla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 04 birželio 2008 - 21:25
QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 04, 23:23)
as praveriau ausytes savo mergytei 8men,ji net nesuprato kas buvo,tik truputi suzyze kai jau ivere,kol daejo kas nutiko,ir man grazu ir vienodai rodo kas mano kritiskai beee.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif  beee.gif
ir vere su sautuviuku kirpykloj,as buvau nuejus i tatoo studija ten maziem vaikam sake neveria su adata,ir nukreipe i kirpykla.

tau grazu,o klausei dukros ar jai grazu???Man tokioms mamoms kaip tu pirstus noris nukapot uz tokius bajerius blink.gif Dar pradekit mazoms pupoms plaukus dazyt ir makijazus daryt bigsmile.gif Juk irgi bus grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 06 05, 01:05)
tau grazu,o klausei dukros ar jai grazu???Man tokioms mamoms kaip tu pirstus noris nukapot uz tokius bajerius  blink.gif  Dar pradekit mazoms pupoms plaukus dazyt ir makijazus daryt  bigsmile.gif  Juk irgi bus grazu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif neduo sviete dar tatuiruote sugalvos padaryti doh.gif
Atsakyti
Mes jau nuo 4.5 men esam su auskarais thumbup.gif wub.gif
nera jokiu problemu,mums jau 1.3m ax.gif
Atsakyti
Mano 5m. mergaite irgi turi auskariukus,bet jinai ju labai norejo ir ilgai zyze ,tai tetis nuvede i salona ir ten pradure.Na kol sugyjo reikejo ilgokai palauk,o buvo kad ir uzkliudavo ,tai vel asaros.Mane asmeniskai tai nervindavo,lyg ir ankstoka,bet dabar kai paziuri grazu.Jei ne tetis as buciau neverus tu auskaru.Juk suspes dar,jetau doh.gif Cia skaiciau ,kad 8men. mergaite pradure,tai man baisu,kazkaip sadistiskai viskas atrodo blink.gif Visdelto tai skirta suaugusioms merginos ,o ne vaikams.
Papildyta:
QUOTE(mama Laurita @ 2008 06 05, 16:59)
Mes jau nuo 4.5 men esam su auskarais thumbup.gif  wub.gif
nera jokiu problemu,mums jau 1.3m ax.gif

blink.gif blink.gif
p.s. o cia jau zodziu pritrukau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 05 birželio 2008 - 15:24
QUOTE(gagrate @ 2008 06 05, 16:22)
Mano 5m. mergaite irgi turi auskariukus,bet jinai ju labai norejo ir ilgai zyze ,tai tetis nuvede i salona ir ten pradure.Na kol sugyjo reikejo ilgokai palauk,o buvo kad ir uzkliudavo ,tai vel asaros.Mane asmeniskai tai nervindavo,lyg ir ankstoka,bet dabar kai paziuri grazu.Jei ne tetis as buciau neverus tu auskaru.Juk suspes dar,jetau doh.gif Cia skaiciau ,kad 8men. mergaite pradure,tai man baisu,kazkaip sadistiskai viskas atrodo blink.gif Visdelto tai skirta suaugusioms merginos ,o ne vaikams.

Nieko, kažkurioj iš šių temų perskaičioj, kad antrą parą pradūrė blink.gif
O kai zyzia, tai suprantu, vaikas bent suvokia kas jam gražu ir ko nori. Iš patirities galiu pasakyt, kad tas zyzimas ir nebūtų praėjęs. Bent jau aš zyziau nuo 6-ių (kai pamačiau klasiokę su auskarais) iki 10m, kol pagaliau pradūrė. Ilgai zyzimas truko, užtat kiek džiaugsmo buvo lotuliukas.gif Ir bent jau pati aiškiai suvokiau ko noriu, kad duriant skaudės ir dar valydavaus pati.
O kūdikio badymo niekada nesuprasiu ir nenoriu suprast, kaip savo nesuprantantį vaiką žalot galima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoffnung @ 2008 06 05, 01:05)
tau grazu,o klausei dukros ar jai grazu???Man tokioms mamoms kaip tu pirstus noris nukapot uz tokius bajerius  blink.gif  Dar pradekit mazoms pupoms plaukus dazyt ir makijazus daryt  bigsmile.gif  Juk irgi bus grazu  biggrin.gif

a man dzin an tavo nuomones lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tease.gif tease.gif tease.gif
Atsakyti
kai vaikutis uzsikabins pvz uz kepures auskariuka,ar bus tada juokinga?
Atsakyti
nepradekit ce oi oi oi ,o jeigu,o jeigu,norejau ir iveriau tuos auskarus ce mano vaikas,noresiu plaukus nukirp ir nukirpsiu,kaip noresiu taip ir padarysiu,ce mano reikalas,visi savo vaikus augina skirtingai.ziurekit sau po nosim o ne svetimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 06 birželio 2008 - 08:53
QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 06, 10:50)
nepradekit ce oi oi oi ,o jeigu,o jeigu,norejau ir iveriau tuos auskarus ce mano vaikas,noresiu plaukus nukirp ir nukirpsiu,kaip noresiu taip ir padarysiu,ce mano reikalas,visi savo vaikus augina skirtingai.ziurekit sau po nosim o ne svetimus.

Mazule,vaikas nera daiktas ar koks tai zaislas,kad galetum su juo daryti kas tau saus i galva.Pries ka nors nuspresdama turi pagalvoti,o ar tam vaikeliui nepadarysi zalos,ar jis gerai jausis.Juk mes savo vaikuciams norime ir linkime pacio geriausio, ,o netenkinti juose savo uzgaidas.
Atsakyti