Įkraunama...
Įkraunama...

Įveriami auskarai

QUOTE(Hoffnung @ 2008 05 22, 18:47)
Ir as to zinokit nesuprantu.Man rodos uzaugs,jei nores, paprasys ir pradursim  smile.gif  Taigi, mamkos, kad jums grazu dar nereiskia,kad ant tiek savivaliauti galit  blink.gif  Nepykit,bet kazkaip nelabai man sitas savanaudiskumas prie sirdies.Toks jausmas,kad man grazu, tai ir pradursiu,nesvarbu, kad ausys ne mano  biggrin.gif

tikrai pritariu drinks_cheers.gif
o kaip del saugumo? kad neiskristu, kad i burnyte neisidetu, kad neisidurtu... ar auskariukus ideda tik tam tikroms progoms, ar visa laika leliukas su auskariukais buna?
Atsakyti
o man negrazu, kai mazi vaikai su auskarais, niekada neverciau schmoll.gif
Atsakyti
Jei jau taip nagai niežti savus vaikus žalot, tai gal darykit tai saugiai tongue.gif

Piercing’o “šautuvai” ir kodėl mes jų nenaudojame

Svarbiausia priežastis, dėl kurios vėrimo "šautuvai" yra nebenaudojami piercing‘e yra ta, kad jų negalima sterilizuoti. Jie negali būti sterilizuojami, del jų gamyboje naudojamų tam tikrų plastmasinių detalių (kartais aplietų labai minkstu metalu), kurios aukštoje temperatūroje išsilydo. Po tokios procedūros "šautuvą" galima tiesiog išmesti. Vieną kartą panaudotas "šautuvas" - tampa nebesterilus ir kelia didelį pavojų užsikrėsti aids, hepatitu B ir C ar kitomis per kraują plintančiomis ligomis. Jei nors vienas klientas sirgo kokia nors užkrečiama liga, ant šautuvo likusios mikroskopinės audinio ar kraujo dalelės gali laisvai persiduoti kitam
Buvo išbandyta daug "šautuvų" sterilizavimo metodų, tokių kaip valymas alkoholiu ar įvairiomis balinimo medžiagomis, tačiau nei vienas jų nepasitvirtino. Visi naudojami piercing‘o įrankiai turi būti sterilizuojami tik autoklavu (t.y. garų ar sauso oro sterilizatoriumi).
Specialūs "šautuvo" auskarai t.y. jų koteliai nėra pakankamai smailūs ir aštrūs (kaip kad piercing‘o adatos), kad lengvai prasiskverbtų pro odos audinį. Taip pat jie nėra lygūs, turi griovelius, todėl palieka nelygią, grublėtą, išplėštą žaizdą, į kurią gijimo metu gali papulti infekcijos ir kilti uždegimai. Auskaro kotelis nėra pakankamai ilgas, todėl, jei pradurta vieta pradeda tinti ir jai nebeužtenka vietos, ji užsispaudžia, pradeda dar labiau tinti, kas sukelia tolesnes komplikacijos. Su "šautuvais" naudojami auskarai gaminami iš prasto metalo, todėl alergiškam žmogui jis gali sukelti dar didesnę alergiją, komplikacijas, ar net kraujo užkrėtimą. Piercing‘o auskarai bei įrankiai gaminami iš specialaus medicininio metalo; bet kokio tipo organizmas gali adaptuotis prie šito svetimkūnio, kai tuo tarpu pati "šovimo" procedūra gali sukelti nedideles traumas, būti blogo gijimo, infekcijos ar net auskaro išaugimo priežastimi.
Profesionalūs piercing‘o meistrai naudoja tiktai medicinines, aštrias, vienkartines, sterilias adatas, kurios palieka daug lygesnę ir apvalesnę skylę, kuri ne tik greičiau sugyja, bet taip pat nesudaro galimybių plist bakterijomis.

Nu bet vistiek nesuprantu, kam tą vaiką žalot? Kad visi atskirtų jog tai mergaitė? Ar kad "gražu"? Pati turiu daug auskarų įvairiose kūno vietose, bet kiekvienas naujas dūris priklausė nuo mano laisvos valios ir noro.
Jei dabar dar vaiką badyčiau, tai ji nesuprastų, jog tai gražu, greičiau jau žiūrėtų į mane kaip į priešę, kuri jai daro kažką, kas kelia skausmą. Mum streso ir nuo skiepų užtenka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 24 gegužės 2008 - 15:32
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 24, 17:25)
Jei jau taip nagai niežti savus vaikus žalot, tai gal darykit tai saugiai  tongue.gif
Piercing’o “šautuvai” ir kodėl mes jų nenaudojame

Svarbiausia priežastis, dėl kurios vėrimo "šautuvai" yra nebenaudojami piercing‘e yra ta, kad jų negalima sterilizuoti. Jie negali būti sterilizuojami, del jų gamyboje naudojamų tam tikrų plastmasinių detalių (kartais aplietų labai minkstu metalu), kurios aukštoje temperatūroje išsilydo. Po tokios procedūros "šautuvą" galima tiesiog išmesti. Vieną kartą panaudotas "šautuvas" - tampa nebesterilus ir kelia didelį pavojų užsikrėsti aids, hepatitu B ir C ar kitomis per kraują plintančiomis ligomis. Jei nors vienas klientas sirgo kokia nors užkrečiama liga, ant šautuvo likusios mikroskopinės audinio ar kraujo dalelės gali laisvai persiduoti kitam
Buvo išbandyta daug "šautuvų" sterilizavimo metodų, tokių kaip valymas alkoholiu ar įvairiomis balinimo medžiagomis, tačiau nei vienas jų nepasitvirtino. Visi naudojami piercing‘o įrankiai turi būti sterilizuojami tik autoklavu (t.y. garų ar sauso oro sterilizatoriumi).
Specialūs "šautuvo" auskarai t.y. jų koteliai nėra pakankamai smailūs ir aštrūs (kaip kad piercing‘o adatos), kad lengvai prasiskverbtų pro odos audinį. Taip pat jie nėra lygūs, turi griovelius, todėl palieka nelygią, grublėtą, išplėštą žaizdą, į kurią gijimo metu gali papulti infekcijos ir kilti uždegimai. Auskaro kotelis nėra pakankamai ilgas, todėl, jei pradurta vieta pradeda tinti ir jai nebeužtenka vietos, ji užsispaudžia, pradeda dar labiau tinti, kas sukelia tolesnes komplikacijos. Su "šautuvais" naudojami auskarai gaminami iš prasto metalo, todėl alergiškam žmogui jis gali sukelti dar didesnę alergiją, komplikacijas, ar net kraujo užkrėtimą. Piercing‘o auskarai bei įrankiai gaminami iš specialaus medicininio metalo; bet kokio tipo organizmas gali adaptuotis prie šito svetimkūnio, kai tuo tarpu pati "šovimo" procedūra gali sukelti nedideles traumas, būti blogo gijimo, infekcijos ar net auskaro išaugimo priežastimi.
Profesionalūs piercing‘o meistrai naudoja tiktai medicinines, aštrias, vienkartines, sterilias adatas, kurios palieka daug lygesnę ir apvalesnę skylę, kuri ne tik greičiau sugyja, bet taip pat nesudaro galimybių plist bakterijomis.

Nu bet vistiek nesuprantu, kam tą vaiką žalot? Kad visi atskirtų jog tai mergaitė? Ar kad "gražu"? Pati turiu daug auskarų įvairiose kūno vietose, bet kiekvienas naujas dūris priklausė nuo mano laisvos valios ir noro.
Jei dabar dar vaiką badyčiau, tai ji nesuprastų, jog tai gražu, greičiau jau žiūrėtų į mane kaip į priešę, kuri jai daro kažką, kas kelia skausmą. Mum streso ir nuo skiepų užtenka...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Žirklutės,2008 05 24, 17:25]
Jei jau taip nagai niežti savus vaikus žalot, tai gal darykit tai saugiai tongue.gif
[color=red] Piercing’o “šautuvai” ir kodėl mes jų nenaudojame

Svarbiausia priežastis, dėl kurios vėrimo "šautuvai" yra nebenaudojami piercing‘e yra ta, kad jų negalima sterilizuoti.

... todel ir noretusi isgirsti kitokia, tu, kurie tai daro, nuomone. man is tiesu idomu butu padiskutuoti. niekada nesakau kad yra tik juoda ir balta, todel palauksiu ir kitokiu nuomoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lavista @ 2008 05 24, 22:34)
... todel ir noretusi isgirsti kitokia, tu, kurie tai daro, nuomone. man is tiesu idomu butu padiskutuoti. niekada nesakau kad yra tik juoda ir balta, todel palauksiu ir kitokiu nuomoniu  thumbup.gif

Kadangi niekas neatsako, tai parašysiu aš, kaip įsivaizduoju, kodėl tai yra daroma:
a) čia mano vaikas, mano kūnas ir kraujas, ką noriu, tą darau
cool.gif nes užsieny taip daro
c) noriu, kad visi matytų, jog tai tikrai MERGAITĖ
d) nes kaimynės Kamilė jau nuo 2-ų mėn. turi, kaip aš galiu atsilikt
e) nes Mersedesos iš "Meilės vartų" dukra Marijana nuo gimimo turi
f) nes tai yra gražu
g) nes mes gyvenam Europoj, tai bent tokiais būdais bandom priartėt prie vakarų pasaulio, juk auskarus vert lengviau negu mentalitetą ir elgesį keist.

Daugiau variantų nesugalvoju...
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 26, 13:48)
Kadangi niekas neatsako, tai parašysiu aš, kaip įsivaizduoju, kodėl tai yra daroma:
a) čia mano vaikas, mano kūnas ir kraujas, ką noriu, tą darau
cool.gif nes užsieny taip daro
c) noriu, kad visi matytų, jog tai tikrai MERGAITĖ
d) nes kaimynės Kamilė jau nuo 2-ų mėn. turi, kaip aš galiu atsilikt
e) nes Mersedesos iš "Meilės vartų" dukra Marijana nuo gimimo turi
f) nes tai yra gražu
g) nes mes gyvenam Europoj, tai bent tokiais būdais bandom priartėt prie vakarų pasaulio, juk auskarus vert lengviau negu mentalitetą ir elgesį keist.

Daugiau variantų nesugalvoju...

man atrodo kad isvardinai visas tikras priezastis thumbup.gif drinks_cheers.gif
tik kad uzsienis jau ir shuniukam ausyciu ir uodegyciu nebekapoja biggrin.gif
bet visgi noretusi isgirsti nuomones ir tu, kurios rimtai nusprende tai padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
neeeee, as tikrai neversiu.... Tegu pati paaugus sugalvos, ar to nori... Man cia kazkaip cigoniska...
Atsakyti
O as tikrai versiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sulauks 14meteliu ir jei nores gales vertis ax.gif
Atsakyti
man tai cia issipisin.ejimas is vaiko blink.gif
man paciai anksti ausis pravere (aisku pati norejau, o mama nepriestaravo, buvau gal kokiu 8-10), nu bet jau kokiu 10 metu negaliu pakest auskaru Labai gailiuos, kad isvis pradurta ausys buvo
o cia nuo mazu dienu mazam vaikui kaip norma, kad va esi merga - nesiok aukskarus Fuj
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2008 06 04, 10:56)
man tai cia issipisin.ejimas is vaiko  blink.gif
man paciai anksti ausis pravere (aisku pati norejau, o mama nepriestaravo, buvau gal kokiu 8-10), nu bet jau kokiu 10 metu negaliu pakest auskaru Labai gailiuos, kad isvis pradurta ausys buvo
o cia nuo mazu dienu mazam vaikui kaip norma, kad va esi merga - nesiok aukskarus Fuj

Nugi, taigi tooookis grožis. Aš tai tik už vaikų badymą, dar gimdykloj norėčiau, kad durtų kai tik galvytė išlenda. Gi gėda, kai paklausia ar čia berniukas. O kaip į miestą be kabančiųjų išeit? unsure.gif žmonės pirštais užbadys, kad ne modernus vaikas.
O jei rimtai, tai piersingas yra legalus kūno žalojimas. Tik geriau, jei tą kūną žalojasi sąmoninga asmenybė, o ne kelių savaičių lervukas, o tai man čia viena iš smurto prieš vaikus apraiškų.

Bet jei jau mama nusprendė, kad mergaitė be auskarų praranda lytiškumą ir visą grožį, tai bent neveskit vaikų į tuos kirpyklinius salonus po 5lt kur šautuvais bado.

Svarbiausia priežastis, dėl kurios vėrimo "šautuvai" yra nebenaudojami piercing‘e yra ta, kad jų negalima sterilizuoti. Jie negali būti sterilizuojami, del jų gamyboje naudojamų tam tikrų plastmasinių detalių (kartais aplietų labai minkstu metalu), kurios aukštoje temperatūroje išsilydo. Po tokios procedūros "šautuvą" galima tiesiog išmesti. Vieną kartą panaudotas "šautuvas" - tampa nebesterilus ir kelia didelį pavojų užsikrėsti aids, hepatitu B ir C ar kitomis per kraują plintančiomis ligomis. Jei nors vienas klientas sirgo kokia nors užkrečiama liga, ant šautuvo likusios mikroskopinės audinio ar kraujo dalelės gali laisvai persiduoti kitam.

Parengta pagal:
BME/World
AsgardInk
KOI Piercing Studio

[/SIZE]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 04 birželio 2008 - 12:05